.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4870

Hybrid View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    И това го е написал представител на нацията, чиито поданници ходят из южните държави да се трупясват от алкохол и евтин секс.

Ако някой открива себе си в тая статия тъжно. Аз лично не обичам общите знаменатели.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    И това го е написал представител на нацията, чиито поданници ходят из южните държави да се трупясват от алкохол и евтин секс.

Ако някой открива себе си в тая статия тъжно. Аз лично не обичам общите знаменатели.
    Каза представител на нацията, която го прави ежедневно.

Страхотна статия.

ПП:Искам някой пак да се изцепи как българите сме по-умни и с по-висока обща култура от западняците. МОЛЯ.

Тази "статия" е писана преди повече от година:
    http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
    Нито авторът е англичанин, нито е актуална. Едно добро търсене в Гугъл ще потвърди.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Zorin Виж мнението
    Тази "статия" е писана преди повече от година:
    http://neverojatno.wordpress.com/2012/04/21/prost/
    Нито авторът е англичанин, нито е актуална. Едно добро търсене в Гугъл ще потвърди.
    Няма значение кой я е писал. Прочети я и ми кажи, че абсолютно всички неща казани в нея са лъжа и пълна измислица. Какво означава дали е актуална? Както тирехеб написа - такива качества не се изкореняват за няколко седмици.

Колкото пък до въпросния потребител (tireheb) - прекарала съм доста повече от 6 месеца извън България, ако коментарът ти беше насочен към мен.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ПП:Искам някой пак да се изцепи как българите сме по-умни и с по-висока обща култура от западняците. МОЛЯ.
    Всъщност......

Ние просто сме си калпави като хора. И в статията този именно феномен е много добре описан.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Каза представител на нацията, която го прави ежедневно.

Страхотна статия.

Оо с далеч по-висока обща култура сме от доста страни, особено англичаните.

anonymous895156
    Guest
    Разбира се, че не сме. Не е като на световното по математика тази година да са били допуснати до участие 20 български отбора, 5-6 румънски и толкова холандски и... дотам с Европата, сто процента северноамериканските участници там по някаква случайност да не са наследници на западноевропейските колонизатори, а потомци на азиатци и тн.
    Просто отбелязвам, не се заяждам с теб (а ако си решила, че го правя, и обмисляш колко злобно да ми отговориш, значи носиш балканския манталитет, който иначе много презираш ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си