- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Определено новата Мазда 3 хечбек-а ми допада доста и е на разумни цени.
Хехе, мерси
7000 хиляди беше обявена, ама пичагата ми я смъкна на 6200, щото имаше термостат, водна помпа и десен носач за смяна![]()
Mladenoff ей такава точно обаче с М-ски джанти http://www.e90post.com/forums/attach...1&d=1112463710
Land Rover, Range rover sport (от тази година бръмча с нея)
Взех си я на изплащане.
2007 година е;
дизел;
270 коня...
Мечтая си за Evoque, ама има още да поблъскам.![]()
http://prikachi.com/images/120/6634120r.jpg
Последно редактирано от explosion_ : 10-07-2013 на 15:36
тва е ок, да, обаче не ти ли прави впечатление, че тука се постват коли от по 20-30 бона? заеби ти тия въшките от преди 10 години.. тука секи кара 2008+ и едновременно с това е на 19-20 и ги е изкарал сам?
не казвам, че е невъзможно човек без образование (на 19 имаш само средно, средно-специално) да изкарва по толкова много пари, че да си позволи толкова скъпа кола.. не не го казвам това, казвам, че тука всеки втори е точно такъв, което е странно, не е ли?
Аз пък на 22 най - сетне събрах пари да си купя абсолютно сам първата кола. Всъщност от по рано имах парите но чак сега реших че искам.
Взех си SEAT TOLEDO 2.3I
http://www.bestautophoto.com/images/...ference-06.jpg
Снимката е от нета, защото днес я капарирах и утре след като я регистрирам в КАТ ще я доплатя и ще я снимам.
Та така доволен съм, въпреки че е мощна и ще лапа доста![]()
Защо Seat по дяволите
Иначе със здраве да си я караш и не забравяй да почерпиш приятелите.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХА запазена била... С няколко стотин долара в препарати и няколко дена играчка почти всяка кола може да заприлича на чисто нова. Най-лесния начин да заблудиш някой.... ХАХАХА
От снимката се виждат няколко нюанса на сивото както и напаснатата врата. А това, че километража е бил променян е друг въпрос...
Честито на Sh@d0w.
Е ако искаш запазена кола си купуваш нова, това за мен е най-доброто решение ако имаш възможност. Кола на 10+ години в никакъв случай не е под 250-300 хил км. дори да я карала жена/баба/момиче и ред такива![]()
Mного смело говориш за кола, която дори не си виждал на живо, палячо
П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята![]()
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 17:06
Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.
А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
Последно редактирано от Nakadah : 10-09-2013 на 18:21
Приятел на запад карат страшно много, често първият собственик не пази колата особено, защото те рядко карат колите след падането на гаранцията. След това тези коли менят доста собственици и е трудно да се повярва, че кола над 10г е на 150-160-190хил км. Защото е с превъртян километраж. В момента една от колите които аз карам е с първа регистрация края на 2000г. Когато пристигна колата, човека който ми я продаде е приятел, купували сме от него много кили, та той директно попита с колко да превъртят километража. Цялата работа отнема 10мин. В момента реалните км на колата са около 300хил, а показва 230, само при нас колата е навъртяла около 100хил. за няколко години. Истината е че много трудно може да забележиш какво и е на една стара кола и какво не и е. Реално до голяма степен си е до късмет. Друго си е да изкараш новата кола от дилъра и да ти мирише на кожа вътре една година, да си имаш сервизиране и гаранция както подобава, казвам ти го като човек карал и чисто нови коли и учил се на кола 89г. Просто в България повечето хора са принудени да карат коли 10 ръка, така че не се засягай.
Koга съм изтъквал, че колата ми има "много" коне ? Видиш ли, изведнъж като стана въпрос за теб - не било моя работа. Ама с арогантния си коментар, отностно БМВ-то, доста красноречиво показваш отношение по моята кола и състоянието ѝ.
Въпросът не е какво си казал - никъде не съм писал, че е супер запазена, че 18-ките са подходящи джанти и че съм я взел за гъзария. Проблемът е начина, по който се изразяваш.
Иначе, браво. Имаш заучени фрази, с които получаваш бонус точкиТ'ва с блока "у" Обеля ме впечатли.
П.П. Искрено се надявам на живо да подхождаш по-коректно към нещата. Да скачаш с "хахахаха"-тата на непознати хора не е много подходящо.
Поздрави.
П.П.2 Имам документи, които доказват, че колата ми е на реални 216к км. до момента, в който я закупих. На стенд показа перфектна геометрия. Диагностиката беше 6, двигателят си е идеален. Имах завишена компресия в 3-ти цилиндър, но това вече се оправи. Абе, изобщо целият бълвоч, който изписа за колата ми, можеш съвсем спокойно да си го навреш в на майка ти путката.Упс, нещо ми се изплъзна културният език.
Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 19:39
БМВ ми е на душата, така да се изразя, от както се помня. Още старите петици с кръглите фарове бяха вървежни. И изведнъж, когато имам финансова възможност да си позволя такава кола, нЕкъв дрисльо се появява и почва да плюе по нея. То хейтъри под път и над път, ама като че ли в раздел "Пълнолетник" очаквах по-ерудирано отношение.
такава кола съм си харесал - такава съм си взел и вече получавам епитети...по-добре 118 коня, ама да ми е икономична и да си я карам бензин, от колкото да се чудя как да мина метъра като не си плащам данъка на някоя "бигачка" и да събирам стотинки за газ...
Надявам се да ме разбираш![]()
Много добре те разбирам, първата ми кола беше 115 коня и много си я обичах, но в крайна сметка не забравяй че все пак е купчина ламарина. Данъка на сегашната ми кола е близо 200лв, а разхода и често над 10 така че в днешно време без сериозни доходи, малкият двигател е за предпочитане.
Да се похваля и аз, че днес нашите ми взеха Алфа Брера.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Брей на по 19-20 години ми карате чисто нови коли и сами сте си ги заработи ли. Това ми звучи супер тъпо и малумно. В повечето случаи мама и тати са ви ги купи ли ама да сте си изкарали сами парите не ви вярвам. Жалко че живеете в някъв си собствен свят и някой ви вярват. И за ко са ви мощни коли да се гъзареете и всяка една жена да тича заради колата ви а не заради вас самите. Когато станете на 40 и сте постигнали в този живот нещо тогава можете да ми карате чисто нова кола но сега не ви прилича.
Аз не претендирам,че сама съм си я купила.Да са живи и здрави мама и тате!
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Значи първо не моа да разбера къв е проблема на 20 да кара скъпа колав смисъл парите нито са твои че да решаваш кои кво да кара , пък и не виждам къде е проблема.
родителите имат кинти купили са як продукт на детето си , аз лично ако имам лапе бих му взел нещо качествено а не да го навра в трабаната както тебе са те усукали в багажника на москвича![]()
после може да си изкарват пари кат дилари или наказателна бригада примерно там са вадят пари
закво са мощни колими не всички са като тебе мутри с голфа ве лек , някои просто ги кефи скоростта и тръпката от адреналина , ти си стои в въшкарника дето си купил за 500леа с чесно заработените пари като си мил хорските кенефи
профешанал клиинар си
някои не им пука кво мислят жените за колата , другото мноо си прост моита кола струва колкото 500 твои заплати ама момичетата ми викат че интериора бил ръбат , аз им отвръщам че зъбите им са рабати щото не ме ебе
тъи че дръж са ти точно си никъв че да правиш някви насрани умозаключения и да подложиш всички под знаменателя
и внимаваи къв ше е следващия ти пост щот не съм на кеф тия дни и щи скоча много остро![]()
http://store.picbg.net/pubpic/2C/F4/...39ba812cf4.jpg ето да не е офтопик щото се ма обвиняват че спамя