.
Отговор в тема
Страница 19 от 48 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1176
    Голям фен Аватара на Mladenoff
    beliar, дай нЕкви снимки на красавицата

Мега фен Аватара на draid
    Определено новата Мазда 3 хечбек-а ми допада доста и е на разумни цени.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    А като живееш при мама и тате какво казваш? Че се прибираш у вас или се прибираш при мама и тате - същото е, само където едното е жилище, другото кола. Айде стига.. на по 17-18 години няма как да имате кола купена изцяло с лично изкарани от вас пари.. освен ако не е някой голф от '92, но пък вие коли от по 2008-10.
    И защо? Приятеля ми си купи Ford Focus 2000 , 3 хиляди * и то щото е на чичо му автокъщата + отделно чисто нов съединител, чип , филтър и разни още джунджуриийки. И всичко това си го е купил сам с изкарани от него пари, а е на 19.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Oт 3 дни търкалям това по пътищата

Марка: мисля че е ясна
    Модел: 318ci
    Година: края на 2000-ната
    Мощност: 1.9 118 магарета
    Разход: 12 градско с климатроник и 18-ки с 225/45, извънградско - 7,5 на автопилот със 100 км/ч
    ТОВА? е на 13 години? УААААААААААУ. Колко е запазена. Късметлия. Да си я караш с кеф За колко пари я взе?

Хехе, мерси
    7000 хиляди беше обявена, ама пичагата ми я смъкна на 6200, щото имаше термостат, водна помпа и десен носач за смяна

Град
    MaiNa%tOwN
    Mladenoff ей такава точно обаче с М-ски джанти http://www.e90post.com/forums/attach...1&d=1112463710

Голям фен Аватара на explosion_
    Land Rover, Range rover sport (от тази година бръмча с нея)
    Взех си я на изплащане.
    2007 година е;
    дизел;
    270 коня...
    Мечтая си за Evoque, ама има още да поблъскам.
    http://prikachi.com/images/120/6634120r.jpg
    Последно редактирано от explosion_ : 10-07-2013 на 15:36

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    И защо? Приятеля ми си купи Ford Focus 2000 , 3 хиляди * и то щото е на чичо му автокъщата + отделно чисто нов съединител, чип , филтър и разни още джунджуриийки. И всичко това си го е купил сам с изкарани от него пари, а е на 19.
    тва е ок, да, обаче не ти ли прави впечатление, че тука се постват коли от по 20-30 бона? заеби ти тия въшките от преди 10 години.. тука секи кара 2008+ и едновременно с това е на 19-20 и ги е изкарал сам?

не казвам, че е невъзможно човек без образование (на 19 имаш само средно, средно-специално) да изкарва по толкова много пари, че да си позволи толкова скъпа кола.. не не го казвам това, казвам, че тука всеки втори е точно такъв, което е странно, не е ли?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз пък на 22 най - сетне събрах пари да си купя абсолютно сам първата кола. Всъщност от по рано имах парите но чак сега реших че искам.

Взех си SEAT TOLEDO 2.3I

http://www.bestautophoto.com/images/...ference-06.jpg

Снимката е от нета, защото днес я капарирах и утре след като я регистрирам в КАТ ще я доплатя и ще я снимам.

Та така доволен съм, въпреки че е мощна и ще лапа доста

Защо Seat по дяволите

Иначе със здраве да си я караш и не забравяй да почерпиш приятелите.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    ТОВА? е на 13 години? УААААААААААУ. Колко е запазена. Късметлия. Да си я караш с кеф За колко пари я взе?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХА запазена била... С няколко стотин долара в препарати и няколко дена играчка почти всяка кола може да заприлича на чисто нова. Най-лесния начин да заблудиш някой.... ХАХАХА

От снимката се виждат няколко нюанса на сивото както и напаснатата врата. А това, че километража е бил променян е друг въпрос...

Честито на Sh@d0w.

Е ако искаш запазена кола си купуваш нова, това за мен е най-доброто решение ако имаш възможност. Кола на 10+ години в никакъв случай не е под 250-300 хил км. дори да я карала жена/баба/момиче и ред такива

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХА запазена била... С няколко стотин долара в препарати и няколко дена играчка почти всяка кола може да заприлича на чисто нова. Най-лесния начин да заблудиш някой.... ХАХАХА

От снимката се виждат няколко нюанса на сивото както и напаснатата врата. А това, че километража е бил променян е друг въпрос...
    Mного смело говориш за кола, която дори не си виждал на живо, палячо

П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята
    Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 17:06

Мега фен
    Град
    Earth...

П.П. Нямам намерение да се обяснявам к'во съм открил по колата след обстоен оглед в сервиз, обаче ми е любопитно ти какво караш ? Може би за своята кочина ще знаеш по-добре реален ли ѝ е километражът, от колкото за моята
    Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.

А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
    Последно редактирано от Nakadah : 10-09-2013 на 18:21

Приятел на запад карат страшно много, често първият собственик не пази колата особено, защото те рядко карат колите след падането на гаранцията. След това тези коли менят доста собственици и е трудно да се повярва, че кола над 10г е на 150-160-190хил км. Защото е с превъртян километраж. В момента една от колите които аз карам е с първа регистрация края на 2000г. Когато пристигна колата, човека който ми я продаде е приятел, купували сме от него много кили, та той директно попита с колко да превъртят километража. Цялата работа отнема 10мин. В момента реалните км на колата са около 300хил, а показва 230, само при нас колата е навъртяла около 100хил. за няколко години. Истината е че много трудно може да забележиш какво и е на една стара кола и какво не и е. Реално до голяма степен си е до късмет. Друго си е да изкараш новата кола от дилъра и да ти мирише на кожа вътре една година, да си имаш сервизиране и гаранция както подобава, казвам ти го като човек карал и чисто нови коли и учил се на кола 89г. Просто в България повечето хора са принудени да карат коли 10 ръка, така че не се засягай.

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Не ми трябва да съм виждал "колата" на живо след като снимката казва достатъчно... Голям си гъзар с 20 годишно БМВ което е имало 20 собственика и което го паркираш пред блока у обеля. Голем прас, че има 118 кончета... Бавното с ие бавно... И голем прас, че караш с 18-ки.... Нищо, че на първата дупка ще изкривиш някоя джанта.

А що се отнася до това аз какво имам не е твоя работа. Точно заради такива като тебе съм спрял да казвам какво карам защото видиш ли завиждащото Българско племе не можеше да спре да ме псува.
    Koга съм изтъквал, че колата ми има "много" коне ? Видиш ли, изведнъж като стана въпрос за теб - не било моя работа. Ама с арогантния си коментар, отностно БМВ-то, доста красноречиво показваш отношение по моята кола и състоянието ѝ.
    Въпросът не е какво си казал - никъде не съм писал, че е супер запазена, че 18-ките са подходящи джанти и че съм я взел за гъзария. Проблемът е начина, по който се изразяваш.

Иначе, браво. Имаш заучени фрази, с които получаваш бонус точки Т'ва с блока "у" Обеля ме впечатли.

П.П. Искрено се надявам на живо да подхождаш по-коректно към нещата. Да скачаш с "хахахаха"-тата на непознати хора не е много подходящо.

Поздрави.

П.П.2 Имам документи, които доказват, че колата ми е на реални 216к км. до момента, в който я закупих. На стенд показа перфектна геометрия. Диагностиката беше 6, двигателят си е идеален. Имах завишена компресия в 3-ти цилиндър, но това вече се оправи. Абе, изобщо целият бълвоч, който изписа за колата ми, можеш съвсем спокойно да си го навреш в на майка ти путката. Упс, нещо ми се изплъзна културният език.
    Последно редактирано от Mladenoff : 10-09-2013 на 19:39

Ти пък кво се връзваш за една купчина желязо ?

БМВ ми е на душата, така да се изразя, от както се помня. Още старите петици с кръглите фарове бяха вървежни. И изведнъж, когато имам финансова възможност да си позволя такава кола, нЕкъв дрисльо се появява и почва да плюе по нея. То хейтъри под път и над път, ама като че ли в раздел "Пълнолетник" очаквах по-ерудирано отношение.

такава кола съм си харесал - такава съм си взел и вече получавам епитети...по-добре 118 коня, ама да ми е икономична и да си я карам бензин, от колкото да се чудя как да мина метъра като не си плащам данъка на някоя "бигачка" и да събирам стотинки за газ...

Надявам се да ме разбираш

БМВ ми е на душата, така да се изразя, от както се помня. Още старите петици с кръглите фарове бяха вървежни. И изведнъж, когато имам финансова възможност да си позволя такава кола, нЕкъв дрисльо се появява и почва да плюе по нея. То хейтъри под път и над път, ама като че ли в раздел "Пълнолетник" очаквах по-ерудирано отношение.

такава кола съм си харесал - такава съм си взел и вече получавам епитети...по-добре 118 коня, ама да ми е икономична и да си я карам бензин, от колкото да се чудя как да мина метъра като не си плащам данъка на някоя "бигачка" и да събирам стотинки за газ...

Надявам се да ме разбираш
    Много добре те разбирам, първата ми кола беше 115 коня и много си я обичах, но в крайна сметка не забравяй че все пак е купчина ламарина. Данъка на сегашната ми кола е близо 200лв, а разхода и често над 10 така че в днешно време без сериозни доходи, малкият двигател е за предпочитане.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив
    Да се похваля и аз, че днес нашите ми взеха Алфа Брера.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Брей на по 19-20 години ми карате чисто нови коли и сами сте си ги заработи ли. Това ми звучи супер тъпо и малумно. В повечето случаи мама и тати са ви ги купи ли ама да сте си изкарали сами парите не ви вярвам. Жалко че живеете в някъв си собствен свят и някой ви вярват. И за ко са ви мощни коли да се гъзареете и всяка една жена да тича заради колата ви а не заради вас самите. Когато станете на 40 и сте постигнали в този живот нещо тогава можете да ми карате чисто нова кола но сега не ви прилича.

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив
    Аз не претендирам,че сама съм си я купила.Да са живи и здрави мама и тате!
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Цитирай Първоначално написано от GD Виж мнението
    Брей на по 19-20 години ми карате чисто нови коли и сами сте си ги заработи ли. Това ми звучи супер тъпо и малумно. В повечето случаи мама и тати са ви ги купи ли ама да сте си изкарали сами парите не ви вярвам. Жалко че живеете в някъв си собствен свят и някой ви вярват. И за ко са ви мощни коли да се гъзареете и всяка една жена да тича заради колата ви а не заради вас самите. Когато станете на 40 и сте постигнали в този живот нещо тогава можете да ми карате чисто нова кола но сега не ви прилича.
    Значи първо не моа да разбера къв е проблема на 20 да кара скъпа кола в смисъл парите нито са твои че да решаваш кои кво да кара , пък и не виждам къде е проблема.

родителите имат кинти купили са як продукт на детето си , аз лично ако имам лапе бих му взел нещо качествено а не да го навра в трабаната както тебе са те усукали в багажника на москвича

после може да си изкарват пари кат дилари или наказателна бригада примерно там са вадят пари

закво са мощни коли ми не всички са като тебе мутри с голфа ве лек , някои просто ги кефи скоростта и тръпката от адреналина , ти си стои в въшкарника дето си купил за 500леа с чесно заработените пари като си мил хорските кенефи профешанал клиинар си
    някои не им пука кво мислят жените за колата , другото мноо си прост моита кола струва колкото 500 твои заплати ама момичетата ми викат че интериора бил ръбат , аз им отвръщам че зъбите им са рабати щото не ме ебе

тъи че дръж са ти точно си никъв че да правиш някви насрани умозаключения и да подложиш всички под знаменателя

и внимаваи къв ше е следващия ти пост щот не съм на кеф тия дни и щи скоча много остро

http://store.picbg.net/pubpic/2C/F4/...39ba812cf4.jpg ето да не е офтопик щото се ма обвиняват че спамя

Евала, знаеш к'во да караш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си