- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
едно ще ви кажа - каквото е правено в Германия е най-добротокарам немско от боща ми и за 9 години 80 000 км само със смяна на ремък 2 пъти масла и водна помпа
R32-3-4 ги е имало и само със задно..джапанките държат и много на тунинг, тия двигатели са супер еластични
Нещо се бъркашсъс задно е ГТС-Т И ГТ-Т
GTR e винаги 4х4
Р33 е All wheel Drive (ATTESSA)
В-спека е ATTESA E-TS
(това го копнах от уикипедия щото не съм тесен специалист по тия коли )
Дори се чудят как да ги преобразуват на задно че да дрифтятНамери ми къде линк да видя къде фабрично има скаилаин гтр със задно и ще се съглася
![]()
Винаги когато имам възможност ще заложа на чисто нова кола, пък тия дето разправят че едно време колите били коли, пък сега са кошници да си карат КОЛИ на 15+ г. Новото си е ново и като усещане и като комфорт и като удоволствие, сигурност и всичко. Няма по хубаво усещане да сядаш в колата месеци наред и да ти мирише на кожа. Има ли човек възможност - взема нова кола, кара я няколко години и я сменя.
да така е ,какво по голямо удоволствие от това да висиш по сервизите и да ти се смеят какъв си тъпанар
или какво още по комфортно от тва да викнеш пътна помощ като ти пръдне спардялника на 2 годинки
като искаш да ти мирише на кожа между другото , мога да те закарам в някоя конюшна , даже знам къде има конна база , може да подушиш конска кожаИли ако не си фен на конете , мога те закарам ОВЧА кожа на село да душиш и да ближеш
за сигурността ако искаш да се блъснем , аз нямам АБС нямам въздушни възглавници , ти имаш , ти трябва да оцелееш
![]()
аз щи кажа кво стана , мога да познавам много добрепо скоро ме мислеше за твои връстник ама като видя г-класата и субарата и си промени мнението
недеи тъи ше сгрешиш някой път , просто приятелски съвет , не колата прави човека , аз ще съм си досущ същия като характер дори с кола за 5 лв или без такава
![]()
Объркал си рейса, пич!
Не ме ебе нито на колко си, нито къв си, нито какво караш... В предната тема ме беше подразнил и скачах срещу теб, тук сме на едно мнение и няма за какво да се дръгна безмислено.![]()
LeagueofShadows: Аз не смятам че е нужно да се обиждаме и заяждаме, Просто казвам че не е нормално да си на 20 години да не си постигнал нищо в живота и да караш скъпа кола. Щом родителите ти имат възможност и са ти купили ок, няма да споря с теб. Всичко опира до възможности и уважавай мнението на другите. Че новата кола си е нова никой не спори, но всеки кара това, което му е според джоба.
НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО , добра поговорка явно малко хора са я чувалине винаги с годините идва опита демек
може да си на 40 и да си олигофрен
![]()
да се беше сетил за това преди да нападаш останалите младежи![]()
другото е че скъпата кола не те прави добър шофьор , къв ти е проблема да е на 20 и да има скъпа кола като е малоумен , нали си е за негоима хора с коли за 5 лв дето карат много добре и са много в час
![]()
Аз не нападам никого както казах всеки има мнение и трябва да се уважава иначе колата ти е много добра и дето се казва за зимата си е перфектно да я имаш.Щом си я пробвал на какво ли не и казваш че е много здрава е добре.
Аз проблеми нямам, като има възможност да карат нови коли на такава възраст, но това е че вече станаха много малко съвестните шофъори и станаха повече гъзарите.
извиняваи че и аз ти скочих малко остро , но просто се ядосах малко щото изглеждаше уж от завист , а не би трябвало да ти пукаможе би трябваше да кажеш мнозинството не всички да те разбера
![]()
понеже аз се вписвам в групата на младежите а колата ми е малко скъпа и ме причисили мен и останалите към група тип лекенце олигофренчеза какъвто не се считам
Хаххаха абе ти на колко години си ? Щото като ти гледам мисленето, надали си на повече от 15. Тука слушам някакви години изскачат от сорта на 20, ама ако си на тая възраст с това мислене е пълна трагедия. Ако ти е мерак да се блъскаш с коли отиди в някой лунапарк дай 10лв и се блъскай колкото си искаш. Хората карат коли за удоволствие и работа. Чета ти няколко мнения как си блъскал коли едно друго и се смилам от смях. Виждам отрече 20 години технически прогрес, то като гледам с тая G-класа и в стена да се блъснеш ще падне сигурно, ама не заради джипа, ами щото по-умният отстъпва. Ако лапетата по квартала ги шашкаш с тоя джип с остаряла мутренска слава, радвай се. Недей се изхвърля само пред толкова широка аудитория. Гледам много си вещ относно селското стопанство, тая кола да не я ползваш да и закачаш плуг отзад ? Виждам аз завист и злоба в тебе, ама хората си карат новите коли и им е удоволствие, защото и да се чупят на 300хил тях не ги бърка след като докато стигнат тия километри ще са я сменили и пак ще карат нова кола. А сега за последно провери в учебника по физика какво е маса и ускорение, за да не продължаваш така смехотворно да сравняваш ябълки и круши. Ако ли продължаваш, вземи се блъсни в един влекач на Volvo да речем от тия новичките 2013, да видим кой ще излезе от возилото и кой няма![]()
Последно редактирано от draid : 11-14-2013 на 18:55
ей ти си бил най тъпия от целия форум ве , преди имаше по малумни но в момента ти измести класацията за наи тъп
хахаах абе на 12 години съм , не ти ли казаха вече всички от форумааз съм фейк и се прая на мутра да ме уважават във форума щото имам комплекси , ко знаиш ти ЦАРВУЛ
снимката на г-класата е на приятел на татко , обеща че ще ми даде да я карам като стана на 14
![]()
имам знаеш ли къв меракда изблъскам маика ти в писанката , след тва теб да та изблъскам с военните ми кубинки в мазния космясал нос
хората като карат коли за удоволствие няма да ме запушват , няма да спират неправилно ако не искат да пострадат
да би мирно седяло не би чудо видяло чувал ли си , СЮНГЕР
![]()
техническия прогрес не е отречен , но ти пак не схвана същината. ЕЙ МНОООООО СИ ТЪП ВЕ. тия производители могат да ти направят в момента уникален ГВАГЕН , само че нямат КИРИЯ понеже ще фалират , те припечелват не от продажба на автомобили ами от поддръжка това го знае и наи големият идиот , питаи всеки тук , това всеки го знае !!! аман ве ГУЩЕР не ти порасва опашката мноо си тъпо и мозъка няма да ти порасне
завист нямам понеже имам ВСИЧКО , злоба имам понеже обичам да се бия и да се въвличам в лайнамен ме бърка да не се счупи колата на 300 хиляди наиш ли що калъф
понеже на местата на които АЗ ходя ти никога няма да стъпиш , първо понеже си кретен
и не си чувал за офроуд , второ понеже си насран и никога няма да излезиш сам психиката ти няма да го побере и ще се побъркаш
на наклон от 30 градуса ще се насереш кво остана на 75
е нали каза че имаш сигурност ве
ако искаш да ме мачкаш с влекаш , аз мога да докарам един БТР пенсиониран от армията , няма проблем
ама после да не избягаш , ИБРИК
аи мааааааи ми са от главата че ше лягам след малко , не отговаряи щото ше ма настървиш да та изкалям
![]()