Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Хаххаха абе ти на колко години си ? Щото като ти гледам мисленето, надали си на повече от 15. Тука слушам някакви години изскачат от сорта на 20, ама ако си на тая възраст с това мислене е пълна трагедия. Ако ти е мерак да се блъскаш с коли отиди в някой лунапарк дай 10лв и се блъскай колкото си искаш. Хората карат коли за удоволствие и работа. Чета ти няколко мнения как си блъскал коли едно друго и се смилам от смях. Виждам отрече 20 години технически прогрес, то като гледам с тая G-класа и в стена да се блъснеш ще падне сигурно, ама не заради джипа, ами щото по-умният отстъпва. Ако лапетата по квартала ги шашкаш с тоя джип с остаряла мутренска слава, радвай се. Недей се изхвърля само пред толкова широка аудитория. Гледам много си вещ относно селското стопанство, тая кола да не я ползваш да и закачаш плуг отзад ? Виждам аз завист и злоба в тебе, ама хората си карат новите коли и им е удоволствие, защото и да се чупят на 300хил тях не ги бърка след като докато стигнат тия километри ще са я сменили и пак ще карат нова кола. А сега за последно провери в учебника по физика какво е маса и ускорение, за да не продължаваш така смехотворно да сравняваш ябълки и круши. Ако ли продължаваш, вземи се блъсни в един влекач на Volvo да речем от тия новичките 2013, да видим кой ще излезе от возилото и кой няма
ей ти си бил най тъпия от целия форум ве , преди имаше по малумни но в момента ти измести класацията за наи тъп

хахаах абе на 12 години съм , не ти ли казаха вече всички от форума аз съм фейк и се прая на мутра да ме уважават във форума щото имам комплекси , ко знаиш ти ЦАРВУЛ снимката на г-класата е на приятел на татко , обеща че ще ми даде да я карам като стана на 14

имам знаеш ли къв мерак да изблъскам маика ти в писанката , след тва теб да та изблъскам с военните ми кубинки в мазния космясал нос хората като карат коли за удоволствие няма да ме запушват , няма да спират неправилно ако не искат да пострадат да би мирно седяло не би чудо видяло чувал ли си , СЮНГЕР

техническия прогрес не е отречен , но ти пак не схвана същината. ЕЙ МНОООООО СИ ТЪП ВЕ. тия производители могат да ти направят в момента уникален ГВАГЕН , само че нямат КИРИЯ понеже ще фалират , те припечелват не от продажба на автомобили ами от поддръжка това го знае и наи големият идиот , питаи всеки тук , това всеки го знае !!! аман ве ГУЩЕР не ти порасва опашката мноо си тъпо и мозъка няма да ти порасне

завист нямам понеже имам ВСИЧКО , злоба имам понеже обичам да се бия и да се въвличам в лайна мен ме бърка да не се счупи колата на 300 хиляди наиш ли що калъф понеже на местата на които АЗ ходя ти никога няма да стъпиш , първо понеже си кретен и не си чувал за офроуд , второ понеже си насран и никога няма да излезиш сам психиката ти няма да го побере и ще се побъркаш на наклон от 30 градуса ще се насереш кво остана на 75 е нали каза че имаш сигурност ве ако искаш да ме мачкаш с влекаш , аз мога да докарам един БТР пенсиониран от армията , няма проблем ама после да не избягаш , ИБРИК аи мааааааи ми са от главата че ше лягам след малко , не отговаряи щото ше ма настървиш да та изкалям