- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тест върху Педераско
Има разлика, едното е направено с закачка, другото е захапване на въдицата, Алекс, излагаш се.
Както виждаш образува се един порочен кръг.
Ти пък, що не си създадеш нови закони, винаги е хубаво да създаваш, вместо да заимстваш ееееееееееее вече не си ми идол.![]()
То е закачка и да повтаряш чуждите постове, само със замяна на една - две думи. Даже е нещо повече - стил е.
А това не е порочен кръг, защото аз дори и да престана, те не спират.
Защото ако създам нови закони, няма да ги оценят и ще кажат, че са лоши, а така, когато прилагам същите като тях, не могат да ме обвинят за нищо. И все пак аз съм създал нови закони - може да видиш предложените от мен нови правила на форума, и не само този.
Аз не му викам питон - мразим сравнението със змии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Смотано е да се измъкваш.
Всъщност ти помагаше на враговете ми като се опитваш да ме спреш да им отговоря по правилния начин с аргумента, че това не е готино.
С отговора си всъщност ти отговарям на въпросите ти, непряко. Той ти показва, че развлечението не може да бъде самоцел, което се доказва и от това, че ти се измъкваш, когато развлечението на другите вече не е забавно за теб.
Отделен е въпроса дали не искаш да напусна форума изобщо и просто ползваш този случай като повод.
![]()
Последно редактирано от M488 : 11-16-2013 на 16:22