.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 85

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ако не виждаше смисъл в живота си щеше да се самоубиеш
    Всъщност съм го мислила и това, но някак си не искам да причинявам такава болка и унижение на родителите ми.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от FuckDaPolice Виж мнението
    Всъщност съм го мислила и това, но някак си не искам да причинявам такава болка и унижение на родителите ми.
    Понякога много искам някой като тебе да е около мене, да каже нещо такова и да имам реалната възможност да му изсуля 1 шамар! Ти си на 14, а си мислила да се трепеш...! Остави "какво ще кажат хората", болката, която причиняваш на родителите си и всякакви такива клишета! Не си ли се замислила, че някъде по света има хлапета на твоята възраст, които нямат дори дреха на гърба си, а се радват на "безсмисления" си живот много повече от теб?? Според мен мама и татИ ти дават всичко и за това си на това дередже. Ако беше на зор, ако трябваше да се бориш за всеки залък, с гадна болест или за оцеляване - да видиш как щеше да драпаш със зъби и нокти към цялата тази безсмислица, наречена "живот"!!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от FuckDaPolice Виж мнението
    Това е много грешно , дори и без да помислиш за всички неща , за които си струва да живееш.

Иначе никой не е открилът смисълът на живота. Всеки намира своя собствен. Дано да си ме разбрала =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си