.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А, знаеш ли какво са правили революционерите през турско? Палили са къщите на тези "българи", които не са с тях... Усещаш ли на къде бия ОТНОВО? Че не ти стиска да предприемеш нещо, не че е невъзможно!
    И да, аз до сега ти говорих за това, че трябва да имаш ясни идеи, които да отстояваш, а не да си лаеш там "Оставка!", отпивайки от поредната биричка...
    Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.
    Абсолютно съм съгласна с това.
    Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и всичко, което е необходимо за бъдещи специалисти в определени сфери на образованието.
    Огромна грешка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно съм съгласна с това.
    Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.
    Самия факт,че са на обратното мнение си казва всичко.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Огромна грешка.
    Приеми го така: Не всичко, ами необходимото, най-нужното и от някои гледни точки - достатъчното, което е необходимо за специалисти в ОПРЕДЕЛЕНИ сфери на образованието. Има все още начини и човек, който иска го постига. Много български инженери са тачени и търсени от цял свят . И не само те... Не може да кажеш, че само българите придобили знания за 4, 5 години в чуждестранни университети, ще донесат при нас толкова много нови и нечувани идеи, методи и тнт, които нашите доктори, магистри и кадърни висшисти - ще блеят като изумени.
    иНаче всичко никой не може да научи.
    Последно редактирано от klimatronik : 11-27-2013 на 12:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си