.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Самият факт, че ти само лаеш по форумите и не си способен да направиш нищо, те прави същата такава мърша...
    Много ясно.
    Но, ако поне виждах сродни мисли от хората в заобикалящата ме среда, а не единственото,което вълнува всички - да се напием... Или как всички до толкова се отчаяли, че не им се занимава с нищо, всичко тва били глупости. МАНИ.. мани..
    Кво да правя, освен на ругая под носа си

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Много ясно.
    Но, ако поне виждах сродни мисли от хората в заобикалящата ме среда, а не единственото,което вълнува всички - да се напием... Или как всички до толкова се отчаяли, че не им се занимава с нищо, всичко тва били глупости. МАНИ.. мани..
    Ок, аз съм с теб, ще дойдеш ли да заколим Орешко? С 2 бона ще си събереш малка армия от цигани, що не го направиш и не пробиете кордона?
    /Тъй като си тъп, а леля Виоленза се хваща за думата, да поясня, че това не беше на сериозно/
    Или да убедиш една маса хора в идеите си и в начините им на постигане, както го е правил Левски? Ако си толкова запален и вярваш в нещата, които говориш, можеш да постигнеш нещо, ама може и да си го отнесеш и май не ти стиска да поемеш риска.

Мега фен
    Ок, аз съм с теб, ще дойдеш ли да заколим Орешко? С 2 бона ще си събереш малка армия от цигани, що не го направиш и не пробиете кордона?
    /Тъй като си тъп, а леля Виоленза се хваща за думата, да поясня, че това не беше на сериозно/
    Или да убедиш една маса хора в идеите си и в начините им на постигане, както го е правил Левски? Ако си толкова запален и вярваш в нещата, които говориш, можеш да постигнеш нещо, ама може и да си го отнесеш и май не ти стиска да поемеш риска.
    Аз тук не не намирам разбирателство камо ли да седна да организирам нацията :Д Верно, възможно е, с цената на много усилия и лишения. И освен това означава директно влизане в политиката, да имаш ясни идеи, защото тези хора няма ей така да тръгнат с теб.

Мега фен
    Вижте украинците какво правят. Вижте гърците и турците.. За най-малкото.. Не е ли това достатъчен пример? А ние се избиваме помежду си.

Мега фен Аватара на an7raks
    Аз тук не не намирам разбирателство камо ли да седна да организирам нацията :Д Верно, възможно е, с цената на много усилия и лишения. И освен това означава директно влизане в политиката, да имаш ясни идеи, защото тези хора няма ей така да тръгнат с теб.
    А, знаеш ли какво са правили революционерите през турско? Палили са къщите на тези "българи", които не са с тях... Усещаш ли на къде бия ОТНОВО? Че не ти стиска да предприемеш нещо, не че е невъзможно!
    И да, аз до сега ти говорих за това, че трябва да имаш ясни идеи, които да отстояваш, а не да си лаеш там "Оставка!", отпивайки от поредната биричка...

Мега фен
    А, знаеш ли какво са правили революционерите през турско? Палили са къщите на тези "българи", които не са с тях... Усещаш ли на къде бия ОТНОВО? Че не ти стиска да предприемеш нещо, не че е невъзможно!
    И да, аз до сега ти говорих за това, че трябва да имаш ясни идеи, които да отстояваш, а не да си лаеш там "Оставка!", отпивайки от поредната биричка...
    Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.

anonymous708973
    Guest
    Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.
    Абсолютно съм съгласна с това.
    Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.

и всичко, което е необходимо за бъдещи специалисти в определени сфери на образованието.
    Огромна грешка.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно съм съгласна с това.
    Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.
    Самия факт,че са на обратното мнение си казва всичко.

Мега фен
    Огромна грешка.
    Приеми го така: Не всичко, ами необходимото, най-нужното и от някои гледни точки - достатъчното, което е необходимо за специалисти в ОПРЕДЕЛЕНИ сфери на образованието. Има все още начини и човек, който иска го постига. Много български инженери са тачени и търсени от цял свят . И не само те... Не може да кажеш, че само българите придобили знания за 4, 5 години в чуждестранни университети, ще донесат при нас толкова много нови и нечувани идеи, методи и тнт, които нашите доктори, магистри и кадърни висшисти - ще блеят като изумени.
    иНаче всичко никой не може да научи.
    Последно редактирано от klimatronik : 11-27-2013 на 12:58

anonymous708973
    Guest
    Поведи народа, бе. Нали на такива се възхищаваш?
    Най-великите хора са били аутсайдери и са нямали съмишлиници сред обкръжението си.

Много противно, слабо, поранженческо мислене на "малкия човек". С нищо не си по-различен от тези, на които се дразниш. Те също си плюят теории наляво - надясно, но нищо не правят. Ето, ти имаш идея, която считаш за по-добра от тяхната. Докато не я въведеш в действие обаче, не ми се изкарай по-велик. Нали искаш да правиш нещо? Нали ТРЯБВА да се направи нещо, да се бутне реда? Дай да видим твоя принос.

Примерът с Левски беше много на място, впрочем.

Мега фен
    Поведи народа, бе. Нали на такива се възхищаваш?
    Най-великите хора са били аутсайдери и са нямали съмишлиници сред обкръжението си.

Много противно, слабо, поранженческо мислене на "малкия човек". С нищо не си по-различен от тези, на които се дразниш. Те също си плюят теории наляво - надясно, но нищо не правят. Ето, ти имаш идея, която считаш за по-добра от тяхната. Докато не я въведеш в действие обаче, не ми се изкарай по-велик. Нали искаш да правиш нещо? Нали ТРЯБВА да се направи нещо, да се бутне реда? Дай да видим твоя принос.

Примерът с Левски беше много на място, впрочем.
    Не ми казвай какво да правя ТОЧНО ТИ. Избягалата принцеса от България, която не спира да ръси обиди за родината си и да се самосъжелява от това къде е била родена и колко велики били германците. Прочие много жалко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Не ми казвай какво да правя ТОЧНО ТИ. Избягалата принцеса от България, която не спира да ръси обиди за родината си и да се самосъжелява от това къде е била родена и колко велики били германците. Прочие много жалко за теб.
    Докато не правиш нещо, с нищо не си по-добър.

Каква принцеса бе? Знаеш ли каква цена плащам, че съм тук? Можех да остана и да си клатя краката пет години, ама излязох да науча нещо, да попия малко манталитет и ако един ден се върна, точно ние, дето сме видели как стават нещата на практика, а не от вестници, ще донесем промяната.
    Щото съм в общество, в което 5.5% безработица са твърде много, в което хората работят здраво и взимат пример. Вчера... знаеш ли, няма значение, няма да го проумееш.

Само дрънкаш, ама нищо не правиш. Докато е така, нямаш никакво право да съдиш.

Мега фен
    Докато не правиш нещо, с нищо не си по-добър.

Каква принцеса бе? Знаеш ли каква цена плащам, че съм тук? Можех да остана и да си клатя краката пет години, ама излязох да науча нещо, да попия малко манталитет и ако един ден се върна, точно ние, дето сме видели как стават нещата на практика, а не от вестници, ще донесем промяната.
    Щото съм в общество, в което 5.5% безработица са твърде много, в което хората работят здраво и взимат пример. Вчера... знаеш ли, няма значение, няма да го проумееш.

Само дрънкаш, ама нищо не правиш. Докато е така, нямаш никакво право да съдиш.
    Ако един ден се върнеш, то това ще е добре. Макар че всеки който се връща си заминава щото бива смазван. А стига с тези заключения, които ги правиш. Ще кажеш,че всеки който остава тук си клати краката 5 години и всички са невидяли. Университети в България имат връзки с много европейски ВУЗ-ния . Провеждат се най-различни кампании, организирани проекти и тнт за обмяна на опит, знания и всичко, което е необходимо за бъдещи специалисти в определени сфери на образованието. Ето сега например става доста известни програми като ,,Еразъм'' в страните от ЕС.
    Последно редактирано от klimatronik : 11-26-2013 на 19:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си