.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 166

Тема: Лошо ли е..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Разглезеността ти е в рамките на допустимото, не го изтъквам като някакъв супер сериозен личностен недостатък. Самият факт, че получаваш някои неща наготово, е аргумент в полза на твърдението ми. И не, не твърдя, че са незаслужени, просто не си вложила кой знае колко лично време, нерви и усилия, за да ги получиш. Затова и не ги оценяваш истински.

Надявам се да не го възприемеш като някаква форма на персонално хулене, просто странично мнение.
    намирам известна логика в това
    сигурно е така
    мъчи ме обаче това дали съм лош човек
    егоистично е..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    сигурно е така
    егоистично е..
    Не за друго, ами ти самата ще страдаш и няма да ти е доволно, ако не успяваш да се сдобиеш с цялото материално, което желаеш. Е, така е при всички, обаче от огромната алчност и мания при някои се получава така, че винаги да са нещастни.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не за друго, ами ти самата ще страдаш и няма да ти е доволно, ако не успяваш да се сдобиеш с цялото материално, което желаеш. Е, така е при всички, обаче от огромната алчност и мания при някои се получава така, че винаги да са нещастни.
    ами има го и този момент
    не чувствам удовлетворение
    баси гадната съм :X

Мега фен
    ами има го и този момент
    не чувствам удовлетворение
    баси гадната съм :X
    Защо да си гадна? Не си открила това, което те прави щастлива, аз така си го разбирам. Всъщност, не. Нали беше запалена по ските? Парите са нещо много добро, ако имаш в какво да ги влагаш, в нещо,за което мечтаеш и те тласка напред. То не случайно е казано, че каквито мечтите , такъв и човека. И че ако всичко ставаше на готово до ся да сме умрели от психично разтройство. Щото именно желанието и вярата ни кара да се борим за това,което искаме да сполучим.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    сигурно е така
    егоистично е..
    Не си лош човек, но като все по-емоционален човек, от време на време те избива на меланхолии, самокритика и депресии. Когато си намериш (професионално) занимание, което да те удовлетворява истински, както и подходящият партньор, с когото да се чувстваш щастлива, нещата ще си дойдат на мястото.

Относно материализма ти - глупаво би било ако преценяваш и подбираш хората предимно по този критерий, всичко друго е в рамките на нормалното. Кофтито е, че в нашата държава нещата в този аспект са крайно изкривени.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Относно материализма ти - глупаво би било ако преценяваш и подбираш хората предимно по този критерий
    о нее, никога не бих си позволила да зачеркна някого, само защото е беден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си