.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 166

Тема: Лошо ли е..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    добре, приемам го
    да, аз съм материалистка и не се задоволявам с малко
    дори не съм сигурна, че ми трябват някои неща, когато дори не ги ползвам
    но глезена?
    ммммне

но ти благодаря за едно от малкото адекватни мнения в темата
    Разглезеността ти е в рамките на допустимото, не го изтъквам като някакъв супер сериозен личностен недостатък. Самият факт, че получаваш някои неща наготово, е аргумент в полза на твърдението ми. И не, не твърдя, че са незаслужени, просто не си вложила кой знае колко лично време, нерви и усилия, за да ги получиш. Затова и не ги оценяваш истински.

Надявам се да не го възприемеш като някаква форма на персонално хулене, просто странично мнение.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Повечето хора започват да вярват след определен етап от живота им. Сега може да не вярваш, защото нямаш още ясни виждания и опит. Сигурен съм,че се питаш за много въпроси. На пръв поглед всичко изглежда едно и всеки може да си направи изводите,че няма никаква енергия, никаква сила, че всички се раждаме като биологични същества и умираме, за да се разложим от бактерии и микроорганизми каквито сме били и ние преди милиарди години. мхм. Аз също съм до една степен атеисти, но все пак вярвам,че има нещо извън нашите представи. Човешкия живот е един миг от вечността, дори на нас не ни се струва дълъг като се обърнем на зад и погледнем изминалите ни години колко бързо са се изпарили. Децата в Африка умират от глад, постоянно войни и мъка. Несправедливостта е голяма и се питам аз КАКъв ти Бог, кви 5 лв, като това продължава от както хомото е стъпило на Земята. Някои си го обясняват с прераждания. Какъв си бил в предишния живот било определящо как ще живееш днес. Аз пък се чудя що за глупост е било това, щом не помним нищо? Духа бил еди какъв си и болшитс. Според мен,ако има нещо, то е по-сбъркано и от създателя си. хах

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Разглезеността ти е в рамките на допустимото, не го изтъквам като някакъв супер сериозен личностен недостатък. Самият факт, че получаваш някои неща наготово, е аргумент в полза на твърдението ми. И не, не твърдя, че са незаслужени, просто не си вложила кой знае колко лично време, нерви и усилия, за да ги получиш. Затова и не ги оценяваш истински.

Надявам се да не го възприемеш като някаква форма на персонално хулене, просто странично мнение.
    намирам известна логика в това
    сигурно е така
    мъчи ме обаче това дали съм лош човек
    егоистично е..

Мега фен
    намирам известна логика в това
    сигурно е така
    мъчи ме обаче това дали съм лош човек
    егоистично е..
    Не за друго, ами ти самата ще страдаш и няма да ти е доволно, ако не успяваш да се сдобиеш с цялото материално, което желаеш. Е, така е при всички, обаче от огромната алчност и мания при някои се получава така, че винаги да са нещастни.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не за друго, ами ти самата ще страдаш и няма да ти е доволно, ако не успяваш да се сдобиеш с цялото материално, което желаеш. Е, така е при всички, обаче от огромната алчност и мания при някои се получава така, че винаги да са нещастни.
    ами има го и този момент
    не чувствам удовлетворение
    баси гадната съм :X

Мега фен
    ами има го и този момент
    не чувствам удовлетворение
    баси гадната съм :X
    Защо да си гадна? Не си открила това, което те прави щастлива, аз така си го разбирам. Всъщност, не. Нали беше запалена по ските? Парите са нещо много добро, ако имаш в какво да ги влагаш, в нещо,за което мечтаеш и те тласка напред. То не случайно е казано, че каквито мечтите , такъв и човека. И че ако всичко ставаше на готово до ся да сме умрели от психично разтройство. Щото именно желанието и вярата ни кара да се борим за това,което искаме да сполучим.

знаеш уважавам та, ноо клишета, клишета и пак клишета (мразя клишетата)

а това за ските - твърде късно е
    дърто съм

Мега фен

дърто съм
    Еми кви клишета, като са си истини?
    То и 1000 милиона да имаме- всичко идва момент когато омръзва. аБе не знам, аз ако ги имах нямаше да ви пиша ся :d :d

Мега фен

дърто съм
    да , 18 годишно , пред пенсия с бастуна и не може да кара ски да не падне :Д

Еми кви клишета, като са си истини?
    То и 1000 милиона да имаме- всичко идва момент когато омръзва. аБе не знам, аз ако ги имах нямаше да ви пиша ся :d :d
    мразя клишета, дори да са истини

да , 18 годишно , пред пенсия с бастуна и не може да кара ски да не падне :Д
    за професионално говорим
    някои на моите години вече победи за СК имат, а аз...за кога
    просто нямам ни-ка-къв шанс

Мега фен
    мразя клишета, дори да са истини

за професионално говорим
    някои на моите години вече победи за СК имат, а аз...за кога
    просто нямам ни-ка-къв шанс
    И за туй трябва да се отказваш от любимия ти спорт? Или не ти се занимава, ако не можеш да станеш световен шампион? И пак имаш шанс, ако приемем,че 25 или 30 годишна възраст е приемлива, то ти имаш 7 и повече години време. Аз имах в предвид любителските занимания.
    Остави, аз почнах още малко от твоя глава да сипя врели на кипели хаха :Д
    Друго беше, че сама разбираш,че има нещо, което не ти е добре и с клишета или без ти си решаваш.

късно е като ти казвам!
    една от най-успешните биатлонистки (даже май най-успешната) германката Магдалена Нойнер се отказа мисля, че на 25 години в пика на кариерата си, защото решила да обърне внимание на личният си живот
    и да, може би си прав, че не ми се занимава, защото знам, че нямам шанс да постигна нещо значително, а мен това не ме устройва
    като знам, че няма смисъл..защо да се бутам
    та нали именно затова съм луда по тези спортове - гледам и се възхищавам на силата, техниката и владеенето до съвършенство на ските
    аз няма за кога да ставам велика като Катето Дафовска поне
    но никой не може да казва, че не обичам спорта
    влюбена съм (след малко почва <3)

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    стиа сте се мъчили да разсъждавате, смешно е
    като одъртеете, ще си изберете сами път в живота, било то материален и лек живот, или нематериален и клошарски живот
    ай у лево

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Много сложно не мога да се сетя!

Е, който ми каже, че не му трябват пари, ще му се изсмея. Живеем в материален свят, малко или много всички сме материалисти.

Мега фен
    късно е като ти казвам!
    една от най-успешните биатлонистки (даже май най-успешната) германката Магдалена Нойнер се отказа мисля, че на 25 години в пика на кариерата си, защото решила да обърне внимание на личният си живот
    и да, може би си прав, че не ми се занимава, защото знам, че нямам шанс да постигна нещо значително, а мен това не ме устройва
    като знам, че няма смисъл..защо да се бутам
    та нали именно затова съм луда по тези спортове - гледам и се възхищавам на силата, техниката и владеенето до съвършенство на ските
    аз няма за кога да ставам велика като Катето Дафовска поне
    но никой не може да казва, че не обичам спорта
    влюбена съм (след малко почва <3)
    Да бе да. Ти си в идеалната физическа възраст да започнеш и след 7 години тренировки вече да си на сцената. Кво мислиш, че онези пишлемета, 10 годишните, напредват със същото темпо и като са тренирали 2 години и ти трябва 2 години? Или нямаш хептем никакви основи, тоест нито си бягала, нито си тренирала никога за физическа издръжливост и сила? Блаа само да се чуеш..
    Последно редактирано от klimatronik : 11-27-2013 на 15:12

Мега фен
    Да ти кажа, чувал съм 15 годишни лапетии с това пораженческо мислене. Било вече свършило. закъснели

човек, запозната съм по-добре от теб и знам за какво говоря

късно е либе за китка

Глупости говориш, след опредалено възраст си негоден за спорт вече . Може да се състезаваш и след 30 но шанса да печелиш титли е много по-малък . Гадно но факт това е една от прафесиите за които възраста има значение . Повечето спортисти независимо от спорта започват тренировки от деца смятай 5-6 годишни . Ходят по лагери имат специални режими . Да не говорим за дво и три разовите тренировки по време на ваканции . На практика хората решили да се занимават професионално с това започва от деца и се занимават изцяло с това . Така че тя може да е във мноог добра форма може да е страхотна биатлонистка но едва ли е по добра от професионалналните такива .

П.П Ива а ти защо не си предплиела тази крачка доста по раничко ?

Мега фен

късно е либе за китка
    Аз също спортувам и мога да ти кажа,че бъркаш. Имаш ли основите, имаш ли таланта и музата, ти доста бързо ще ги настигнеш, а малчуганите пък въобще ще ги прескочиш.
    И не разбирам що толкова яко се наби на този прост пример, който само споделих. Аи,че и аз не съм много на положителни вълни ся.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Ива а ти защо не си предплиела тази крачка доста по раничко ?
    така е
    абсолютно права си

иначе не съм се развила в тази посока благодарение на нашите, а може би и на себе си, защото не съм била настоятелна,
    но какво разбирах аз тогава
    била съм хлапе

Мега фен
    Глупости говориш, след опредалено възраст си негоден за спорт вече . Може да се състезаваш и след 30 но шанса да печелиш титли е много по-малък . Гадно но факт това е една от прафесиите за които възраста има значение . Повечето спортисти независимо от спорта започват тренировки от деца смятай 5-6 годишни . Ходят по лагери имат специални режими . Да не говорим за дво и три разовите тренировки по време на ваканции . На практика хората решили да се занимават професионално с това започва от деца и се занимават изцяло с това . Така че тя може да е във мноог добра форма може да е страхотна биатлонистка но едва ли е по добра от професионалналните такива .

П.П Ива а ти защо не си предплиела тази крачка доста по раничко ?
    Няма да е по-добра, ама ще ги настигне. Да не говорим,че 5, 6 7 годишните като влязат в пубертета 99% се отказват, защото разбират,че не това им е желанието. И те не е на 30, тя е на 18. Вярно, не е много рано, но не е невъзможно. Това е всичко.

Мега фен

късно е либе за китка
    И тва някой треньор ли ти го каза. Истината е че първо трябва да опиташ , та тренера да прецени.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Глупости говориш, след опредалено възраст си негоден за спорт вече . Може да се състезаваш и след 30 но шанса да печелиш титли е много по-малък .
    Да добре, Рони Колман става за пръв път мистър олимпия на 34, след което я печели още 7 пъти (дори след 40)
    n00bs

И тва някой треньор ли ти го каза. Истината е че първо трябва да опиташ , та тренера да прецени.
    добре, виждам, че няма как да те убедя
    ти си прав
    аз се отказвам лесно и не се боря за мечтите си

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Да добре, Рони Колман става за пръв път мистър олимпия на 34, след което я печели още 7 пъти (дори след 40)
    за зимните спортове това е много дърта възраст
    те на толкова се отказват вече от състезателна кариера
    мъжете продължават до 35-40 макс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си