.
Отговор в тема
Страница 38 от 95 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 2375
    https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...85731732509510 някои ползвали тази маска за коса
    Последно редактирано от elena.markova : 11-28-2013 на 12:32

Голям фен Аватара на monroe999
    тааа двата отговора, които получих за веждите
    аз съм си ги боядисвала с боята за коса, обаче трябва да се прави по-често и няма как де ми се получи

а иначе ползвам молив, да, но ми се иска да са си по-тъмни

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    искам да питам и тук,че в темата за пресите май никой не ми отговори.
    колебая се между тези двете http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s3500.html
    и http://loveandlifestyles.com/wp-cont...raightener.jpg .
    За тази на Филипс съм чувала много хубави мнения ,но сякаш клоня повече към
    Ремингтон за преса и даа ако имате мнение за някоя от двете или сте ползвали,казвайте .
    Тази на Ремингтън, защото съм чела доста, че специално този модел на Филипс не може да изправя хубаво и дълготрайно къдрави коси.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Момичета,в Златна рибка има лакове OPI o.O Мислих,че са само продукти за коса.

Между другото скоро някой беше споменал за own-ване на ножица за подстригване и се чудя дали тези,които се предлагат в продавалник биха ми свършили работа. Ако някой случайно знае нещо,моля да сподели. :Д

Аз пък никога не бих рискувала да се подстрижа сама, дори и c професионална ножица. Като се знам каква съм непохватна.

В Златна рибка имало продукти на Матрикс? :OOOO Още утре ще си поръчам този шампоан. http://www.zlatnaribka.com/matrix/ma...shampoo-300-ml :Д ^^

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Навихте ме за Absolut Repair-a. Ще си я взема от фризьорката направо, но по нататък.
    Иначе си купих много хубав зехтин! Днес ще се намацам в корените със стимуланта и по краищата със зехтина. ^^
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

за краищата е хубаво кокосовото масло и също има едно подобно на кристали коприна за коса

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В Златна рибка имало продукти на Матрикс? :OOOO Още утре ще си поръчам този шампоан. http://www.zlatnaribka.com/matrix/ma...shampoo-300-ml :Д ^^
    Хубави ли са като състав? Аз отдавна им се чудя.
    Момичета аз се чудя каква маска за коса да си взема, за суха но НЕ изтощена коса. Иска ми се добре хидратираща.

аз ползвам всякакви масла за коса и сам доволна от резултата наскоро си купих една маска от фризьорката за силно изгоряла коса много е хубава доволна сам

Използвах го този шампоан, при мен не подейства, не ми предпазваше косата от влага и начупване. Дано при теб не е така

Макадамия хидратираща маска за коса
    моя приятелка ползва тази и казва че откакто я използва косата и била хидратирана а преди и била суха много суха
    Последно редактирано от elena.markova : 11-29-2013 на 11:50

Джоли, може ли да ми кажеш повече за марката Виктория бюти? Извинявам се, че питам в тази тема, но на предната страница беше споменала неодобрение към нея. По-конкретно ме интересуват продуктите за лице. Преди време ми бяха подарили кремче с екстракт от охлюви, с който съм мазала 2-3 пъти разчоплени пъпчици, защото пишеше, че заздравява по-бързо кожата.После го прехвърлих на майка ми. Ако има нещо нередно ококло продуктите, да й се обадя да не го използва. Благодаря ти предварително!

аз ползвам една която като я сложиш на косата и после трябва да я загрееш. слага се на мръсна коса,не мокра а суха маската е за много увредена коса

Екстрактът от охлюви трябва да регенерира кожата и да заличава петънца и да изравнява тена, но на Виктория бюти силно се съмнявам. Както казах аргановото им масло е с хиляда химикала в него, а на етикета пише био и 100% пюр, а аз не обичам фирми, които лъжат толкова явно и нагло.
    Освен това съм виждала крем за лице с арган, на който в състава няма никъде argania spinosa kernel oil, но за сметка на това има olea europea fruit oil, което е маслиново масло.
    На виктория бюти имаше някакви кристали с арганово масло (техния химически кошмар вероятно) и не знам си какво още, които уж първо били термозащитни (кристалите не се слагат преди пресата, а след нея) второ имало не знам си какво за растеж - кой за Бога си слага кристалите в корените? Като цяло имам силно недоверие към фирмата и не бих си купила нищо тяхно. Мисля, че етикетите им са агресивна и евтина реклама, а качеството ниско. Не съм ги пробвала, но и не бих.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Абе не знам дали на мен са ми слаби биологията и химията, но екстрактът от охлюви би имал ефект само върху кожата. И тъй като не знам кой си слага масла и подобни дивотии в корените е леко безсмислено.

Аз виждам да пише natural, което нищо не значи всъщност. Няма такава категория натурално, всичко може да мине за такова, независимо от състава.

Новата ми маска на Nectar of Nature е чудна! В същия ценови клас си докарвам такъв ефект само с жълтия балсам на Gliss, само че тук цената му двойна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

ползвайте арганово масло само чисто мароканско

всички други са смесени с някви боклуци и неса чисти

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    ползвайте арганово масло само чисто мароканско
    Лесно е да го кажеш, ама за някои цената му може да е проблем.

А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно. Много от тези, които твърдят, че ползват чисто масло, всъщност не знаят, че е пак е смесица с други базови масла. В най-добрия случай.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

(y)

Лесно е да го кажеш, ама за някои цената му може да е проблем.
    да но помисли по добре някои лев повече и да си доволна отколкото евтино и нищо хубаво, не искам да кажа че трябва всичко да е скъпо има евтини и хубави неща

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А, именно. Чистото арганово масло струва цяло състояние и за много момичета е доста непосилно. Много от тези, които твърдят, че ползват чисто масло, всъщност не знаят, че е пак е смесица с други базови масла. В най-добрия случай.
    аз си купих чисто от испания има един магазин в които си копувах сякви масла наливни отивам и си избирам масло копувам си празно шишенце и те ми го наливат и така магазинчето беше мароканско в испания има доста мароканци и затова има и магазини марокански

сега вече не живея в испания и като ми свърши няма от къде да си купя ще потърся нещо друго незнам

тук в бг ползвах едно от аптеката около 20 лв но не знам как се казва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си