.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Казах ако нещата станат сериозни. Лесно се подава жалба до полицията. Най-малкото ще бъде привикан и предупреден.
    Момичето е излязло с него, тъй като се е била привързала към него и тогава може би и все още и е пукало за него.. Не защото е искала вниманието му.
    Не виждам смисъл да споря с теб. Имаме две различни мнения по въпроса и не вярвам някое да се промени. Аз съм до тук.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Пусни му. " И вълкът сит, и агнето цяло"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Путка ли ме наричаш?
    Никога!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    "Психопат или цикъл"

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изобщо не се занимвай с него продължавай да го игнорираш и след като знаеш че иска само секс от теб изобщо не се замисляй а не се занимавай

Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    А ти, приятелю, какво шибано основание имаш да твърдиш, че аз съм глупав?!?! Това, че аз защитавам друга позиция значи ли, че съм глупав? А ти явно нямаш и бъкел идея от това как се издава ограничителна заповед и за какво. Това се случва всеки ден на множество хора, които обаче са по-смели и знаят как да решават проблемите си по различен начин освен чрез интригантстване. Истината е, че ако ми пукаше за теб би ми станало мъчно за теб и ограниченото ти мислене. Кажете й - първи клас, първи срок, лиглата на класа отива да каже на госпожата, че Иванчо я е ощипал по бузата. Аз лично ако разбера, че някой човек е отишъл да клюкари друг, бих се отвратил и бих спрял да контактувам с него во веки веков. И ти читателю драг, може да не си глупав, но определено не можеш да четеш. Прочети поста на авторката, в който тя казва, че се е видяла с него, въпреки че е видяла как те се " А през този месец, аз го виждах с приятелката му , как се целуват, прегръщат, обичат ." Следващото нещо е: "Както и да е, отговорих му , видяхме се един път, пак много мило държание, обяснения в любов ( то една любовв) , искал да бъде с мен , не с нея, обичайните неща, знаете ги.". Моля те сърдечно да не даваш повече нито едно определение на човек, защото очевидно не другите са с проблеми с четенето и разбирането, проблем, който би трябвало да е решен в ~3ти клас.
    Явно не си много. Ограничителна заповед няма да издадат на съседа Иван, който аз не навиждам, щото мирише на джибри, нали ти е ясно? И като се е видяла с него след веднъж след като е разбрала, че има приятелка какво? Да не би са е спала с него. Не е интгриганстване да предупредиш някого.
    Но в случая не вярвам, ако каже на приятелката му какъв загубеняк е въпросния да помогне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ама хора вие какви мазни интриганти се извъдихте... Защо да се бърка след като и тя е виновна колкото и младежа. Ако толкова й е пречил защо е излизала с него, питам аз. Защо не му е казала, че не иска да има работа с обвързано момче? Защото й харесва да е желана или защото и тя харесва момъка, но се прави на интересна, защото самата тя не знае какво иска. Но добре да речем, че отиде при приятелката на момчето и й разкаже. Как ще се промени ситуацията за нея? Да, те ще скъсат, но той няма да престане да я търси, дори ще я търси все по-често. Като каже на другото момиче, вие драги интриганти, какво очаквате да стане, да го затвори в лудница, да го вкара в затвора или на друго място където няма да има възможност да "тормози" авторката?
    Не очаквам да стане нищо, но смятам, че е справедливо спрямо момичето, с което келешчето в момента ходи. Предполагам мадамата ще го скъса. Не е сигурно. А какво ще прави авторката след това - дали ще тръгне с въпросния или не, това си е неин проблем. Аз ако бях на нейно място, нЕмаше да го отразя, защото по моята логика - както е лъгал предишната, ще лъже и следващата, но това е мое мнение...

Кажи му "Ееей чшшш мърльо заспал, да ме беше изклатил като ти бях седнала на кура на екскурзията, преди да разбера за Марийка, ся си изтърва шанса, сори, твоят к0р е малък за моята п0тка" Мисля, че е много елегантен подход спрямо ситуацията и ще натрупаш бонус точки за културно поведение.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    "сори, твоят к0р е малък за моята п0тка"
    Един вид - не сме родени един за друг.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 11-29-2013 на 16:26
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Явно някои от вас не са ме разбрали точно какво искам да кажа. През първото ни виждане след тия месеци , той ми каза че са се разделили и не иска повече да е с нея, а иска да е с мен. Аз му казах, че на мен тези събирания и разделяния са ми ясни , защото и аз съм била така с бившият ми приятел, с който бяхме 2 години и през това време сме имали доста критични разделянки . Както и да е , той ми каза че няма да се съберат и видиш ли след седмица , аз ги гледам до училище заедно. А през изминалата седмица той не е спирал да ми звъни и пише навсякъде. Аз не дигах, защото не исках повече да се замесвам с него, обясних му достатъчно ясно поне за мен , явно не и за него, че не искам да имам нищо общо с обвързан човек, още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
    Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било . Аз му казах, че дори и да се разделят не съм аз човека, с който ще бъде и спрях отново контакт с него , до онзи ден когато ми се обади и когато всъщност писах тук тази тема.
    Вчера гледам приятелката му до училище седи цял ден и гледа и го чака . И двамата явно са си в някаъв си филм техен , в който като цяло не искам изобщо да се замесвам и правя всичко възможно да не се засичам с нито един от двамата .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Един вид - не сме родени един за друг.
    Да, + всичко от типа на "не съм готова за връзка, "не те обичам", "няма тръпка" и "проблемът е в мен, не в теб".

Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    още по-малко да съм втората, или може би една от многото му.
    .
    Тоя ще да е някакъв плейбой-аутист.

Авторке и ти каза нещо умно. Игнорирай ги, не им се меси във филма. Не е твоя работа.

П.С. А нека вметна, че "предупредя" е дума, която използваме като имаме предвид, че ПРЕДВИЖДАМЕ, че нещо лошо може да се случи в БЪДЕЩЕТО, а не казваме "предупредя", когато работата вече се е случила. Това се нарича интригантстване.

П.С.2. Предупредя е еквивалент на английското "precautions", което означа да вземеш ПРЕДВАРИТЕЛНИ мерки. Надявам се, че няма да има нужда да обяснявам повече лексикални проблеми на умници.

П.С.3. Не виждам какво ви е мерилото за справедливост. Това какво и за кого е справедливо не зависи нито от мен, нито от вас.

П.С.4. Hayashi, учил съм право, от семейство на юристи съм и твърдя, че имам идея кога и защо се издава т.н. "ограничителна заповед". Освен това аз твърдя, че такава заповед в случая НЕ МОЖЕ да бъде издадена, а плюс това тази идея дори не беше моя.
    Последно редактирано от OverDrive : 11-29-2013 на 22:57

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Този месец като ме потърси пак ми каза че искал да бъде с мен и ще я остави наистина , била съм единствената за него, просто не можел да я остави , трудно му било ." ---> Don't be a pussy! Eat one! Това бъдеще време дето го използва, ако го е използвал и той, работата е "Тате ще ми купи колело, ама друг път". А това, дето му било трудно... Пак се връщаме на pussy-тата

anonymous708973
    Guest
    Авторке и ти каза нещо умно. Игнорирай ги, не им се меси във филма. Не е твоя работа.

П.С. А нека вметна, че "предупредя" е дума, която използваме като имаме предвид, че ПРЕДВИЖДАМЕ, че нещо лошо може да се случи в БЪДЕЩЕТО, а не казваме "предупредя", когато работата вече се е случила. Това се нарича интригантстване.

П.С.2. Предупредя е еквивалент на английското "precautions", което означа да вземеш ПРЕДВАРИТЕЛНИ мерки. Надявам се, че няма да има нужда да обяснявам повече лексикални проблеми на умници.

П.С.3. Не виждам какво ви е мерилото за справедливост. Това какво и за кого е справедливо не зависи нито от мен, нито от вас.

П.С.4. Hayashi, учил съм право, от семейство на юристи съм и твърдя, че имам идея кога и защо се издава т.н. "ограничителна заповед". Освен това аз твърдя, че такава заповед в случая НЕ МОЖЕ да бъде издадена, а плюс това тази идея дори не беше моя.
    Не се хващай за думата.
    Кога е било уместно да я ПРЕДУПРЕДИ? М?

Хубаво, нека не е предупреждаване, нека е казване в прав текст "Приятелят ти е мъжка курва и долен боклук".

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хубаво, нека не е предупреждаване, нека е казване в прав текст "Приятелят ти е мъжка курва и долен боклук".
    На което тя ще повярва моментално и безусловно.

Наистина най-мъдрата тактика в случая е игнора и към двамата. Пък те да си изясняват филмите помежду си.
    Welcome to the Jungle...

Ако бях на теб, щях си поговоря с аверката му.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    На което тя ще повярва моментално и безусловно.
    Ако на мен някоя дойде и ми го заяви и не изглежда като пълна кифла/мухла, която се опитва да ни скара, бих я изслушала.

@PinkPan7her, толкова си заслепена в желанието си да ни убедиш как, видиш ли, мацката трябва да интригантства, че забравяш, умишлено или не, че не бива да съдим книгата само по корицата. Няма значение как изглежда. Ако ти би повярвала, това говори УЖАСНО за теб самата и още повече говори колко НЕЗРЯЛА в избора си на приятели всъщност си, щом би повярвала на всяка клевета от човек когото виждаш за пръв път.

anonymous708973
    Guest
    Казах, че бих ИЗСЛУШАЛА.
    Оттам - нататък ще се говори с моя човек и тогава ще преценя дали вярвам или не.

А твоето мнение за мен грам не ме касае.

Вярвай ми не ми пука достатъчно за теб, за да давам мнение. Говоря принципно.

И все пак апелирам авторката да каже какво е решила и да се спре с темата.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Обичаен тийнейджър в днешно време. ;д

П.с. - Не целя да обидя никого с това обобщаване

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Явно е от типа хора, които искат да постигнат всичко, което са си наумили. Трудно се отстъпва от такива хора. Пожелавам ти да се разкара в най-скоро време.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Уведоми гаджето му, кажи и на някои твои приятели, ако са по-яки, да го сплашат...

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    След последният ни изненадващ разговор, който беше повод за темата, повече не ми е звънял, нито съм го виждала или засичала. Засега не смятам да предприемам нищо, за после не знам . Може би варианта със срещането с приятелката му, ще го пропусна защото това момиче май знае за мен, защото всеки път когато ме види, ме гледа доста неприятно. А и както казах, не ми се занимава и с нея .И двамата са си в техен си забъркан, любовен, живот и когато в моята връзка се бяха намесили хора, нещата завършиха по кофти начин , и не искам да съм причината това да се случи и на тях. Няма да живее вечно в заблуда, но нека сама да разбере ккакъв е той.
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си