.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 206

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

На всички дето се превземат, ае духайте, почитате само актьора щот е известен поствате теми в социалните мрежи и се мислите за великите моралисти, да го духате..

Аз съм фен на актьора, но също така ми стана тъпо и за шофьора, дет никой от вас "моралистчета" не го ебе за него..

Кат умре някой и ще се избиете да се докажете, правейки безсмислени теми у социалните мрежи, мислейки се за актуални и вървежни...

Ае със здраве.
    Въй, колко сме лоши, като говорим мръсни думички!

А кой е карал като идиот, м? Ей затова не ме е яд толкова. Разбира се, че е човешки живот, но историята познава много случаи, в които шофьорът се измъква, а този на "мястото на самоубиеца" загива на място.

Малоумници. Ще се подигравате със смъртта на човек!
    Това, че ВИЕ не сте се впечатлили, когато не един и двама българи си отидоха, не значи, че останалите не сме.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-01-2013 на 22:49

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въй, колко сме лоши, като говорим мръсни думички!

А кой е карал като идиот, м? Ей затова не ме е яд толкова. Разбира се, че е човешки живот, но историята познава много случаи, в които шофьорът се измъква, а този на "мястото на самоубиеца" загива на място.

Малоумници. Ще се подигравате със смъртта на човек!
    Това, че ВИЕ не сте се впечатлили, когато не един и двама българи си отидоха, не значи, че останалите не сме.
    lol lady acts smart

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си