- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
иха, толкова мнения, а мисля, че за пръв път ти срещам ника!
Крис е живаааааа :Р
Тоз последния само съм го мяркал из темите, ма нищо по конкретно не ми е оставил като впечатление. Искам и аз да пия бира с психото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
За първи път срещам ника ти. ;д Нямам мнение
http://ask.fm/iwwkaa
Има огромното желание твърде бързо да порастне и да се чувства вече възрастна, което може да и изиграе доста лоша шега в бъдеще.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Има огромно желание твърде бавно да порастне и да се чувства като дете, което му изиграва лоша шега понастоящем.
Моята тайна обожателка и форумна любов, която имам огромният фетиш да стискам за топките, а тя облечена в черни дрехи и стиснала в ръка кожен камшик да вика Я, я вундъба! Ди сис фантастишън. Или нещо от тоя род.
П.П. Сега само да не вземе да се включи и другатата любов с топките![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дълги дългиии постове, без много смисъл в тях, но все пак ми е приятно да го чета..
Харесва ми да му чета безсмислените спорове с Ина и Маги, все още чакам да ги видя как се бият...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пич е. Има яките коментари,въпреки че в някои отношения сме на различни мнения. Свестен изглежда.
maDamn
Не съм му виждала толкова постове, че да си изградя мнение.
За heartshapedbox казах вече. Изглежда ми свестно и печено момиче. А и вече сякаш започвам да добивам все повече впечатлението,че напоследък е една от малкото, които са им интересни писанията ми в тоя форум.
Оу, тройка и при това шведска.Всъщност не е толкова трудно и ти да се впишеш в образа на укротяваната строга господарка с черните дрехи и коженият камшик. Представам си го така.Ти заемаш мястото на Маги в предишният пост и викаш тези и други неща на немски.Маги е от другата страна с подобна униформа, С едната ръка съм стиснал едната, а с другата другата.Гледаме се в очите. Аз гледам с леко нагъл поглед. Маги ме гледа с лош поглед все едно след малко ще ми отяде главата и крещи на шведски: Давай,давай! Ти си мизерник,ти си нещастник! Ах Ох! Ти да не си мислиш,че ми харесва бе! Ти си глупак,ти си тъпак! Гола вода си! Давай,давай! Ах,Ох! и неща от тоя род
![]()
По принцип го смятам за приятел и точен човек, който въпреки кусурите си ме разбира и е готов да помогне.
Но напоследък нещо се е чалнал и се държи неадекватно.
преди имах доста кофти мнение, но откакто ми се разясниха някои неща мисля, че е точна мацка.
Аз пък я смятам за момиче с голяма красота. Както вътрешна така и външна. Винаги ще съм до нея стига да го желае. И в момента е един от малкото хора, на които страшно много държа.
А относно така нареченото ми чалване напоследък. Е, започва да ми писва вече да се съобразявам с мението на всеки и на всички и това малко по-малко трябва да се промени. Който ми се кефи наистина ще ми се кефи и при това положение. Това е част от мен, с която най-вероятно не си запознала
Това беше за Wednesday666
Иначе pandabear мисля,че е точна мацка.![]()
Има навика да се обяснява и да пише неща в 20-30 реда, които може да ги напише и в 2.
Попадал съм на адекватни мнения, но също така и на доста неадекватни...