- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс след усилена физическа активност
влакната се изграждат след ядене и след сън
при колоездачите професионалните е по друго , там удря адреналинът първичен вторичен трети дъмп и т.н. всеки следващ отслабва , защото имат страх от загубване и е състезание , организма се мобилизира и кръвта и други химикали се пренасочват , към мускулите и жизнено важни органи
нека не бъркаме нещата сега , при фитнеса организма не ти възприема тва като заплаха , дори да отделиш изкуствено ще е по малко
тая програма я знам правете табата и ще имате да черпите , другото е остаряли техники
http://boxing.isport.com/boxing-guid...ing-for-boxers
How did Tabata come about?
Tabata was founded by a Japanese scientist named Izumi Tabata and fellow colleagues at a department of physiology in Japan. Izumi and his fellow scientists decided to conduct a study to compare moderate intensity training with high intensity training.
He conducted the tests on 2 groups of athletes; 1 of the groups used the moderate intensity interval training and the other using high intensity interval training.
In group one; the athletes were training in moderate intensity workouts (70% intensity) for five days a week for a total of six weeks with each training session lasting an hour.
Group two trained in the high intensity workouts for 4 days a week for a total of 6 weeks with each session lasting 4 minutes, at 20 seconds of intense training (170% intensity) and 10 seconds of rest.
What were the results of the tests?
Group 1 had a significant increase in the aerobic system (cardiovascular system). However, the anaerobic system (muscles) gained little or no results at all.
Group 2 showed much improvement in all their athletes. Their aerobic systems increased much more than group ones, and their anaerobic systems increased by 28%.
Conclusion? Not only did high intensity interval training have more of an impact on the aerobic systems; it had an impact on the anaerobic systems as well.
КОЙ НЕ ЗОБА, НЯМА ДА НАПЪЛНИ ГРОБА
ИАКО ФИТЕНС БАТЕНТСА
Я като си такъв специалист препоръчай някои добри добавки.
чувам го често , тва ме обижда малко понеже
мутрите имат друга визия , носят сватбарски дрехи , доста са прости , карат кайен и подобни пластмаси ,не са потготвени в никакво отношение и мога да изброявам така до утре
аз съм в обратната краиност , по точно твърдение е бандит макар че за да съм бандит трябва да бандитствам често пък аз се пенсионирах вече![]()
уффф тва е и към пантерата отправено,клавиатурата ми е с много тъпа руска фонетик която ползвам от години и не съм свикнал на българска
за да напиша ъ-то или й-кото трябва да натисна 2-3 клавиша шифтове контроли еи такива простотии и ме мързи всеки път да го правя
на вас ви е лесно![]()
аз не взимам креатин , имах само един подарък който изпих , взимам суроватачен протеин след тренировка , матричен протеин (има много видове ) когато съм дълго време навън защото се отделя много по бавно и равномерно , аминокиселини bcaa преди и след тренировка за да си запазвам мускулната тъкан , меса не обичам затва ям рибни продукти , скариди риба тон сьомгата има омега-3 мастни киселини и много тофувегетарианците после що имали мускули някои от тях , заради соевия кашкавал има доста протеин в едно парченце 300гр
ама аз ям и много мазнотии и въглехидратни работи , не търся релеф затова не ме гледаите менпо скоро наблягам на ускорение или краткотрайна експлозивна мощност , затова и упражненията са ми други
не се смятам за никакъв критерии, понеже не го правя за състезания в смисъл не смятам да ходя на състезания
аз си тренирам, защото ми липсваше и защото ме кефи да се чувствам по-жив и активен.
дреме ми на кур0 дали ще ме харесват, аз не искам да ме харесват, заради плочки и 50см. ръка, имам достатъчно други качества.
иначе след тренировка, имам много желание за секс ;д
много хора се вманиачават в ръцете а не гледат други области , за мен краката са много важни понеже те са ти баланса , стабилната основа без която ще паднеш !
другото нещо което е много много много важно за мен е вратът , без здрава и голяма шия могат да те нокаутират много лесно!!!! или да се измориш. все неща дето не ги казват във фитнес залата
коремните мускули са за да ти крепят стоиката , помагат за дишането и също така помагат да поемаш ударите по тялото по добре
за футбола се иска стамина , да бягаш 90 минути не е малко все пака стамина и голямо тегло са взаимноизключващи се понятия
ако искаш да притежаваш и двете ще направиш някъде компромис
разбери кое от двете искаш
иви , не те ли плаши визията ми , адашката ти ива каза че съм бил тъпа мутра![]()
Стамината изчезна с цигарите и контузиите.![]()
да , тия насрани цигари и аз не моа ги спра , бях напраил пауза от 6-7 месеца и сега пак се усрах![]()
Ако са само цигарите, пак добре. Хубавото е, че поне алкохол почти не пия вече. ;д
аз се бъзикам с тебистината е че тайно се кефите на такива раоти мутренски външен вид , силна физика т.н. усешам аз
![]()
Някои не си го признават, други не го осъзнават, но до голяма степен жените се привличат от това.
Естествено има много тънък момент, който всички пропускат и правят нещата бели и черни, но ще ви го оставя за размисъл, да видим дали ще се сетите.![]()