.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 241
    Голям фен Аватара на shades
    влакната се изграждат след ядене и след сън

при колоездачите професионалните е по друго , там удря адреналинът първичен вторичен трети дъмп и т.н. всеки следващ отслабва , защото имат страх от загубване и е състезание , организма се мобилизира и кръвта и други химикали се пренасочват , към мускулите и жизнено важни органи

нека не бъркаме нещата сега , при фитнеса организма не ти възприема тва като заплаха , дори да отделиш изкуствено ще е по малко

тая програма я знам правете табата и ще имате да черпите , другото е остаряли техники

http://boxing.isport.com/boxing-guid...ing-for-boxers

How did Tabata come about?
    Tabata was founded by a Japanese scientist named Izumi Tabata and fellow colleagues at a department of physiology in Japan. Izumi and his fellow scientists decided to conduct a study to compare moderate intensity training with high intensity training.

He conducted the tests on 2 groups of athletes; 1 of the groups used the moderate intensity interval training and the other using high intensity interval training.

In group one; the athletes were training in moderate intensity workouts (70% intensity) for five days a week for a total of six weeks with each training session lasting an hour.

Group two trained in the high intensity workouts for 4 days a week for a total of 6 weeks with each session lasting 4 minutes, at 20 seconds of intense training (170% intensity) and 10 seconds of rest.

What were the results of the tests?

Group 1 had a significant increase in the aerobic system (cardiovascular system). However, the anaerobic system (muscles) gained little or no results at all.

Group 2 showed much improvement in all their athletes. Their aerobic systems increased much more than group ones, and their anaerobic systems increased by 28%.

Conclusion? Not only did high intensity interval training have more of an impact on the aerobic systems; it had an impact on the anaerobic systems as well.

Супер фен Аватара на tireheb
    КОЙ НЕ ЗОБА, НЯМА ДА НАПЪЛНИ ГРОБА

ИАКО ФИТЕНС БАТЕНТСА

Мега фен Аватара на RagioL
    Я като си такъв специалист препоръчай някои добри добавки.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    приличаш на...мутра

чувам го често , тва ме обижда малко понеже
    мутрите имат друга визия , носят сватбарски дрехи , доста са прости , карат кайен и подобни пластмаси ,не са потготвени в никакво отношение и мога да изброявам така до утре

аз съм в обратната краиност , по точно твърдение е бандит макар че за да съм бандит трябва да бандитствам често пък аз се пенсионирах вече

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Я като си такъв специалист препоръчай някои добри добавки.
    аз се имам за начинаещ ама щом така си решил

кво искаш да постигнеш

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    въпроса е към дамите , вие след много тежка физическа дейност чувствате ли се така че да искате да ви изчукат на момента ?
    да мн

чувам го често , тва ме обижда малко понеже
    мутрите имат друга визия , носят сватбарски дрехи , доста са прости , карат кайен и подобни пластмаси ,не са потготвени в никакво отношение и мога да изброявам така до утре

аз съм в обратната краиност , по точно твърдение е бандит макар че за да съм бандит трябва да бандитствам често пък аз се пенсионирах вече
    май не признаваш запетайки и буквата 'Й'
    иначе сорка
    не съм искала да те обидя

уффф тва е и към пантерата отправено,клавиатурата ми е с много тъпа руска фонетик която ползвам от години и не съм свикнал на българска

за да напиша ъ-то или й-кото трябва да натисна 2-3 клавиша шифтове контроли еи такива простотии и ме мързи всеки път да го правя

на вас ви е лесно

Мега фен Аватара на RagioL
    аз се имам за начинаещ ама щом така си решил

кво искаш да постигнеш
    За маса, по принцип съм чувал за суроватъчен + креатин.

аз не взимам креатин , имах само един подарък който изпих , взимам суроватачен протеин след тренировка , матричен протеин (има много видове ) когато съм дълго време навън защото се отделя много по бавно и равномерно , аминокиселини bcaa преди и след тренировка за да си запазвам мускулната тъкан , меса не обичам затва ям рибни продукти , скариди риба тон сьомгата има омега-3 мастни киселини и много тофу вегетарианците после що имали мускули някои от тях , заради соевия кашкавал има доста протеин в едно парченце 300гр

ама аз ям и много мазнотии и въглехидратни работи , не търся релеф затова не ме гледаите мен по скоро наблягам на ускорение или краткотрайна експлозивна мощност , затова и упражненията са ми други
    не се смятам за никакъв критерии, понеже не го правя за състезания в смисъл не смятам да ходя на състезания

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз си тренирам, защото ми липсваше и защото ме кефи да се чувствам по-жив и активен.
    дреме ми на кур0 дали ще ме харесват, аз не искам да ме харесват, заради плочки и 50см. ръка, имам достатъчно други качества.

иначе след тренировка, имам много желание за секс ;д

много хора се вманиачават в ръцете а не гледат други области , за мен краката са много важни понеже те са ти баланса , стабилната основа без която ще паднеш !

другото нещо което е много много много важно за мен е вратът , без здрава и голяма шия могат да те нокаутират много лесно!!!! или да се измориш. все неща дето не ги казват във фитнес залата
    коремните мускули са за да ти крепят стоиката , помагат за дишането и също така помагат да поемаш ударите по тялото по добре

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аз със зор може и до 20-30 да ги докарам с една минипочивчица от 5-6 секунди по някое време :д
    Джилиън Майкълс ми взимаше здравето с тях. Много са ми слаби мускулите на ръцете като цяло.
    Не ми се вярва и 10 да докараш, но няма невъзможни неща.Иначе съм се пробвала във фитнеса с инструктора до мен и правилните го направих 10.Но наблягам на задник и крака най-вече.

Иначе shades много ме кефи като визия

Град
    София
    много хора се вманиачават в ръцете а не гледат други области , за мен краката са много важни понеже те са ти баланса , стабилната основа без която ще паднеш !

другото нещо което е много много много важно за мен е вратът , без здрава и голяма шия могат да те нокаутират много лесно!!!! или да се измориш. все неща дето не ги казват във фитнес залата
    коремните мускули са за да ти крепят стоиката , помагат за дишането и също така помагат да поемаш ударите по тялото по добре
    Аз за добро или лошо имам силни крака, сигурно защото много години съм играл футбол.

за футбола се иска стамина , да бягаш 90 минути не е малко все пак а стамина и голямо тегло са взаимноизключващи се понятия

ако искаш да притежаваш и двете ще направиш някъде компромис

разбери кое от двете искаш

иви , не те ли плаши визията ми , адашката ти ива каза че съм бил тъпа мутра

Град
    София
    Стамината изчезна с цигарите и контузиите.

да , тия насрани цигари и аз не моа ги спра , бях напраил пауза от 6-7 месеца и сега пак се усрах

Град
    София
    Ако са само цигарите, пак добре. Хубавото е, че поне алкохол почти не пия вече. ;д

aдашката ти ива каза че съм бил тъпа мутра
    не съм ти казвала тъпа мутра
    казах ти, че приличаш на мутра
    саа ти как го приемаш е твой проблем

аз се бъзикам с теб истината е че тайно се кефите на такива раоти мутренски външен вид , силна физика т.н. усешам аз

всъщност..грешиш

никак не си падам по такъв тип мъже

Град
    София
    Някои не си го признават, други не го осъзнават, но до голяма степен жените се привличат от това.
    Естествено има много тънък момент, който всички пропускат и правят нещата бели и черни, но ще ви го оставя за размисъл, да видим дали ще се сетите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си