.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 241

Hybrid View

Голям фен Аватара на shades
    много хора се вманиачават в ръцете а не гледат други области , за мен краката са много важни понеже те са ти баланса , стабилната основа без която ще паднеш !

другото нещо което е много много много важно за мен е вратът , без здрава и голяма шия могат да те нокаутират много лесно!!!! или да се измориш. все неща дето не ги казват във фитнес залата
    коремните мускули са за да ти крепят стоиката , помагат за дишането и също така помагат да поемаш ударите по тялото по добре

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    много хора се вманиачават в ръцете а не гледат други области , за мен краката са много важни понеже те са ти баланса , стабилната основа без която ще паднеш !

другото нещо което е много много много важно за мен е вратът , без здрава и голяма шия могат да те нокаутират много лесно!!!! или да се измориш. все неща дето не ги казват във фитнес залата
    коремните мускули са за да ти крепят стоиката , помагат за дишането и също така помагат да поемаш ударите по тялото по добре
    Аз за добро или лошо имам силни крака, сигурно защото много години съм играл футбол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си