- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за татуировките
Пък това е всичко друго, но не и гейша, но след като си намерил това, което ти харесва - супер.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://prikachi.com/images/473/6825473s.jpg новата придобивка, още недовършена![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Часът е часа, в който съм родена. Като го довършим ще има и надпис![]()
Зайче, не знам какво и защо си татуираш, ама няма да е лошо да послушаш Пантерката - спри се малко. Моя съученичка, 5 години по-голяма от теб, онзи ден си направи татуировка и в момента съжалява, че допусна да и я направят. Като гледам и символика няма зад твоите татуировки. Ако искаш да си драскаш някъде, нека бъде по стени/тетрадки/етц, а не тялото ти.
Просто съвет, де.
пхахаха кой ти каза, че нямат символика, ако мога да попитам ?
неведнъж съм обяснявала за това какво означават за мен татусите ми, така че ако обичаш не се изказвай неподготвена
просто молба![]()
защо не вземеш да ме научиш на пунктуация![]()
дори бих ти платил да сложиш от знанията си върху мен
така ще събереш кинтички за следващия татус
Я стига. Всички имаме различен вкус за татуировки и аз лично наистина не харесвам нейните, не виждам смисъла в тях и не са по мой вкус, но сте забравили смисъла на татуировките като цяло - че всеки е такъв, какъвто иска да бъде.One man freak show.
goos fraba : ))
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-06-2013 на 19:56
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е, т'ва вече наистина е брутална грозотия обаче, направо не знам татуистът как не му е било обидно да рисува такова нещо. И малко паласка да пуснеш ще заприлича на гъз още повече.
едит: Аз пак съм на фаза разколебаване грррррррррррррррр
Последно редактирано от Violenza : 12-06-2013 на 20:10
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Недей така, Маги, има си наум нещо момичето.
Аз това искам да го видя довършено, защото в момента много зле ми изглежда този лъч. Самият часовник е хубав, обаче мястото и лъчът са кофти. Много, много лошо място за татуировка като цяло. 2 кила да качи и са там или като забременее... тя си знае. Аз лично татуировките ги имам за нещо много специално, затова ще си чакам и ще си оформям идейката още годинка-две преди да се реша отново
Виоленца, да те водя при моята татуистка? Много е готинка![]()
какво остава за тебхахахах
ти знаеш ли колко си леснатолкова лесна че с теб не би се занимавал никой освен загорял петокласник
с татуировките ти няма да станеш по вървежна между другото
между другото начина ти на изразяване с това брат и други , приличаш ми на селски гаменна момче ми приличаш
Виоленца за оня готиния с ръкавите ли ми говориш? Дето има студио малко преди аптека Марица?
Не, аз си ги правих в Капана при... малее, ще те излъжа за името, ква реклама, хаха :д Просто аз исках надпис и не ми трябваше художник, а просто търпелив татуист и отлични санитарни условия. Не знам как е за рисуване мацката, трябва портфолиото да й разгледаш.
Говориш на 15-годишно момиченце, вземи се в ръце и се заяждай с някой, който може да го понесе.
Ми и този е с ръкави (доколкото помня), ама не е готин.След 35-40 е някъде, пълен такъв. Уникално рисува обаче. Ама мен много ме е страх, не знам дали ще изтърпя.
^Ти що не си направиш в Италия, там няма ли някакви по-добри или е прекалено скъпо?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more