.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 176
    ^ нали по принцип под фон дьо тен-ът трябва да има основа, явно заради това слагат.

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    На мен изобщо не ми харесва. Много реклами пускаха и мислех че ще е добър ама изобщо не седи така както очаквах.
    +1
    Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..

Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    а преди него защо си слагате и крем за лице?
    Еми или крем или основа за грим,хидратира кожата и стой по-добре..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Я кажете някоя хубава основа за грим...?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ^
    За Манхатан съм чувала добри отзиви.

новия фон дьо тен на Виши мн го хвалят..

Голям фен
    Една колежка си взе скоро такъв ФДТ.Ужасен е бих казала.Не се размазва добре и се вижда,а и някак си като изсъхне и се събира по гънките на кожата на лицето.
    Аз лично съм доволна от този,който ползвам в момента-LOREAL "Colorstay"

съгласна съм...малко изкуствено седи
    ама зависи колко си сложиш

Много е прехвален този афинитон а не е нищо особено

Град
    vratca
    аз днеска минах през ДМ и гледах такива фон дьо тени и на моита кожа не пасна нито един то и мойта кожа е една ...... иначе вс мои приятели имат от тази марка и са доволни.
    .....

Аз си взех вчера от него - Dark Beige и съм доволна!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Покрива перфектно но мн си личи стои искуствено и след 1 -2 h се едно си без fon du ten na лицето и мн и не съм мн доволна когато си го взех беше на промоция 9 и нещо а иначе е около 13 лв :] а сега съм с Мах фактор и съм мн доволна струва около 25 лв покрива и стои естествено и трайно мн съм доволна
    I know - you want ME (devil)

Цитирай Първоначално написано от anisummer
    Значи ако имаш нормалнакожа без пъпки или черни точки AFFINITONE е добър за теб . Ако имаш смесена или мазна кожа трябва да си вземеш Maybelline Pure. Toй е за смесена кожа.

Ако имаш нормална кожа без пъпки или черни точки закакво изобщо ти е фон дьо тен !?
    I know - you want ME (devil)

Значи попринцип не ползвам фон дьо тени и пудри, само коректор и то само за едно петно на лицето ми, че ме дразни. Обаче може ли вместо коректор да му слагам фон дьо тен, защото ми харесва коректорът, ама фон дьо тенът е 4 пъти повече от коректора, а е по-скъп с 3-4 лв, а понякога се налага и фон дьо тен да слагам.Оф, стига съм се обяснявала, въпросът ми е може ли вместо коректор да ползвам фон дьо тен за заличаване само на едно петно? И има ли разлика между тях двата, знам, че между фдт и пудра примерно има, но между фдт и коректор...?

Супер фен Аватара на girl91
    От както излезе на пазара някои доста го хвалят този фон дьо тен. Реших да си взема. Отидах с приятелка по магазините - нито един цвят не пасна на мен, също и приятелката ми.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Има MAC в България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    не е истина колко е яко !!!!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от BlackkStar
    Значи попринцип не ползвам фон дьо тени и пудри, само коректор и то само за едно петно на лицето ми, че ме дразни. Обаче може ли вместо коректор да му слагам фон дьо тен, защото ми харесва коректорът, ама фон дьо тенът е 4 пъти повече от коректора, а е по-скъп с 3-4 лв, а понякога се налага и фон дьо тен да слагам.Оф, стига съм се обяснявала, въпросът ми е може ли вместо коректор да ползвам фон дьо тен за заличаване само на едно петно? И има ли разлика между тях двата, знам, че между фдт и пудра примерно има, но между фдт и коректор...?

Имах няколко тестера на този фон дьо тен,но стоеше като маска.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Използвам него, но напоследък много започнах да пъпчасвам от него и мисля да го сменям, но не мога да реша какъв да си взема..

По принцип може, но част от коректорите са точно за прикриване на петна и пъпки, с фдт пак ще стане, но трябва да е от по-покривните.

Перфектният вариант е коректор и отгоре фдт или пудра.

Ако главният ти проблем е цената, не виждам смисъл - срокът на годност на 1 фдт е обикновено 12 месеца - да се убиеш няма да го изразходваш за толкова време, ако само 1 петно прикриваш, за какво ти е това по-голямо количество? Аз един коректор не мога да изразходвам за 1г даже..

evcheto23
    Guest
    Здравейте някой знае ли къде в София се продава Maybellene Affinitone

Почти навсякъде Лили,ДМ,елитис...
    *темата е от 2008

Nass
    Guest
    ФДТ на Афинитон го имам и изобщо не съм доволна от него като цяло ако примерно седиш навън 6 7 часа и си с него на мене лично след 3 4 час започва доста да се омазнява и след 7 8 часа няма и следа от него не знам може би и много си зависи от самата кожа явно на мене не ми понася особенно добре имайки се на предвид че кожата е ми средна нито много мазна нито много суха и точно заради това при мене е много трудно избирането на ФДТ но има един от който съм чувала много добри отзиви и като цяло почти не съм чула някой който да не е доволен както и аз от ФДТ на Max Factor .

Цитирай Първоначално написано от evcheto23 Виж мнението
    Здравейте някой знае ли къде в София се продава Maybellene Affinitone
    Някой да знае къде в София има магазини?

/Впрочем, ако става въпрос за това http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1250541804.jpg
    е ужасен.
    Цветовете са супер тъмни (и потъмняват с времето!), стои адски изкуствено, самата консистенция е една мазна и гадна и с каквото и да го нанасяш, все едно си ползвал шпатула.
    После покривността не ми допада и за 1 час и капка не е останала по проблемните зони на лицето и приличам на нещо средно между тигър и далматинец.
    Евтиния прехвалена...Добре, че моят беше краден и не съм давала пари поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си