- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
ЕЕЕЕ, аха да коментирам някого и все някой пише преди мен!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Понякога мненията ни е припокриват, понякога сме далеч. Направила ми е впечатление на умна и готина мацка, с която бих искала да си имам работа и от която бих научила много. Жалко е, че знам само името и.
Тва за пантерата.
Ех, че сте бързи иначе.
Виоленца... Странно, но макар да съм забелязвала нейни постове на много места, не мисля, че имам някакво впечатление или в момента то май се гради. Бих казала, че е приятна за четене и бих искала да я познавам повече.
Последно редактирано от tori : 12-08-2013 на 10:06
Лиричната жаба от кофата
Ауе толкова много хора ли са от Пловдив бе, аз 'що се запознавам с няк'ви извънградски винаги?!![]()
Мисля, че плъзгането й по повърхността не е истинско. Има доста адекватни коментари, ама тоя откровено натуралистичен стил на писане често ме шокира :д.
Готина, стабилна, позитивна мацка. Ще се радвам да се видим
Че Тори от Пловдив ли е? Надали :д
Една от любимите ми потребителки. Винаги се изказваш на място, умна си и си доста красива. Когато те видях на живо бях приятно изненадана, защото много хора са различни в социалната мрежа и в личния си живот, но ти си точно това, което си. Супер сладка и нежна. Не знам какво повече да кажа, харесвам те в общи линии.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
О, аз съм нежна и сладка във форума^^
Cool story, bro!![]()
Най-яката мацка.
Напоследък те засичам често и ми се струва, че доста несериозни мнения изказваш.
пожелавам му да си намери форонна приятелка![]()
Тори не е от Пловдив, иначе и аз бих пила бира с нея :Д
За Ива - не ме е впечатлила с нищо до сега, все в кофата я засичам, а там мненията на никой не са особено смислени :Д Има хубав вкус за мъже (пак от някаква тема) и се кефи на ММ, което е яко.![]()
един от малкото хора ,които са сериозни и говорят умни неща ;д
tori
ако не те бъркам с някоя друго съфорумничка, ти се интересуваш от татуси и пиърсинг, което автоматично те прави човек, на който се кефя
Симпатична си![]()
http://ask.fm/iwwkaa
В началото имах леко негативно мнение за Зайчето, но то определено се промени в положителна посока и сега ми е голяма симпатяга.
едит: Банкс е писал преди мен, та и него да изкоментирам. Слуша яка музика и е много влюбчив.