- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
И аз съм много доволна от косата си последните дни.Една седмица не бях използвала нито преса, нито сешоар. :Д Йей! Ще се постарая да ги използвам възможно наай-рядко, а и вече не ми е такъв проблем, правя си плитки. Онази вечер имах важен повод и отидох изправена. :Д Получих много комплименти за косата си колко ми била пораснала и хубава.
Сега преди празниците пак трябва да ида да се подстрижа с топлите ножици, защото фризьорката така ми каза. Да сме завършили 'цикъла' с подстригването. :Д Според мен косата ми няма никаква нужда от подстригване, ама ще ида. След това вече няма да ходя толкова често. Трябва да си снимам и аз косата и да пусна снимка, и без това няма какво да правя днес. :Д
Някой пробвал ли е крема за перфектно оформяне на прическа на John Frieda?
Мислих да си взема арганово масло,за да ми заглажда бебешките косъмчетата и
другите,които стърчат ;д ,но ако този крем върши подобна работа,а е доста по евтин
да взема него.![]()
Каква термозащита ползвате?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На Лакме бива ли го? Аз преди каквото и да било третиране слагам единствено кристали на Уна, но искам и термозащита преди издухване. Бях си взела една на Сайъс, ама беше ужасна, правеше ми косата лепкава.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какви видове кристали за коса се продават в България? Виждала съм само тези на LineaBio
Оки мерси :P
За нищо.![]()
Преди малко накарах баща ми да ми снима косата.Ето снимки от преди (пролетта) и от преди малко:
http://prikachi.com/images/685/6086685l.jpg
http://prikachi.com/images/385/6853385x.jpg
Благодаря ти! Не е естествена. В петък вечерта се изправих. След това все на странична плетена плитка бях. :Д Така спя също. Та начупи се. Иначе и естествена ще я снимам някой път, но определено преди ми беше по-къдрава, да. Сега най-къдрави май са ми долните кичури, а другото е почти право или с някоя много странна чупка. ;/![]()
Полина, Ягодке, имате страхотни коси !!!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Прословутото ми боядисване с къна не беше особено успешно. Стоях един един час с нея, но така и не докарах искания черен цвят. Дали е трябвало да стоя повече? Резултатът е покрити червени отенъци и цвят, които бих определило точно като естествения ми. В корените ми се вижда по-тъмно, но може и да се заблуждавам. Но на пипане е много приятна и стана супер лъскава. Отдавна не е изглеждала така дори и след маска със зехтин и ако се задържи ефекта, може би ще повторя намазването с тая гадост. Обаче ще го комбинирам и с боядисването с безамонячна боя. Чудя се в патладжанено черно или в синьо черно искам да се боядисам след нова година...
Ех, колко щях да съм щастлива, ако това, което всички твърдяха, че черната боя/къна не се отмивала, беше вярно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Един час би трябвало да е достатъчен. Съдя по майка ми, която се каносва с черна къна. Нали увиваш найлон и кърпа около главата след това?
Сложих шапка за баня, което предполагам е същото. И без друго целият под вече е с леко синкави отенъци. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Джоли, от къде ги взе ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Katii, благодаря :*
а ти Ягодке какви неща говориш:Д Моята подложена на изпитания косица пред твоята жива и красива коса.:Д