.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 198
    Голям фен Аватара на shades
    още повече българския театър предполагам е като българското кино , канче с помия и повърня

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз не съм ходила от месец и не твърдя че ходя редовно. Но ако имаше кой да ме заведе, определено не бих си помислила, че е "пълен цървул", а напротив.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от shades Виж мнението
    няма да има иначе на кой да се присмиваме
    Докато ти си тук, винаги ще има на кой да се присмива човек.

аре ходи извеждаи форумните момичета на театър , после кажи как е минало

кажи колко ти е паднал тестостерона после , не че имаш особено много

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    оф, shades, къде се буташ и ти в неща, дет са ти непонятни...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на djipsito
    аре ходи извеждаи форумните момичета на театър , после кажи как е минало

кажи колко ти е паднал тестостерона после , не че имаш особено много
    аз като те гледам твоя никъв го няма.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

брех еми как позна , я сподели тайната ти

лейди , аз мисля че всички вие се правите на умни и искат да ви мислят за интелектуалки , но всъщност мразите театрите и такива простотии не знам кой нормален ще харесва това наистина , това е като да плетеш чорапи даже по тъпо , по скоро като да миеш тоалета не научаваш нищо , няма и тръпка

Мега фен Аватара на tori
    тори , абе не са много лоши новините , то и мен да ме заведат тям бих избягал

момичетата са си нормални не се безпокой ти за мен театъра е за флегматични хора , ама все трябва да ги има и тях за да работи обществото ни , няма да има иначе на кой да се присмиваме
    Всъщност театъра е вид изкуство, което далеч не бих определила като скучно и флегматично. Странни са ми подобни дефиниции. Защо да се подиграваш на хора, които го харесват? То е все едно да се присмиваш на хора, които ходят на фото изложби, на картинни изложби, на кино, на концерти и прочее мероприятия.

Град
    Варна
    лейди , аз мисля че всички вие се правите на умни и искат да ви мислят за интелектуалки , но всъщност мразите театрите и такива простотии не знам кой нормален ще харесва това наистина , това е като да плетеш чорапи даже по тъпо , по скоро като да миеш тоалета не научаваш нищо , няма и тръпка
    момче, казах ти да не се пънеш по огради дето са ти над ръста

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    не научаваш нищо , няма и тръпка
    Това, че на теб не ти влияе така е друг въпрос.

Ходи си където си искаш за да си получиш "тръпката" и да научиш нещо, ама поне си трай, че да не изглеждаш толкова зле.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Всъщност театъра е вид изкуство, което далеч не бих определила като скучно и флегматично. Странни са ми подобни дефиниции. Защо да се подиграваш на хора, които го харесват? То е все едно да се присмиваш на хора, които ходят на фото изложби, на картинни изложби, на кино, на концерти и прочее мероприятия.
    киното има филмови и звукови ефекти , високоплатени актьори , милиони бюджет. какво има театъра , петима цървула гримирани в лилав меикъп сори ма не го разбирам

на концерти и на изложби не ходя също но най тъпото ми е театъра тва е занимание за нърдове и гиикове, не ми се сърдете просто това е моето мнение

Мега фен Аватара на 102
    Тоя се ебава. ;д

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Това, че на теб не ти влияе така е друг въпрос.

Ходи си където си искаш за да си получиш "тръпката" и да научиш нещо, ама поне си трай, че да не изглеждаш толкова зле.
    аз за разлика от останалите не се интересувам от това което мислят за мен и не се комплексирам от чуждите обиди вземи го схвани най накрая и недей се напъва

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Тоя се ебава. ;д
    и аз тей мисля
    то е подсъдно да си толкова малоумен, освен ако не играеш

не ме интересува какво си мисли за мен лейдито която живее 10 години във форума , сори че съм толкос непоправим

просто съжелявам тези които не си живеят живота , моят живот обичам да тече на високи обороти и бързо , искам да усещам удоволствие тръпка и силни усещания , като стана на 70-80 може и да отида веднъж на театър , тогава ще ме болят костите и ще се движа бавно , та затуи може да се довлека до театъра

Град
    Варна
    за човек който живее на високи обороти и на макс, определено губиш много ценно време във форума

20-30 минути на ден е много ценно време така е аз пиша или докато ям или докато тренирам второстепенните неща ги прая паралелно

аз не си отменям графика или да не ходя на работа специално да пиша във форума

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    shades всъщност тук изтъкна нещо много вярно, което ярко се набива на очи при схващанията на някои. Да цениш театралното изкуство далеч не е критерий за интелект и богата душевност.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да цениш театралното изкуство далеч не е критерий за интелект и богата душевност.
    не, но да наричаш тези, които го ценят малоумници е критерий за липса на гореописаните качества

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Той е ярко олицетворение на факта , че всички , които не ценят театралното изкуство и даже не са били на една постановка през живота си, имат завършена ценностна система и обща култура , на която всеки може и трябва да завиди

значи това е темата която събра нердовете , в предните теми не можех да ви конкретизирам , темата с изневярата беше много заблуждаваща но сега разбрах кой е заспал а аз със заспали момичета не се занимавам дори да им обяснявам

в един момент ще се събудите на 50 и като се сетите за годините ви назад ще виждате празни редове на тетрадка тва обратно на децата които ще виждат логото на феисбук

значи и с кое трябва да се ебавам аз не познавам нормален който да ходи на театър от нито един пол , това ми е за първи път , младеж да ходи на опера кво е тва съпоставимо е с това да живееш в кома , дори там ще е по интересно

Мега фен Аватара на Hilary_
    Опера - не, но на театър - да, бих отишла. Нещо различно е и не, не съм водила бивши, но бих - настоящи.

spirit in black и как ти помага театралното изкуство да се справяш в живота аз ще те набутам в едва елементарни житейски ситуации с които аз се справям всеки ден , мога да пробвам всеки или всяка които се имат са много интелигентни. на вид прости операции ще ви се сторят като невероятна квантова механика тъй че полека за общата култура

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    не, но да наричаш тези, които го ценят малоумници е критерий за липса на гореописаните качества
    Това е друго.

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Той е ярко олицетворение на факта , че всички , които не ценят театралното изкуство и даже не са били на една постановка през живота си, имат завършена ценностна система и обща култура , на която всеки може и трябва да завиди
    Добре че един от примерите сам се представи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

по времето на войната са гледали масово театър и опера и са слушали блус и джаз понеже е било тогава модерно , също са носили сака и костюми , днес живеем в други времена , просто тия хобита които имате са ретро , ако не ги бяхте изкарали задължителни и да се учувате на тея които не ходели нямаше да ви скокна

вие сте криипарите , понеже ползвате модна тенденция популярна през миналия век хората измислиха 4д 5д 6д кино и т.н. да не говорим за музиката какви ефекти има и каква ще става отсега нататък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си