- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Последно редактирано от zliat : 12-27-2013 на 15:56
То и мен не ме е страх от самолети, ама това прави ли ме пилот ? Мислиш доста плоско и ако за теб щом караш автоматик си слаб шофьор направо нямам думи. Да ти е минавало през акъла, че тия дето карат автомати 90% от тях преди това са карали ръчни ???
Не се имам за голям шофьор, просто имам сравнително богат опит, да не говорим на фона на потребителите в тоя форум, предвид, че повечето са взели книжки преди 1-2г и карат по веднъж дваж седмично. За твое огромно съжаление не съм таксиметров шофьор, но ето че сам откри една професия в която автомата би облекчил умората значително, същото е и с рейсовете от градския, а подсети се, че понякога не можеш да си избираш маршрута, а трябва да минеш по точно определен такъв или да стигнеш точно някъде. Като цяло каквото и да правите няма как да изкарате, че автомата е глупост или е за слаби шофьори![]()
Последно редактирано от draid : 12-27-2013 на 16:12
Здрастеееее! Още един път, ама последен: не казвам, че автоматика е неудобен. Ако си понабрал стаж, уверен водач си и имаш възможност - купи си болид, да го т'ковам. Ама ако ми се гъзариш, че си шофьорин, но не можеш да управляваш нормално (без да представляваш по-голям риск от нормалното за другите участници в движението) автомобил с ръчни скорости... да ти сЕрем на майсторлъка!
Стига сме се карали...давайте да караме,че скоро колите ни сами ще ни карат и шофьора ще е минало и мит.