.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Понеже темата е за колите....а ние доста се отдалечихме от първоначалната идея:
    http://prikachi.com/images/120/6752120T.jpg

draid за умората на левия крак си мисля,че причината е неправилно нагласена седалка или неудобна такава.
    Моето решението със задръстванията е следното-просто не карам в пикове часове.
    Друго мое решение,което още не съм тествал в реални условия е off-roud джип.Път за него не ти трябва
    Последната ми идея за борба с трафика и задръстванията е доста крайно-хеликоптер-във въздуха още няма
    толкова голям трафик както по пътищата.

Понеже темата е за колите,които караме....а ние доста се отдалечихме от първоначалната идея:
    http://prikachi.com/images/120/6752120T.jpg
    Тва твоето решение ми звучи като, като са ми слаби фаровете просто не карам вечер... Да си се замислял, че някой хора нямат възможност да избират кога да карат и им се налага по цял ден да обикалят ?

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тва твоето решение ми звучи като, като са ми слаби фаровете просто не карам вечер... Да си се замислял, че някой хора нямат възможност да избират кога да карат и им се налага по цял ден да обикалят ?
    То затова има и задръствания.
    Добре де като се имаш за толкова голям шофьор защо не избираш предварително маршрута си?
    Ти да не си някой таксиметров шофьор?Те са вече предимно с автомати.
    Сетих се.Етова ще да е-на колко години си?
    Последно редактирано от zliat : 12-27-2013 на 15:56

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Етова ще да е-на колко години си?
    Тука пак си в грешка...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    'Що не? Не ме е страх от ръчни скорости, не гледам оборотомера като сменям предавка и също така спътниците ми не целуват таблото всеки път когато го правя. Карала съм достатъчно много коли, и такива в състояния в каквито ш' се разревеш кат' ги видиш... Не ми прави сметка на шоферлъка, ста'а ли?
    То и мен не ме е страх от самолети, ама това прави ли ме пилот ? Мислиш доста плоско и ако за теб щом караш автоматик си слаб шофьор направо нямам думи. Да ти е минавало през акъла, че тия дето карат автомати 90% от тях преди това са карали ръчни ???

То затова има и задръствания.
    Добре де като се имаш за толкова голям шофьор защо не избираш предварително маршрута си?
    Ти да не си някой таксиметров шофьор?Те са вече предимно с автомати.
    Сетих се.Етова ще да е-на колко години си?
    Не се имам за голям шофьор, просто имам сравнително богат опит, да не говорим на фона на потребителите в тоя форум, предвид, че повечето са взели книжки преди 1-2г и карат по веднъж дваж седмично. За твое огромно съжаление не съм таксиметров шофьор, но ето че сам откри една професия в която автомата би облекчил умората значително, същото е и с рейсовете от градския, а подсети се, че понякога не можеш да си избираш маршрута, а трябва да минеш по точно определен такъв или да стигнеш точно някъде. Като цяло каквото и да правите няма как да изкарате, че автомата е глупост или е за слаби шофьори
    Последно редактирано от draid : 12-27-2013 на 16:12

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    То и мен не ме е страх от самолети, ама това прави ли ме пилот ? Мислиш доста плоско и ако за теб щом караш автоматик си слаб шофьор направо нямам думи. Да ти е минавало през акъла, че тия дето карат автомати 90% от тях преди това са карали ръчни ???
    Здрастеееее! Още един път, ама последен: не казвам, че автоматика е неудобен. Ако си понабрал стаж, уверен водач си и имаш възможност - купи си болид, да го т'ковам. Ама ако ми се гъзариш, че си шофьорин, но не можеш да управляваш нормално (без да представляваш по-голям риск от нормалното за другите участници в движението) автомобил с ръчни скорости... да ти сЕрем на майсторлъка!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ама ако ми се гъзариш, че си шофьорин, но не можеш да управляваш нормално (без да представляваш по-голям риск от нормалното за другите участници в движението) автомобил с ръчни скорости... да ти сЕрем на майсторлъка!
    Ох, говориш пълни глупости. За пред кого ти е тоя майсторлък, бе? Тебе едното умение да превключваш 1-2-3та ли те прави по-опитна от някой, каращ автомат?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на zliat
    Стига сме се карали...давайте да караме,че скоро колите ни сами ще ни карат и шофьора ще е минало и мит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си