.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 329

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Така е, да. Обаче първия прякор е на реално съществуваща девойка, която също не е "била тъпана", даже ако я питаш може и девица да се изкара.
    А, изтървах нещо. Т'ва, че са много, също не означава, че не са подлежали на подбор. 'Щото в крайна сметка, ти може само един път, за експеримента, да си позволиш еднократен секс и некоректен партньор да те насади така, че да не можеш да обясниш, че ня'аш сестра.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Т'ва, че са много, също не означава, че не са подлежали на подбор. 'Щото в крайна сметка, ти може само един път, за експеримента, да си позволиш еднократен секс и некоректен партньор да те насади така, че да не можеш да обясниш, че ня'аш сестра.
    Дали? Голямата бройка доста ясно говори за ниски критерии или иначе казано, не особено голям 'подбор'. А именно той до някаква степен гарантира изключването на описаната в последното изречение ситуация, макар че там наистина може да има изключения.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Дали? Голямата бройка доста ясно говори за ниски критерии или иначе казано, не особено голям 'подбор'. А именно той до някаква степен гарантира изключването на описаната в последното изречение ситуация, макар че там наистина може да има изключения.
    Човек, ти посочваш 4 като голяма бройка. Ако хипотетично съм се прот'ковала на 16, двама са успели да ме заблудят да им пусна, 'щото много ги обичам. После навършвам 17 и до 19 правя две връзки, по около година с готини пичо'и 'дето просто съм ги израснала и зат'ва се разделяме като приятели, то в крайна сметка аз се озовавам на 20 години изчерпала лимита си от некурвенски секс, т'ва ли е равносметката? А мога просто да си трайкам, всеки следващ да е втори и грам да не ми пука за нищо, нали?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    аз се озовавам на 20 години изчерпала лимита си от некурвенски секс, т'ва ли е равносметката? А мога просто да си трайкам, всеки следващ да е втори и грам да не ми пука за нищо, нали?
    Не. Това го посочих съвсем ориентировъчно за деца току-що завършили гимназия, а не по принцип.

Не приемайте толкова буквално всяка една написана цифра, повече от ясно е, че е абсолютно относителна работа.

Както и да е, отговор за двойния стандарт, конкретно в случая за бройката и секса на първа среща, не видях. Удобно беше да въртите около феминизъм и равноправие, които в случая бяха напълно излишни.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Удобно беше да въртите около феминизъм и равноправие, които в случая бяха напълно излишни.
    Айде, да не ме споменаваш, а?
    Защото достатъчно доводи изписах в предните страници за бройката и секса на първа среща.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Айде, да не ме споменаваш, а?
    Защото достатъчно доводи изписах в предните страници за бройката и секса на първа среща.
    Гузен негонен бяга. Нещо май си се засегнала от всеобщото мнение за годинките и бройките, а? Айде сега отново прочети какво съм написала.

Говорех за Психопат и останалите, които не можаха да обяснят защо мъжът, който си ляга на първа среща е ОК, а жената, която прави същото, е курва.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    А, изтървах нещо. Т'ва, че са много, също не означава, че не са подлежали на подбор. 'Щото в крайна сметка, ти може само един път, за експеримента, да си позволиш еднократен секс и некоректен партньор да те насади така, че да не можеш да обясниш, че ня'аш сестра.
    Съгласна съм с теб, но това не променя факта, че едва ли някой ще вземе на сериозно човек, с такава слава. Поне не и в самото начало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си