- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коледен Поздрав, за ФОРОНА!
да заета си да проституираш, като гледам много си сдухала, безразборният секс в количество - много, това прави ^^
lilawoto dupe sprq da pishe kato vleze muhteto
100 tei?
daje v skypeto ne si e vlizala ot mesec, nqma kak da znae
mnogo stranno :/
спраднярхи-бой , мерси за поздрава почувствах се поласкан , ама трябваше да кажеш на приятелката ти да ме поздрави , знам че се притеснява момичето , ама мазния ти глас нямаше нужда да го чуваме , аз чух само съсканеи тук всички ще са на моя страна
другото единствения филм в който съм е екшън комедияекшъна е като те хвана ще ти мина през главата с джипката
а комедията идва оттам че косата ти ще е защипана между асфалта и между грайфера ми и после ще станеш като джони браво зализана невестулка
![]()
да върна жеста ти пожелавам весело изкарване на новата година и да не доживееш до другата година , да те блъсне нещо тежкотоварно да ти мине през дебелия тумбак и да ти излязат червата през гъза![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
По случай Коледа, реших да ви напръскам всичките с магическо бокакке, честито на печелившите..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
За мене още няма клип и съм още по-обиден
Твое е само това, което си изял и изпил!