- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
И аз си купих от Нашито - да видим сега дали ще ми хареса и на мен))
Днес най-накрая намерих време за маска - к. мляко, мед, жълтък, бадемово масло и малко ракия, и в корените сложих стимулант... доста добре ми се отрази. Накрая я измих с оцет разтворен в топла вода и сега е уникална
Мирише ли ти после косата на оцет ?И аз ще си правя днес. По-късно ще напиша каква.
Маската: кисело мляко, жълтък, зехтин, водка, мед.
Последно редактирано от katii : 12-26-2013 на 15:00
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ Да ти кажа да... казаха ми, че се отмирисва, но моята от едната страна още леко намирисва.... сиг аз пак съм объркала нещо
![]()
Да и аз съм чувала, че не мирише, но майка ми веднъж си сложи след баня и послее..След малко отивам да се подстрижа finally xo xo
Как се премахва наелекстризираността на косата?![]()
П.П. Наелектризирана ми е, защото пропуснах да сложа балсам
^ Сложи си кристали/масло/балсам без отмиване.![]()
Ами слагах кристали, ноо...![]()
Ooooo, реших да си поръчам и това soon http://www.zoya.bg/%D0%90%D1%80%D0%B...%BC%D0%BB.2667
Аз за тоя сайт имам впечатление, че е прекалено скъпо. Лично мнение. Моето био арганово масло струваше 37лв за 250 мл и не мисля, че е нещо без което да не мога да живея. Хубаво е, но аз го купих с идеята да има ефекта на Наши и да го ползвам преди сешоар и преса, а то не става за това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам за твоето Джоли, но това масло изглежда много добро. Според анализа съдържа около 80% мастни киселини, значи сигурно няма силикони вътре изобщо. Бих си го взела, ако бях в България.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Моето е био, купено от био магазин, има сертификат и няма нищо друго, освен Argania spinosa kernel oil в него.
трябва да е от сурови ядки, защото това от печените ядки е за кулинарни цели![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никога не съм си пускала снимка на косата. Време ми е: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...477bd7e6814ded и https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...85c659c1bc3ed4 . Редовно си правя маски, но не знам от колко време не съм почивала от пресата. Да ви попитам голямата четка на Макадамия хубава ли е?![]()
^ Много ми харесва косата ти !Какви маски и правиш?
Ами аз давам почти същите пари за Наши, обаче за 20мл. , а това е 40мл. и мисля да го пробвам. А и става за лицеКато го взема (което сигурно ще е след НГ) ще кажа мнение.
![]()
Маските, които й правя, са всички написани тук. Преди всяко къпане слагам стимулант и кокосово малко в крайщата. Някой път слагам зехтин, мляко, мед.Благодарение на вашите съвети е такава : )
Аз току-що се намазах с кисело мляко,жълтък,розова вода,масло от гроздови семки и хума.Ще стоя 3 часа.реших този път и аз да пробвам да си я изплакна с оцет,разтворен в топла вода.Някой ще може ли да ми каже пропорциите?
П.П. Мисля да си взема най-накрая маската на Macadamia или Moroccanoil.Единствено се колебая дали да е 250 ml или 500 ml.Клоня към първото,защото май тея 500 ml ще ми дойдат в повече и най-вероятно ще ми омръзне.Вие как мислите?
Натуралното арганово масло е съвсем различен продукт от Наши. Въобще го няма същия ефект.От опит ти го казвам, аз с тази цел си го купих, но не се получи.
Снощи намазах цялото си тяло с две капчици арганово масло и е страхотно, но за коса е прекалено омазняващо.
CoockieMonster имаш прекрасна коса
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Намаления в ФЮ:http://www.feelunique.com/wintersale?q=&filter=fh_location=//c1/en_GB/sale_title%3E{a37}/50%3Cdiscount_level%3C80%26fh_sort_by=-discount_level
Едит: Не знам защо не се отваря линка. Но цъкнете SALE и след това 50% + и ви излизат продукти за коса на Лореал проф. на подозрително добри цени! http://www.feelunique.com/
Последно редактирано от fizzyg : 12-28-2013 на 15:39
JoLLiE92 -Мерси.![]()
Днес ще се намажа със бадемово масло в корените и зехтин по дължинта. Няма да седа по-малко от 3часа и ще се измия. Обожавам косата ми да е мека <3 ;D