.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Question Хора моля за съвет :(

Има едно момче една година по голям от мен аз съм на 14 той на 15...Аз го харесвам.. Обаче е обвързан във фб с няква. питах го той каза че е само ей така и че не ходят. Той постоянно ме гушка държи се мило с мен обарва ме, аз разбира се като пълната путка му казвам да спре а той продължава, както и да е ... днес бяхме на вън с него и още 5-6 момчета и те казаха че той вчера е обарвал няква друга и я е биел... стана ми тъпо. Момчетата казаха че се е разгонил. Питах един приятел който се събира с нас и той каза че вчера е искал да я ебе оная и й е бил шамари. Той ме покани да ходим на кънки уре аз приех. Няколко пъти се опита да ме целуне... утре не знам какво да правя той май е курвар... ХЕЛП КВО ДА ПРАВА ;хх

Не се занимавай, нищо добро няма да излезе.

мерси :0 обаче аз го харесвам много ;хх

Супер фен
    Искаш съвет, ще ти дам няколко.
    Първото нещо, което ми направи впечатление бяха думите "ку*вар" и "пу*ка". В речника на една дама, тези думи не фигурират, още повече на четиринадесетгодишна такава. Постарай се да не ги използваш.
    След това се учудих от факта, че ти харесваш в него обарването. Не мисля, че е нормално да позволяваш това на човек, който всъщност ти е никакъв.
    Обарването не е знак, че те харесва.Това е то "разгонен". Може би иска да получи нещо друго от теб..
    Лъже те, че очевАдната му приятелка не съществува. Зад гърба й, освен на теб, налита и на други.
    Сама прецени какво да правиш.

Толкова циничен текст от 14 годишна, срамота. Две изречения не можете да напишете без "п*тка, к*рва, е*е" Какви хора ще излязат от ващо поколение не знам. Може да звуча като леличка, която нарежда, но просто не върви момиче да използва този каруцарски език.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай

МОЯТ СЪВЕТ Е ЧЕ АКО НЕ СТЕ ГАДЖЕТА МУ ДАЙ ДА ТЕ ЧУКА В АНУСА ТОВА НЕ СЕ БРОИ ЗА СЕКС

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Добре, искам да те попитам как си мислиш, че ще се държи с теб като се има в предвид, че си наясно как се държи с останалите момичета?

Погледнато реално, в тоя му период, надали ще си изключението от правилото.
    Така, че по-добре не отивай на кънки с него, за да не съжаляваш после!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от wasch0 Виж мнението
    Искаш съвет, ще ти дам няколко.
    Първото нещо, което ми направи впечатление бяха думите "ку*вар" и "пу*ка". В речника на една дама, тези думи не фигурират, още повече на четиринадесетгодишна такава. Постарай се да не ги използваш.
    След това се учудих от факта, че ти харесваш в него обарването. Не мисля, че е нормално да позволяваш това на човек, който всъщност ти е никакъв.
    Обарването не е знак, че те харесва.Това е то "разгонен". Може би иска да получи нещо друго от теб..
    Лъже те, че очевАдната му приятелка не съществува. Зад гърба й, освен на теб, налита и на други.
    Сама прецени какво да правиш.
    ^ТОВА!!!

Моя съвет е че ако искасх момче които искаш да те обича тои не е правилня за теб,има мниго мили момчета с които мойе да се обичате супер сладките работи без да те обарва и т.н.Такива търсат момичета само за "едното ебане" и тва е ако не искаш да бъдеш наранена недей се занмава с него защото ще го обикнеш а на него няма да му пука за теб и сама ще се нараниш.Такива момчета те не търсят "любов" ! Такива "курвари" аз като момче не искам да общувам защото не мога да търпя да гледам как си играят със на момичета чуствата което супер много ги наранява,но има и "курви" на които пък не им пука и правя същото със момчетата и на тях им харесва да ги "ебат"....

^ Господи, спри интернета в твърде малките за това села и в Перник!!

Мега фен Аватара на tori
    Все още не съм сигурна - трол или трол?

Според мен не се занимавай , щом е удрял момичета значи и теб ще удари.. аа това една жена не трябва да го позволява ! Просто се опитай да осъзнаеш и ще видиш , че е така колкото и да го харесваш не си струва да страдаш после

Голям фен Аватара на Vivitu483
    Ако искаш да се възползва от теб и да те захвърли после като парцал, давай - излез с него. Щом се държи така със всяка какво мислиш, че с теб е по-различно ли?

Супер фен Аватара на djipsito
    бушуват му хормоните
    когато едно момче наистина те харесва, няма да бърза да те обарва, а ще се държи уважително и с внимание към теб, помисли си...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от rosi1617 Виж мнението
    Не се занимавай, нищо добро няма да излезе.
    +

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    от това което прочетох разбрах ,е според мен е курвар .Не се занимавай с него

ех, че са ми интересни тези 15 годишни "курвари"
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    ех, че са ми интересни тези 15 годишни "курвари"
    "Курвар" може да не е, защото прави секс всяка вечер с различна, а защото се занимава с курви. Има го и това. А аз виждам все повече 15-годишни курви... По-точно курвЕта.

Еми отрежи го, за к'во трябва да се занимаваш като не искаш, не мога да разбера А за курварче просто не си заслужава..
    Бягай докато е време ;D

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Курвар" може да не е, защото прави секс всяка вечер с различна, а защото се занимава с курви. Има го и това. А аз виждам все повече 15-годишни курви... По-точно курвЕта.
    известно ми е, просто ми е смешно като си представя някъв дрисък да се прави на голям пред други дрисли.

Пф... Всеки ден ги виждам такива... Отврат!

Повече от фен Аватара на GEMBI
    На 15 години бил "обвързан" днешната младеж е станала леш, много сте зле на тия години по цял ден на вън да покарам колело,футбол и много такива неща.На 15 години има жълто около устата за гаджета мисли.

Няма никакъв смисъл да се занимаваш. Колко такива ги има. Станало ти гадно, че обарвал и удрял друго момиче. Какво теб ли искаш да удря? Ако те харесваше щеше да се държи мило, нямаше да си помисля да те "обарва", защото в главата му щеше да е само как да те впечатли по съвсем различен начин (да се държи мило, да те разсмива, да те успокоява когато си тъжна и т.н.). А ти щом си се впечатлила от сегашното му държание...... нямам думи.
    Ако искаш да бъдеш като мнозинството (за съжаление) излез с него, оставяй го да те обарва и след време напиши тема "Да му пусна ли? " Дано представата ти за "подходящо момче" се промени, защото в бъдеще не те виждам.
    Лично мое мнение. Ти си решаваш какво да правиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си