.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на fanpire

Екстеншъни? ХЕЛП!

Здравейте Реших да си удължа косата с екстеншъни (от естествена коса). Въпросът ми (към тези, които са по-запознати) е - Колко горе долу време издържат тези екстеншъни, смисъл след колко време се съсипват (така да се изразя) и ще издържат ли поне година - две? Защото другата година имам бал и поне до тогава да издържат като ще давам толкова пари.. А и ако има някой от Плевен, който си е купувал може ли да ми каже от къде? Защото аз намерих за 280 лв. в Мола, но една приятелка ми каза, че там са много "проскубани" и некачествени и се разколебах дали да си купувам от там.
    P.S. Не съм много запозната с екстеншъните, за това питам
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Аз не съм много сигурна дали изобщо се съсипват,в смисъл моите са от скоро,на мен ми се струва
    малко странно след като се естествени да се съсипят,все едно твоята коса да падне след време..

http://uduljavanenakosa.wordpress.co...5%d0%be%d0%b4/

Не си направих труда да го прочета,но вероятно ще ти е от полза..

Благодаря много за отговора Понеже каза, че си си купила и искам да те питам, добре ли стоят? Смисъл личи ли си, че носиш екстеншъни и доволна ли си от тях?
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Защо просто не си пуснеш твоята коса? До бала ще ти порасне, ако я гледаш правилно.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Цитирай Първоначално написано от fanpire Виж мнението
    Благодаря много за отговора Понеже каза, че си си купила и искам да те питам, добре ли стоят? Смисъл личи ли си, че носиш екстеншъни и доволна ли си от тях?
    С точния цвят,не личи. Попринцип стоят добре .. добре е да не ги лепиш,закрепи ги с фиба.
    Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-04-2014 на 00:50

Цитирай Първоначално написано от sunrisee6 Виж мнението
    Защо просто не си пуснеш твоята коса? До бала ще ти порасне, ако я гледаш правилно.
    Защото косата ми е дълга около 5 пръста под раменете. От пресата се изтощи хипер много, тоест мисля тези 5 пръста да ги подстрижа и да спра с пресата, за да се пооправи. А за 1 год. няма как от раменете да стане до кръста, на моята и трябват поне 3 год.

Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението
    С точния цвят,не личи. Попринцип стоят добре .. добре е да не ги лепиш,закрепи ги с фиба.
    Ами като отида в Мола, човека каза, че там ще ми измерят главата, ще ми ги направят на етажи според размерите на главата ми и ще им сложат клипси (това са нещо като щипки, можеш да ги видиш в гугъл) и така се закрепват на главата. И екстеншъните + слагането са 280 лв. Иначе аз сама не мога да направя това :Д (Тоест няма да ги закрепвам с фиби). Ти твоите как ги слагаш?

P.S. Ето за това говоря - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1152&bih=770

Цитирай Първоначално написано от fanpire Виж мнението
    Ами като отида в Мола, човека каза, че там ще ми измерят главата, ще ми ги направят на етажи според размерите на главата ми и ще им сложат клипси (това са нещо като щипки, можеш да ги видиш в гугъл) и така се закрепват на главата. И екстеншъните + слагането са 280 лв. Иначе аз сама не мога да направя това :Д (Тоест няма да ги закрепвам с фиби). Ти твоите как ги слагаш?

P.S. Ето за това говоря - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1152&bih=770
    Аз закрепва моите с щипки (не знам до колко са такива) но го правя сама с помощ от чичо Гугъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си