- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Екстеншъни? ХЕЛП!
ЗдравейтеРеших да си удължа косата с екстеншъни (от естествена коса). Въпросът ми (към тези, които са по-запознати) е - Колко горе долу време издържат тези екстеншъни, смисъл след колко време се съсипват (така да се изразя) и ще издържат ли поне година - две? Защото другата година имам бал и поне до тогава да издържат като ще давам толкова пари.. А и ако има някой от Плевен, който си е купувал може ли да ми каже от къде? Защото аз намерих за 280 лв. в Мола, но една приятелка ми каза, че там са много "проскубани" и некачествени и се разколебах дали да си купувам от там.
P.S. Не съм много запозната с екстеншъните, за това питам![]()
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Аз не съм много сигурна дали изобщо се съсипват,в смисъл моите са от скоро,на мен ми се струва
малко странно след като се естествени да се съсипят,все едно твоята коса да падне след време..
http://uduljavanenakosa.wordpress.co...5%d0%be%d0%b4/
Не си направих труда да го прочета,но вероятно ще ти е от полза..
Благодаря много за отговораПонеже каза, че си си купила и искам да те питам, добре ли стоят? Смисъл личи ли си, че носиш екстеншъни и доволна ли си от тях?
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Защо просто не си пуснеш твоята коса? До бала ще ти порасне, ако я гледаш правилно.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Ами като отида в Мола, човека каза, че там ще ми измерят главата, ще ми ги направят на етажи според размерите на главата ми и ще им сложат клипси (това са нещо като щипки, можеш да ги видиш в гугъл) и така се закрепват на главата. И екстеншъните + слагането са 280 лв. Иначе аз сама не мога да направя това :Д (Тоест няма да ги закрепвам с фиби). Ти твоите как ги слагаш?
P.S. Ето за това говоря - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1152&bih=770