Имах предвид, че ако изведнъж останеш сам-сама - без бащата, без брат или сестра, без майка ти и баща ти и няма никой, който да ти помага (дори и за да гледа детето докато ходиш на работа или да ходи на работа, докато ти гледаш детето) и видиш, че перспективата ти е да си самотна и безработна майка с 38лв детски и някакви смешни помощи - сама ще решиш, че не искаш да се подложиш на това..
Според мен, за да се отгледа 1 дете в България, са необходими минимум 50лв. на ден. Колко самотни майки ги вадят тези пари? Това определено би повлияло на решението ти.
Ако... ако... ако...
А ако бащата си е направил кефа един път, а после иска да го кара по живо, по здраво, а аз не искам да си разбъзиквам организма и искам това дете и имам възможност да го гледам? Трябва ли да го оставя да си прави той каквото иска или трябва да го гоня до дупка за издръжка? М?
Казах - има прекалено много променливи в сценария с аборта и всеки съди от собствената си камбанария. Но в крайна сметка, решението е винаги на жената, както и да го увърташДори да иска аборт заради безпаричие и невъзможност да го гледа, пак тя ще го реши.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last