Първоначално написано от
stupidtorrye
Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша. - Не мислиш ли, че малко прекалявате? Никой не спира нито теб, нито всички останали жени да живеете наравно с мъжете. Обаче нещата отиват малко в посоката, в която са отишли в Африка, примерно. В момента там белите по-трудно си намират работа от черните, примерно.
И понеже съм тук, а предния път просто не ти зададох въпроси, ще те попитам същото, което и пантерката, надявайки се, че все пак ще отговориш. Разкажи ни за интересите си ИЗВЪН работата си. Извън електрониката и цялата там върволица изброени неща. - Интересите са ми главно в работата. Не разбирам защо трябва да са ИЗВЪН работата. Поне на този етап от живота са ми такива. Това е. Не всеки мъж смята, че е нужно да се преструва на такъв, какъвто не е. Няма да хвана да се занимавам с неща, които не са ми интересни, заради хора, които реагират като повечето от Вас.
Смяташ ли се за работохолик? - Да.
Кога за последен път излиза на среща с жена/момиче и къде я заведе? - Декември - кафе, кино и т.н.
Запознаваш се с някого, какво точно гледаш и какво точно би те впечатлило? - Гледам - Поддържан външен вид, добри обноски. Не си спомням да съм се впечатлявам от нещо конкретно, когато съм се запознавал с някого. Не се впечатявам лесно, особено при запознанство.
Изброй страните, в които си бил. Какво точно те е впечатлило в тях? - Япония - впечатли ме как може да живеят толкова зле и да са толкова откъснати от света, Китай - впечатли ме, че са мега бавни, САЩ, Масачусетс - впечатли ме, че са много отворени към всеки, Германия - впечатли ме това, че не работят толкова много, колкото си представях, Англия - впечатли ме как може да има толкова надменни хора, Полша - Има доста гостоприемни хора, Чехия - Зловеща държава, Турция - впечатли ме това, че вскеи гледа как да те излъже, Гърция - Нищо не ме впечатли, Румъния - Впечатли ме това, че може да има и хора, по-зле от нас, Иран - впечатли ме, че там има много точни хора., Rwanda - Всички са много приятелски настроени и много благодарни, ЮАР - Мога да стоя 2-3 месеца и всеки ден да правя нещо различно. Има и други в Европа, които не са ме впечатлили с нищо.