.
Затворена тема
Страница 37 от 354 ПървиПърви ... 273334353637383940414787137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 8834
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти
    Ми к'во да прави? Да си живее в мизерия?
    Точно пък домакинските задължения е голяма дребнавост да се разпределят. Минах с прахосмукачка хола, мило, вземи изчисти спалнята. Смях. Никога не бих оставила мъжа да върши моята работа.

С коя историческа личност би искал да разговаряш лично?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мисля, че думата майчинство е по-разпространена от думата бащинство.

Може да им се отдава повече да се грижат за някой друг, но това далеч не се отнася за всички жени. Ами, ако жената ти не е от тези, които могат да се грижат за другиго?

//Под това нямам предвид тотално безразличие към каквито и да е задължения.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не грешиш. Дори написах точно това в горния си пост.
    Да, не съм те видяла. Съжалявам.

Ми Виоленца за мен пък домакинската работа трябва да се разпределя . Но това си е въпрос на различни ценности в което няма нищо лошо

Цитирай Първоначално написано от stupidtorrye Виж мнението
    Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша. - Не мислиш ли, че малко прекалявате? Никой не спира нито теб, нито всички останали жени да живеете наравно с мъжете. Обаче нещата отиват малко в посоката, в която са отишли в Африка, примерно. В момента там белите по-трудно си намират работа от черните, примерно.

И понеже съм тук, а предния път просто не ти зададох въпроси, ще те попитам същото, което и пантерката, надявайки се, че все пак ще отговориш. Разкажи ни за интересите си ИЗВЪН работата си. Извън електрониката и цялата там върволица изброени неща. - Интересите са ми главно в работата. Не разбирам защо трябва да са ИЗВЪН работата. Поне на този етап от живота са ми такива. Това е. Не всеки мъж смята, че е нужно да се преструва на такъв, какъвто не е. Няма да хвана да се занимавам с неща, които не са ми интересни, заради хора, които реагират като повечето от Вас.
    Смяташ ли се за работохолик? - Да.
    Кога за последен път излиза на среща с жена/момиче и къде я заведе? - Декември - кафе, кино и т.н.
    Запознаваш се с някого, какво точно гледаш и какво точно би те впечатлило? - Гледам - Поддържан външен вид, добри обноски. Не си спомням да съм се впечатлявам от нещо конкретно, когато съм се запознавал с някого. Не се впечатявам лесно, особено при запознанство.
    Изброй страните, в които си бил. Какво точно те е впечатлило в тях? - Япония - впечатли ме как може да живеят толкова зле и да са толкова откъснати от света, Китай - впечатли ме, че са мега бавни, САЩ, Масачусетс - впечатли ме, че са много отворени към всеки, Германия - впечатли ме това, че не работят толкова много, колкото си представях, Англия - впечатли ме как може да има толкова надменни хора, Полша - Има доста гостоприемни хора, Чехия - Зловеща държава, Турция - впечатли ме това, че вскеи гледа как да те излъже, Гърция - Нищо не ме впечатли, Румъния - Впечатли ме това, че може да има и хора, по-зле от нас, Иран - впечатли ме, че там има много точни хора., Rwanda - Всички са много приятелски настроени и много благодарни, ЮАР - Мога да стоя 2-3 месеца и всеки ден да правя нещо различно. Има и други в Европа, които не са ме впечатлили с нищо.
    1
    Последно редактирано от Checksum : 01-14-2014 на 16:54

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ми к'во да прави? Да си живее в мизерия?
    Точно пък домакинските задължения е голяма дребнавост да се разпределят. Минах с прахосмукачка хола, мило, вземи изчисти спалнята. Смях. Никога не бих оставила мъжа да върши моята работа.

С коя историческа личност би искал да разговаряш лично? - Никола Тесла.
    1

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не ти ли се стори, че в САЩ цялата тази отвореност е изкуствена? Хората там се усмихват и са дружелюбни, но всичко е насила. Така на мен ми се стори.

Супер фен Аватара на Anonys
    Кои са ти най-вредните навици?
    Кои си успял да преодолееш?
    Какво детство си преживял?
    Твоите родители идеал ли са ти?
    Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускал(направили ти впечатление, че твоите са направили)?
    Мислиш ли, че би могъл да живееш с жена в рамките на 5-10 години или повече?
    Сподели най-тревожния си проблем пред публика.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    И каква ти е логиката не мога да разбера? Не трябва да го прави само защото не е длъжна, така ли? Ако ти имаш мъж, който е работил до 8 вечерта, прибере се у вас, като ти си се прибрала примерно в 6 вечерта - ще го чакаш да се върне, за да ти сготви и почисти, така ли?
    А ако ти имаш жена, която работи до 8 вечерта, ще я изчакаш ли да се прибере, за да разтреби, сготви, изпере и измие чиниите? Или ще очакваш да го свърши в почивния си ден?

Разочарована съм.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Не ти ли се стори, че в САЩ цялата тази отвореност е изкуствена? Хората там се усмихват и са дружелюбни, но всичко е насила. Така на мен ми се стори. - Не е било насила, определено. Не говоря за това какво приказват, а за това какво правят. В Германия ми се стори, че правят всичко насила. Не говоря за неща от сорта на усмихвания и дружелюбие.
    1

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Колко време си прекаал в САЩ? По работа или развлечение?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А ако ти имаш жена, която работи до 8 вечерта, ще я изчакаш ли да се прибере, за да разтреби, сготви, изпере и измие чиниите? Или ще очакваш да го свърши в почивния си ден?

Разочарована съм.
    Или не си прочела внимателно какво съм написал или не мога да разбера от какво си разочарована. Къде съм казал, че ако аз се прибра в 6, а тя в 8 няма да ги свърша аз тези неща?

Мега фен Аватара на 102
    Не знам за вас, ама аз съм момче и ми е кеф да ми е чистичко и подредено. И ако чакам некой да ми прай нещо за ядене ще ме е срам меко казано. Друг е въпроса, че има нещо ужасно секси в жена, която се суети в кухнята.. около печката.. афаф

По темата: Кога ще се разкараш, БоянаБой ?

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Кои са ти най-вредните навици? - Шофирам бързо, пия много алкохолни и безалкохолни, когато има наоколо.
    Кои си успял да преодолееш? - Да стоя до прекалено късно.
    Какво детство си преживял? - Средна работа, доста лишения.
    Твоите родители идеал ли са ти? - Не.
    Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускал(направили ти впечатление, че твоите са направили)? - Не бих ги карал да правят на сила каквото и да е, не бих ги тормозил за глупости.
    Мислиш ли, че би могъл да живееш с жена в рамките на 5-10 години или повече? - Да
    Сподели най-тревожния си проблем пред публика. - Трябва да ходя на зъболекар скоро.
    1

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Колко време си прекаал в САЩ? По работа или развлечение?
    По работа, 2 седмици.

Град
    Варна
    Или не си прочела внимателно какво съм написал или не мога да разбера от какво си разочарована. Къде съм казал, че ако аз се прибра в 6, а тя в 8 няма да ги свърша аз тези неща?
    Цитирай Първоначално написано от Checksum
    Да се грижи за себе си, да прави мъжа си щастлив, да се грижи за децата, да ражда деца. Да готви и чисти, не казвам, че е само нейно задължение, но е и нейно - има много жени, на които тези неща са им даже приятни. Да дава съвети на мъжа си, да мисли за разни почивки, развлечения и т.н.
    Не си го казал, не беше и нужно. Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.
    А съм разочарована като цяло от начина ти на мислене. Не казвам, че за теб е грешен, просто на мен не ми е достатъчно, за да ми харесаш Нищо лошо, не се опитвам да те обидя, просто споделям

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.
    Мхм.

Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша. - Не мислиш ли, че малко прекалявате? Никой не спира нито теб, нито всички останали жени да живеете наравно с мъжете. Обаче нещата отиват малко в посоката, в която са отишли в Африка, примерно. В момента там белите по-трудно си намират работа от черните, примерно.
    Окей, да приемем, че не съм се изразила достатъчно разбираемо. Нека се опитам да обясня думите си.
    Обикновено когато някой каже, че от жените се очаква да въртят домакинството, да раждат и така нататък, повечето имат предвид САМО това, а не наравно с другите напълно нормални човешки дейности.
    Може би не сме те разбрали правилно.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Не знам за вас, ама аз съм момче и ми е кеф да ми е чистичко и подредено. И ако чакам некой да ми прай нещо за ядене ще ме е срам меко казано. Друг е въпроса, че има нещо ужасно секси в жена, която се суети в кухнята.. около печката.. афаф - Браво, ти си моят герой. Мъж - мечта.

По темата: Кога ще се разкараш, БоянаБой ? - Ще се разкарам, когато прецените. Не съм умрял за вниманието ти. А относно "БоянаБой", какъв ти е точно проблемът? Питали са ме въпрос - отговорил съм, не съм някакъв пропаднал потеан тип.
    1

Не си го казал, не беше и нужно. Самият факт, че така подреждаш нещата ми стига.
    А съм разочарована като цяло от начина ти на мислене. Не казвам, че за теб е грешен, просто на мен не ми е достатъчно, за да ми харесаш Нищо лошо, не се опитвам да те обидя, просто споделям
    Има много хора, които не ме харесват. Не се обиждам от подобни работи. Не съм човек, който се кланя на жените, мъжете или на когото и да било. Не знам защо се засягате толкова на тази тема. Искате мъжете да Ви приемат като равни и т.н., но в същото време се засягате типично по женски. Изобщо не съм имал предвид, че не ценя успелите жени и не искам да се развиват.

Тези неща не ги пиша, за ти се харесам.

Град
    Варна
    Тези неща не ги пиша, за ти се харесам.
    То няма и нужда.
    Аз просто споделих, че не ми допадаш и толкова Не е нужно дори да продължаваш да ми се обясняваш.

Цитирай Първоначално написано от stupidtorrye Виж мнението
    Окей, да приемем, че не съм се изразила достатъчно разбираемо. Нека се опитам да обясня думите си.
    Обикновено когато някой каже, че от жените се очаква да въртят домакинството, да раждат и така нататък, повечето имат предвид САМО това, а не наравно с другите напълно нормални човешки дейности.
    Може би не сме те разбрали правилно.
    Бих ти казал да не слагаш всички под общ знаменател и да не съдиш за това какво мисли някой спроед това, което мислят всички.

Странно е да получа подобна забележка, понеже винаги аз съм била човекът, който не съди никого и е ужасно толерантен. Благодаря, ще пробвам да се възползвам.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Ако имаше право да избереш някаква свръхестествена супер сила каква щеше да е тя?
    Каква кола караш?
    Бензин или дизел (или газ)?
    Какво мислиш за Перник и перничани?
    Ако трябваше да избираш между умна и дебела / глупава и слаба - коя от двете щеше да избереш?
    Блондинки, червенокоси или брюнетки?
    Имал ли си проблеми с полицията?
    Използвал ли си наркотични вещества някога? (Какви?)

На моят въпрос защо не отговори ?

На мен честно казано не ми допадаш като мислене . Не те съдя или нещо подобно просто за мен и моите представи е така .

Първото беше това със спортистите а сега и темата мъжат и жената . Очаквах малко по различно мислене ама както и да е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си