- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бижута от човешка кост?
По тая логика защо да не си направим огърлица от човешки зъби? Или пък прекрасен шал от нежни тънки черва? О, или прекрасна дамска чанта от търбуха на някой човечец?вдъхновявате ме направо, обичам черния хумор
![]()
![]()
![]()
Ако утре останете без храна и дрехи, и единственият вариянт да продължите да съществувате е да се обърнете към човешките останки...Какво ли бихте направили?
Може ли някой да сложи ръка на сърцето си и да каже "Аз мразя хан Крум и смятам, че е бил психопат, защото е имал чаша от човешки череп"? Ако има такъв моля да си стяга багажа към Турция...
Мене мъдреци ми растат, тя за млечни ми говориИ помужудлугото човешките останки няма да са единствените останали материали - има толкова много природни материали, че човешките са нищо пред тях. И да, смятам, че това с черепа при Крум е меко казано зловещо, ама такива са били времената. Това не значи, че трябва да се връщаме към варварщината.
И я на бас, че си трол, който не знае къде се намира. Не на мен тия - рядко се ядосвам и рядко може някой да ме ядоса.
Пак тва за танцуващата провокация ще кажа, може тоя път случааааааааааайно да го разберете.
Авторке, намери ли откъде да си вземем такова нещо, че искам пръстен или гривна?
Ехеееее, евалата, много си зряла значи. Сигурно се гордееш с постижението и много си се борила за него.
Аз пак казвам, че мама със сигурност ти пази някъде от млечните зъби, може и от пъпната връв даже...Отиди да й кажеш каква е варварка....
Боли ме фара кой ще се ядоса...Ако не сте добре с нервите си е ваш проблем.
Странно желание имаш,авторке.Ужасно изглеждат тези бижута,но щом ти ги харесваш..
http://www.humanbonejewelry.com/
имат безплатна доставка
Е кое по-точно е "долнопробна обида", много майки пазят първите къдрици или млечните зъби на децата си за спомен.
Е да ама тя в случая го казва като нещо лошо, погледни й тона най-малкото.
едит - мисля че имам запазени къдрици :Д
Ми не, права е. Щом държиш човешки зъби у вас и ги смяташ за нещо мило, какво променя това да си ги закичиш на врата?
Не става въпрос за теб, а по принцип.
Добре добре, нямах предвид това, все пак са неща свързани със спомени и тн. Не виждах смисъла да намесва майка ми (пък и който и да е от родата) Както и да е.
Предполагам, че и тя не е визирала точно теб и твоята майка, а е говорела принципно.![]()
^Не намесва родата ти. Дава доста "правилни" аргументи.
Някои хора просто обичат да бъдат скандални.
Welcome to the Jungle...
Ебем ти скандала, ебем ти обидите...
Ти го каза като нещо лошо, какво да направя, че си лицемер?
Чак пък лошо.По-скоро е нормално.
В Универсален войник командирът им имаше огърлица от уши. Беше доста вървежен с нея.![]()
Welcome to the Jungle...
Може той да знае http://prikachi.com/images.php?images/869/6967869u.jpg![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)
Да, може и нечия майка да пази зъба на детенцето си, ама виждала ли си някоя майка да ходи с приятелки на кафене и да се хвали с гривната си от зъби на детето си?! Или пък наемните убийци от филмите да си правят бижута от костите на труповете. Що пък не, грехота е да хвърлиш такива хубави кости! Боже, боже, и това доживях да чуя!