.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    По тая логика защо да не си направим огърлица от човешки зъби? Или пък прекрасен шал от нежни тънки черва? О, или прекрасна дамска чанта от търбуха на някой човечец? вдъхновявате ме направо, обичам черния хумор

Ако утре останете без храна и дрехи, и единственият вариянт да продължите да съществувате е да се обърнете към човешките останки...Какво ли бихте направили?
    Може ли някой да сложи ръка на сърцето си и да каже "Аз мразя хан Крум и смятам, че е бил психопат, защото е имал чаша от човешки череп"? Ако има такъв моля да си стяга багажа към Турция...

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    По тая логика защо да не си направим огърлица от човешки зъби? Или пък прекрасен шал от нежни тънки черва? О, или прекрасна дамска чанта от търбуха на някой човечец? вдъхновявате ме направо, обичам черния хумор
    Я на бас, че сега, ако отидеш при майка си ще може да ти извади твой млечен зъб от някъде.

Мене мъдреци ми растат, тя за млечни ми говори И помужудлугото човешките останки няма да са единствените останали материали - има толкова много природни материали, че човешките са нищо пред тях. И да, смятам, че това с черепа при Крум е меко казано зловещо, ама такива са били времената. Това не значи, че трябва да се връщаме към варварщината.

И я на бас, че си трол, който не знае къде се намира. Не на мен тия - рядко се ядосвам и рядко може някой да ме ядоса.

Мега фен Аватара на tori
    Пак тва за танцуващата провокация ще кажа, може тоя път случааааааааааайно да го разберете.
    Авторке, намери ли откъде да си вземем такова нещо, че искам пръстен или гривна?

Повече от фен Аватара на Aleksandra_93
    Ох, ужас.

Ама сериозно ли...

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    Мене мъдреци ми растат, тя за млечни ми говори
    Ехеееее, евалата, много си зряла значи. Сигурно се гордееш с постижението и много си се борила за него.
    Аз пак казвам, че мама със сигурност ти пази някъде от млечните зъби, може и от пъпната връв даже...Отиди да й кажеш каква е варварка....
    Боли ме фара кой ще се ядоса...Ако не сте добре с нервите си е ваш проблем.

Странно желание имаш,авторке.Ужасно изглеждат тези бижута,но щом ти ги харесваш..
    http://www.humanbonejewelry.com/

имат безплатна доставка

Цитирай Първоначално написано от РОЗА Виж мнението
    Странно желание имаш,авторке.Ужасно изглеждат тези бижута,но щом ти ги харесваш..

имат безплатна доставка
    I Cannot ship internationally, it is against U.S. law, sorry.
    :/
    И на мен не ми харесват тези впрочем, но ако е нещо по-креативно ще е супер...

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Аз пак казвам, че мама със сигурност ти пази някъде от млечните зъби, може и от пъпната връв даже...Отиди да й кажеш каква е варварка....
    това че твоята пази такива неща не означава, че всички са като нея хд

Цитирай Първоначално написано от РОЗА Виж мнението

имат безплатна доставка
    това са най-отвратителните бижута, които някога съм виждала :д даже съжалявам, че отворих сайта хд

Цитирай Първоначално написано от amypond. Виж мнението
    това че твоята пази такива неща не означава, че всички са като нея хд

това са най-отвратителните бижута, които някога съм виждала :д даже съжалявам, че отворих сайта хд
    Ако бяхме във втори клас щеше да си най-вървежната...

Ти май не се усещаш а? Нямам намерение да отвръщам на тази долнопробна обида, защото положението ще стане профанно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Е кое по-точно е "долнопробна обида", много майки пазят първите къдрици или млечните зъби на децата си за спомен.

Е да ама тя в случая го казва като нещо лошо, погледни й тона най-малкото.
    едит - мисля че имам запазени къдрици :Д

Град
    BG
    Ми не, права е. Щом държиш човешки зъби у вас и ги смяташ за нещо мило, какво променя това да си ги закичиш на врата?
    Не става въпрос за теб, а по принцип.

Добре добре, нямах предвид това, все пак са неща свързани със спомени и тн. Не виждах смисъла да намесва майка ми (пък и който и да е от родата) Както и да е.

Град
    BG
    Предполагам, че и тя не е визирала точно теб и твоята майка, а е говорела принципно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не намесва родата ти. Дава доста "правилни" аргументи.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои хора просто обичат да бъдат скандални.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Просто троли

Ебем ти скандала, ебем ти обидите...
    Ти го каза като нещо лошо, какво да направя, че си лицемер?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Чак пък лошо. По-скоро е нормално.

В Универсален войник командирът им имаше огърлица от уши. Беше доста вървежен с нея.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Я на бас, че сега, ако отидеш при майка си ще може да ти извади твой млечен зъб от някъде.
    Да, може и нечия майка да пази зъба на детенцето си, ама виждала ли си някоя майка да ходи с приятелки на кафене и да се хвали с гривната си от зъби на детето си?! Или пък наемните убийци от филмите да си правят бижута от костите на труповете. Що пък не, грехота е да хвърлиш такива хубави кости! Боже, боже, и това доживях да чуя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си