- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- за свиването на трева
Купете си лула или пробвайте с ябълка. В гугъл има достатъчно инфо.
Пушете от игла или шише.Мина една седмица, още ли ви държи
![]()
![]()
[QUOTE=thelover3;10970534]С 1 мой фр сме решили да пробваме (не ме съдете за това). а въпросът ми е дали е проблем ако не е свита с ocb , а с обикновена цигара и има малко тютюн ? Взели сме си 10ка. Ще съм ви много благодарен.[/QUOTE
Напълни цигарата с тревата и тютюна и след това със зъбите изкарай филтъра и мушни вътре картончето ... Правила съм го много пъти такаама по добре не започвайте , че е кофти след това ако искате да вие е готино за тези пари си купи една бутилка ракия и се напиите същият ефект само дето след ракията няма да си страшно гладен и няма да ти се спи и да си като сдъвкан и изплют
ама вие си знаете деца
![]()
^Мери, ти май пушиш хероин, а не трева...И доста ти е изпържил мозъка херинга, ако смяташ, че алкохола е в каквато и да е степен по-здравословен/полезен/практичен/уместен от марихуаната.
Ма, викаш по-добре да драйфаш по улиците, да заспиваш на масата и да се излагаш като клошар; на следващият ден да имаш махмурлук, и да те е срам сам да се погледнеш, НО да не си докоснал тези лоши НЕЗАКОННИ наркотици - КАНАБИС....![]()
^ Вземи думите, то ракията е толкова безобидна, моля ти се. Предпочитам да дръпна да ми е гот 20мин, да се наям и сичко да си е както преди, отколкото ... а бе кво се обяснявам, аре
NeutralMilkHotel ако алкохола на тебе ти се отразява така не означава , че и другите се "излагат като клошари" , " да драйфат по улиците " , "да заспиват по масите " и най вече да имат махмурлук . Моля те не се описвай по този начин , че си смешен просто им казвам , да не започват , а и ти ако си на хероин си е твой проблем , не искам да ме съдиш без да ме познаваш . В България не е легализирана тревата бе умник , ми много ясно ,че ще има казвам да не започват я го гледай ти ходи чети малко и тогава идвай да ми казваш какво пуша аз ..
Последно редактирано от MerryJ : 01-16-2014 на 15:27
Аз пък мога да свивам в движение, трябва да пробвам, докато карам хахаха
Ти не даде просто пример, а подтикна децата в прав текст да си купят ракия. Така че не бягай. И също така се опита да обясниш колко по гот е да се напиеш, отколкото да се напушиш.
Кога ли ще осъзнаете вредата от легалната дрога ( цигари,алкохол) и колко е по-вредна тя от тежката трева, но въпреки това се рекламира, продава и консумира свободно.
Както ти да не ги подтикваш да пушат трева и да употребяват наркотици . И да дадох пример , не съм ги подтикнала към нищо просто им дадох пример с първият алкохол който се сетих .. И какво според тебе наркотиците са по безопасни според алкохола ли така ли да го тълкувам . Ако продължаваш да мислиш така представям си как казваш на децата ти : " Дете мое , не пии алкохол и не пуши цигари - Вредно е : Използвай наркотици по безопасни са .. В интерес на истината всичко е вредно , не казвам , че не е ама все пак след тревата идват и другите наркотици мой човек ....
оф прочетох "свирене на трева" и щях да се включа в темата активно, като обясня как се свири на тревичка, но уви...
nigga stole my bike
Тръгнах да отговарям и да обяснявам, и изтрих всичко.
Ти си много тъпа, беНе виждам смисъл да пиша повече, мой чуееееееееек.
Форумни тревомани, я да видим дали мога да науча нещо от вас? Споделете нещо интересно, което предполагате, че не знам/не съм опитвал.![]()
Ся закво говориш глупости, амфетите са си просто бонбонки, които взимаш за разнообразие и кеф, разрушават точно толкова, колкото дезодорантите и разваления хладилник вкъщи, разликата е, че те даже и разрушават околната среда.
В случая амфета е много по-чиста сделка от другите две изброени горе, защото е само в твоя вреда.
Затва шмъркайте/инжектирайте/пушете на воля, всичко си е ваше, хладилникът също.