.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тая е ненормална брат. Първо ти казва

а после не иска да правите секс и ти няма доверие, при положение, че почти всяка вечер сте заедно (поне така излиза от написаното от теб). На всичкото отгоре е диво ревнива и те потиска психически. Е кАжи ми, това нормално ли е?
    Това беше едно добро обобщение на нелогичната женска природа :д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Братле, тая те манипулира по идеалния за нея начин и знае, че още дълго ще й се връзваш и ще те върти когато и както си иска. Викаш, че тя те ревнувала от твоите "приятелки", а мислиш ли, че в същото време не се хвали с теб пред нейните? Ако верно изглеждаш добре и си вървежен, тя 100% се дуе пред останалите кокошки от компанията й с това какъв приятел си е хванала, как "е само мой", как й угаджа и т.н. А в същото време какво прави тя за теб - няма ти доверие, ревнува те и ти вдига скандали за щяло и не щяло. Заслужава ли си?

И преди съм чел твои теми и виждам, че като решиш да подхванеш някаква връзка все попадаш на неподходящата (освен ако предишната, за която беше писал тук наскоро и тази не са един и същ човек). Защо мислиш, че сега ще е различно?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това беше едно добро обобщение на нелогичната женска природа :д
    Има и по-добри, но ако ги постна, ще ме обявите за женомразец.
    Welcome to the Jungle...

О приятелките й не ме харесват ,то имам чувството че хората са яко във филма и си измислят много неща за мен ,ще кажеш че съм някакъв не знам и аз даже тъпанар сигурно.Тя даже в началото не казваше на приятелките си ,чче е с мен защото не ме харесват Абе най-нормално момче съм "вървежното" ми е това ,което сега всички го имат ,някакви татуси и някакво тяло ходя на фитнес и какво ,не е като да съм някакъв мистър вселена,не става въпрос до това,а че наистина държа на нея и тя го знае и тя държи на мен,виждам я как ме гледа,но не знам защо се чувства толкова несигурна.Тя е едно от най-красивите момичета ,което съм срещал ,то я има по списания и къде ли не ,излиза с хлапе като мен и се чувства несигурна,бих направил всичко за да е щастлива.

Брат не различно е това момиче,аз наистина като реша да хвана момиче с което да съм и явно избира някакви инфантилни психопатки Ами искам да е различно,искам и аз да имам връзка ..

Никой не те вини, че искаш да имаш връзка, това е напълно в реда на нещата. Просто девойката има нужда от сериозно превъзпитание, а ти си толкова лапнал по нея, че май по-скоро си в позицията на съобразяващия се, отколкото на активния. Дали защото е разглезена, дали защото по някаква причина се чувства несигурна, не знам, но виждам, че яко те върти, а ти й се връзваш. Поговори с нея какво мисли за ваши общи бъдещи перспективи (кажи й, че си мислил по въпроса), отговорът й ще ти покаже как гледа на теб и на отношенията ви. Ако предприемеш подобен ход, тя ще те възприеме като по-зрял и сериозен човек, който мисли за "вас", а не само за себе си. Трябва да действаш хитро, иначе трудно ще я задържиш и ще имате хармонична връзка. Опознай я още по-добре, научи слабостите й и когато е нужно се възползвай от тях в името на общото ви щастие.

Относно секса (или по-скоро безсексието), прави й по някоя романтична изненада от време на време, накарай я да се чувства специална и тя сама ще си го поиска.
    Welcome to the Jungle...

Не девойката е свястна ,просто е свикнала на друг вид отношение ,аз няма да ходя да я водя в най-скъпите ресторанти,не карам панамера или ровер,та мен ме издържат родителите ми ,това което изкарвам като работя са само някакви 700 лева ,които не ми стигат и за половината месец,тя иска по сериозно отношение,аз искам да ходим да играеме в playgrounda ,да ходим да ядем в KFC , да ходим на Копитото и да се изпалим с приятели и да се смеем,че надолу слизам с 80 примерно,някакви ей такива работи,тя не ги харесва тези неща и се караме заради това.А говорили сме за бъдещето и нещата които тя иска аз на този етап не мога да й ги предложа,тя е супер сериозна ,тя ми говори ,че след година две най-много иска да се омъжи.. иска сериозен мъж до себе си ,иска го и от мен ,но виждала че не съм готов.Какво да й кажа на това?
    Аз й знам слабостите ,естествено че се възползвам ,но понякога ме изнервя максимално ..
    А за секса ,брат аз мога да спя с нея ,все пак съм мъж,знаеш че винаги можеш да убедиш едно момиче да прави секс с теб,но не е в това въпроса ,аз се съборазявам с нея.А тя не е романтична,не харесва такива неща .. иначе за Коледа й направих много хубав подарък и тя се зарадва много ,даже се разплака ,а не съм я виждал да плаче.
    Просто е момиче ,което си заслужава и искам да съм достатъчно добър за нея.

Всяка жена е романтична, просто харесва различен вид романтика. Не е задължително всичко да е по "светивалентински". Не е нужно да я водиш по най-скъпите ресторанти и пиано баровете, това вече са го правили тези преди теб, въпросът е да блеснеш с нещо ново (и не лапешко), което би й допаднало. Очевидно е, че сте на различен етап от личностното ви развитие, тя вече е готова за наистина сериозно обвързване, а ти може би не си. Въпреки това може да си прекарвате весело заедно, да ви е забавно и приятно, да разпускате от ежедневните глупости. Щипка страст и нещата съвсем ще се получат.

Основна функция на жените е да ни изнервят максимално, така че това не е нещо ново. Която и да е, понякога все ще те изнервя. И колкото повече я обичаш, толкова повече ще й се връзваш на провокациите.

Както вече ти казах, главният ви проблем е в това, че прекалено много се съобразяваш с нея. Тя има нужда от мъж, който да е във водеща роля, а не такъв, който да й слугува. Ако искаш да си достатъчно добър за нея, продължавай да се развиваш - добивай нови полезни знания и умения, поемай нови отговорности, въобще покажи амбиция и постоянство, останалото ще си дойде от само себе си.

PS Не яжте прекалено редовно в KFC, че се хваща гастрит.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-16-2014 на 23:28
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    аллл тука мно любовчии

anonymous708973
    Guest
    Трябва да действаш хитро, иначе трудно ще я задържиш и ще имате хармонична връзка. Опознай я още по-добре, научи слабостите й и когато е нужно се възползвай от тях в името на общото ви щастие.

Относно секса (или по-скоро безсексието), прави й по някоя романтична изненада от време на време, накарай я да се чувства специална и тя сама ще си го поиска.

Ако искаш да си достатъчно добър за нея, продължавай да се развиваш - добивай нови полезни знания и умения, поемай нови отговорности, въобще покажи амбиция и постоянство, останалото ще си дойде от само себе си.
    Момчетата да записват!

Мале толкова старания заради едно момиченце? Аз ще се побъркам тотално .. аз сега се побърквам ,все внимавам какво ще кажа,какво ще направя ,то толкова усилия ми струва това да се съобразявам с изблиците си на лиготия.Аз примерно съм супер усмихнат винаги и постоянно се смея и тя като ме види такъв и ми вика "Пак си се напушил нали тъпанар." ..
    А колкото до развитието,аз имам хубаво образования,продължавам да уча 1000 неща,работя на 2 места,имам си даже фирма,занимавам се с безброй неща,не е въпроса до това.
    Знам как да накарам нормалните,обикновени момичета да ме искат ,накарах и тя да ме иска ,при положение че знаеше ,че бях забърквал една нейна близка супер много време и я преебах накрая ,тя все пак ми се върза на схемите и я е яд за това.Защото знае,че ще се влюби в мен,ако продължим така.Знам,че не се разбираме,знам че сме различни ,но и тя знае че като е толкова красива и секси и има огромно влияние над мъжете.Имам проблем с обвързването,до толкова че не обичам всички да знаят и да парадирам с това ,че имам приятелка ,защото не съм такъв,тя също на това ми се дразни ,, то тя се дразни на всичко.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Какво е това момиче, че да издържи 2 месеца без секс , при положение, че всяка вечер човекът й спи до нея?

Да не би да й има нещо и затова да протака? Питал ли си я в прав текст защо не иска да правите секс?
    /може и да си казал, не прочетох всичко/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Какво е това момиче, че да издържи 2 месеца без секс , при положение, че всяка вечер човекът й спи до нея?

Да не би да й има нещо и затова да протака? Питал ли си я в прав текст защо не иска да правите секс?
    /може и да си казал, не прочетох всичко/

Не са толкова много.

Он
    Съжалявам че ще кажа с риск да ме оплюеш но от това което чета сте твърде различни
    Аз не виждам някакво бъдеще .

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Аз също мисля,че с толкова много различия нямате бъдеще заедно.

Ами нищо й няма аз си преебах работите за секса сам,защото в началото като си говорехме и тя ме попита,защо не съм имал кой знае колко сериозни отношения с момичетата,а аз тогава не мислех,че нещо ще стане с нея,защото сме твърде различни и просто приятели мислех,че ще останем и й казах,че жените твърде рано ми пускат и след като спя с тях,след няколко седмици вече не са ми интересни и май заради това.
    То и аз не виждам бъдеще,освен ако един от нас не се нагоди към начина на живот на другия ,а аз не мога да съм някакъв пич ,да ходя с ризи постоянно и да ходя по "елитните заведения" ,не ми е яко там ,хората са някакви забили ,на мен ми е готино да отида в NIght flight с приятели или в Yalta на някое парти и да се размажа ,да пия ,да пуша ,да креща .. Но пък ми е много приятно ,след всичко това да се прибера при нея и тя да спи в леглото си и да легна до нея и да я гушна и да ми се усмихне такава сънита и да ме целуне.. Не ми се е случвало такова нещо и ми е приятно.

Там е проблема,че имате ТВЪРДЕ МНОГО различия.Твърде многоо.Ако искаш да се установиш с нея и да сте си заедно трябва да се промениш мъничко..не е зле да я заведеш в някой изискан ресторант и да си поговорите..може би трябва малко да се постегнеш,да забравиш за миг "купонджийския живот"..и дъам.

Супер фен Аватара на djipsito
    Почни да тропаш по масата. С толкова много съобразяване, няма да я докараш. Не се съобразявай, а казвай тва, което мислиш. Шубе те е от конфликт ли ? Нещата трябва да се говорят, заедно сте. И да се скарате малко, няма проблем, стига да решите ГОЛЕМИЯ проблем.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Викаш Найт Флайт и Ялта не са елитни заведения?

Не съм убеден, че си наясно какво точно искаш от себе си, нея и връзката ви. Първо се оплакваш, че нещата не вървели, ние ти казваме как биха могли да потръгнат, а ти даваш задна и започваш с оправданията. Очевидно си перспективен човек, но си много нарцистичен и не си склонен на компромиси. Така като гледам тя е същата. Да си чувал поговорката, че "да остри камъка брашно не мелят"?

С тези приказки за секса си си вкарал огромен автогол. Сега ще си носиш последствията, стоейки на сухо.
    Welcome to the Jungle...

Ами налага ми се да ходя и ми е уникално скучно ,тя ме води с приятелите си насам натам и те си говорят за някакви тъпи работи,кой кого познавал,кой каква нова кола си купил и почват да обсъждат хората,влиза някое момиче в ресторанта с някаква чанта и приятелките й почват да се смеят,че чантата й била реплика .. При което аз се изсмях и Ростислава ме сръчка да си мълча,какво да си мълча,те за кои се имат набори 93 94 момиченца,приятелите им на по 27- 28 години,родителите им ги издържат и приятелите им ,какво да се разправям.Какви са тези хора,та тя ми се изсмя ,че съм работел за 700 лева на месец преди,нощни смени имах и работех по 15 часа ,за 700 лева и тя ми вика ТИ ЛУД ЛИ СИ,, еми луд съм ,нашите имат лев ,ама аз ако чакам от тях винаги ,няма да го бъде.. Различни сме да.. ох и какво сега нищо няма да се получи и да се откажа ли какво .

Оле аз като се разкрещя и тя почва да крещи и ми вика махай се от тук глупак ,тъпак ,курвар ,женкар ,, и 2 дни не ми се обажда .. накрая ми звъни и казва "какво правиш мило,къде си ?" ,, все едно нищо не е станало аз ще получа нервна криза с нея..

Брат елитно ли е в Yalta? Ай стига хаха болница хаха

Добре бе, как се виждаш в тая среда на парвенюшки издънки със снобски манталитет? Толкова ли не можеш да се усетиш, че ти няма как да се впишеш сред тея повърхностни хора, които оценяват другите само според материалното им благосъстояние?

А Найт Флайт хич не е елитно викаш? Щото аз за по-елитна и скъпа чалготека* в София не се сещам.

*то е ясно, че думите елитна и чалготека са оксиморонни, но кво да се прави
    Последно редактирано от DarkTemplar : 01-17-2014 на 11:54
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Ами нищо й няма аз си преебах работите за секса сам,защото в началото като си говорехме и тя ме попита,защо не съм имал кой знае колко сериозни отношения с момичетата,а аз тогава не мислех,че нещо ще стане с нея,защото сме твърде различни и просто приятели мислех,че ще останем и й казах,че жените твърде рано ми пускат и след като спя с тях,след няколко седмици вече не са ми интересни и май заради това.
    То и аз не виждам бъдеще,освен ако един от нас не се нагоди към начина на живот на другия ,а аз не мога да съм някакъв пич ,да ходя с ризи постоянно и да ходя по "елитните заведения" ,не ми е яко там ,хората са някакви забили ,на мен ми е готино да отида в NIght flight с приятели или в Yalta на някое парти и да се размажа ,да пия ,да пуша ,да креща .. Но пък ми е много приятно ,след всичко това да се прибера при нея и тя да спи в леглото си и да легна до нея и да я гушна и да ми се усмихне такава сънита и да ме целуне.. Не ми се е случвало такова нещо и ми е приятно.
    Да да ти да обикаляш заведенията а тя да те чака вкъщи не мислиш ли че е малко егоистично ?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Да да ти да обикаляш заведенията а тя да те чака вкъщи не мислиш ли че е малко егоистично ?
    +1.

То тя може да ги обикаля с него, но не пие и очевидно не умее да се забавлява.

Както и да е, не мисля, че това е най-важното. Други са им проблемите.
    Welcome to the Jungle...

То тя може да ги обикаля с него, но не пие и очевидно не умее да се забавлява.

Както и да е, не мисля, че това е най-важното. Други са им проблемите.
    И аз не пия и не обикалям по цели нощи баровете . Явно съм скучна

Тогава да се разделя с нея,да намери нещо по-добро и това е.Няма и двамата да се съсипвате взаимно.

Научиш ли се да живееш за себе си откриваш свят с неограничени възможности !!! ...егоистичната действителност !!!
    Абсолютно не мога да си се представя в такава среда,аз избягвам да излизам с нейните приятели ,защото няма да ми издържат нервите ,да им слушам тъпотиите.Не може някакви малки дрисли да ми се правят,на отворени ,голяма работа ,че носят скъпи дрехи и че карат хубави коли.Аз предпочитам да спестя 50 лева за бензин,защото колата ми харчи доста и да си хвана метрото...
    А пък брат това с което се занимавам е ,че съм проектант във фирмата на майка ми ,тя е дизайнер и доста от заведенията в София са обзаведение от нейната фирма и просто ми излиза евтино да ходя в тези заведения
    Лятото бях барман на морето и нея я е срам да каже на приятелките си ,че съм бил барман..

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И аз не пия и не обикалям по цели нощи баровете . Явно съм скучна
    Ти си спортистка. Нямам идея дали си скучна, не те познавам лично.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си