- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?
Здравейте, имам една дилема познавам хора които могат да разбират пароли за всичко и си викам я да разбием паролата на гаджето ми във Скайп и така попаднах на много интересен разговор с едно момче.Накратко щяха да се срещат с това момче и гаджето ми пише а какво да кажа на Пламен (това съм аз) и момчето вика не знам там вече измисли нещо.И сега ми вика аз ще излизам с Пламена ( една нейна приятелка) и аз викам добре.Дилемата ми дали да не събера мои хора да отидем на центъра и да му разбием главата на тоя олигофрен или моята като се върне да говоря с нея защо го е направила![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Говори със момичето. Но ако случката се повтори, по-добре я зарежи.
ей мой тва съм аз дето приятелката ти ше излиза аре идвай кат си голем играч ама да не налееш гипса само
Много долно ,и немъжко държание.
Теб не са ли те учили ,че има нещо наречено лично пространство?
Добре това с паролата признавам че не беше много добре ама защо ме лъже !?
МОМЧЕ СЪМ !
Mi togava sedni i pogovorete
Ne e redno da te luje,no i tvoeto ne e
Ne se drujte kato decha
Може да те лъже за да не си помислиш нещо друго, ако преди това си ѝ правил някакви фасони, че излиза с момчета. Ама, ако никога не си ѝ казвал с кого може и с кого не може да излиза, тогава вече е съмнително. От самия факт, че си ѝ разбил паролата може да се предполага и, че си прекалено ревнив, въпреки че казваш, че не е така и не я държиш изкъсо. Може да отидеш на мястото на срещата им, но САМ и без намерения за бой, уж случайно си минавал от там.
Никога не съм и казвал не излизай с този или с тази, и да ревнив съм малко в границите на нормалното
МОМЧЕ СЪМ !
Чак до там ли стигна че да разбиваш на гаджето ти паролите? И ако събереш хора да ходите да го бият ще е най-голямата глупост която ще направиш по-добре поговори с нея
Иии какво да и кажа разбих ти паролата и разбрах че ще се срещаш със друго момче...
МОМЧЕ СЪМ !
Кое е по-долно, че той е разбил паролата, или че тя го лъже в очите?
Не отивай с цел война. Мини СЛУЧАЙНО от там.
"Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - пича си иска, ок! Твоята мадама, ако е стока, ще го сиктирдоса и няма да се занимава. Според мен добре ще е да събереш 4-5 пича и да ги хванете в крачка, но не посягай на човека, а просто целта е да сгащип твойта. Да не може да ти каже после "не е вярно".
Яко ще се получи, ако ги следите известно време без да се показвате и я снимаш с телефона как го целува или нещо такова. После й се обади, питай я къде е, с кой е и какво прави. Като ти каже, че е с приятелката си, направи се, че й вярваш и тогава изскачате с батките!Наобикаляте ги да не могат да избягат и й показваш клипа. Ще бъде мммммега-якото!!! Даже ще се радвам да качиш и линк с клипа дето си я спипал!!!
![]()
![]()
![]()
Ако не ми пукаше за нея щях да и се изплюя в лицето и да си замина, но мисля първо да я изслушам !
МОМЧЕ СЪМ !
Слушай я, после да няма пак такава тема. Винаги втори шанс ако даваш.. я
"Не е това, което си мислиш..."
^ И ти от кога четеш мисли???![]()
Хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата, а не на сървър. Дори да си "разбил" паролата и (по скоро си я разбрал от някъде, а не разбил), ти можеш да видиш единствено абонатите и, но не и чатовете.
Т`ва да не ти е ФейсБОклук![]()