.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Как да постъпя ?

Здравейте, имам една дилема познавам хора които могат да разбират пароли за всичко и си викам я да разбием паролата на гаджето ми във Скайп и така попаднах на много интересен разговор с едно момче.Накратко щяха да се срещат с това момче и гаджето ми пише а какво да кажа на Пламен (това съм аз) и момчето вика не знам там вече измисли нещо.И сега ми вика аз ще излизам с Пламена ( една нейна приятелка) и аз викам добре.Дилемата ми дали да не събера мои хора да отидем на центъра и да му разбием главата на тоя олигофрен или моята като се върне да говоря с нея защо го е направила
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Говори със момичето. Но ако случката се повтори, по-добре я зарежи.

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Дилемата ми дали да не събера мои хора да отидем на центъра и да му разбием главата на тоя олигофрен
    ГолЕм си мъж, да събираш хора да биете някой.. като си толкова смел иди сам и се разберете.Бахти смешния тип си, щял да събира хора

Супер фен Аватара на tireheb
    ей мой тва съм аз дето приятелката ти ше излиза аре идвай кат си голем играч ама да не налееш гипса само

Много долно ,и немъжко държание.
    Теб не са ли те учили ,че има нещо наречено лично пространство?

Град
    Варна
    Добре това с паролата признавам че не беше много добре ама защо ме лъже !?

МОМЧЕ СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Много долно ,и немъжко държание.
    Теб не са ли те учили ,че има нещо наречено лично пространство?
    А това да си уговаряш срещи с други момчета докато си имаш приятел не ти се стори долно?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Katerina.Petrova Виж мнението
    А това да си уговаряш срещи с други момчета докато си имаш приятел не ти се стори долно?
    Не се ядосвам това че излиза с друго момче разбирам познава хора приятели са (може би) аз се подразних че ме лъже...

МОМЧЕ СЪМ !

Mi togava sedni i pogovorete
    Ne e redno da te luje,no i tvoeto ne e
    Ne se drujte kato decha

Не се ядосвам това че излиза с друго момче разбирам познава хора приятели са (може би) аз се подразних че ме лъже...
    Щом те лъже значи не са просто приятели.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може да те лъже за да не си помислиш нещо друго, ако преди това си ѝ правил някакви фасони, че излиза с момчета. Ама, ако никога не си ѝ казвал с кого може и с кого не може да излиза, тогава вече е съмнително. От самия факт, че си ѝ разбил паролата може да се предполага и, че си прекалено ревнив, въпреки че казваш, че не е така и не я държиш изкъсо. Може да отидеш на мястото на срещата им, но САМ и без намерения за бой, уж случайно си минавал от там.

Град
    Варна
    Никога не съм и казвал не излизай с този или с тази, и да ревнив съм малко в границите на нормалното

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Чак до там ли стигна че да разбиваш на гаджето ти паролите? И ако събереш хора да ходите да го бият ще е най-голямата глупост която ще направиш по-добре поговори с нея

Град
    Варна
    Иии какво да и кажа разбих ти паролата и разбрах че ще се срещаш със друго момче...

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Кое е по-долно, че той е разбил паролата, или че тя го лъже в очите?
    Не отивай с цел война. Мини СЛУЧАЙНО от там.

Иии какво да и кажа разбих ти паролата и разбрах че ще се срещаш със друго момче...
    Ми, не...Казваш "вчера те засякох в центъра, но не беше с Пламена". От там нататък налучкваш и казваш - вие се смеехте, прегръщахте и за малко щяхте да се целунете...
    Като вече те е излъгала, че ще е с Пенка, а не е била е съвсем друго...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    "Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - пича си иска, ок! Твоята мадама, ако е стока, ще го сиктирдоса и няма да се занимава. Според мен добре ще е да събереш 4-5 пича и да ги хванете в крачка, но не посягай на човека, а просто целта е да сгащип твойта. Да не може да ти каже после "не е вярно".
    Яко ще се получи, ако ги следите известно време без да се показвате и я снимаш с телефона как го целува или нещо такова. После й се обади, питай я къде е, с кой е и какво прави. Като ти каже, че е с приятелката си, направи се, че й вярваш и тогава изскачате с батките! Наобикаляте ги да не могат да избягат и й показваш клипа. Ще бъде мммммега-якото!!! Даже ще се радвам да качиш и линк с клипа дето си я спипал!!!

Сорка за спама!
    Мадамата ти изневерява (или поне се кани да го направи, но и лъжата е достатъчна!!), а ти мислиш какво обяснение да й дадеш? Изобщо няма защо да й се обясняваш! Кажи й, че не й влиза в работата как си разбрал!!

Град
    Варна
    Ако не ми пукаше за нея щях да и се изплюя в лицето и да си замина, но мисля първо да я изслушам !

МОМЧЕ СЪМ !

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Слушай я, после да няма пак такава тема. Винаги втори шанс ако даваш.. я

"Не е това, което си мислиш..."
    ^ И ти от кога четеш мисли???

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    "Не е виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава" - пича си иска, ок! Твоята мадама, ако е стока, ще го сиктирдоса и няма да се занимава. Според мен добре ще е да събереш 4-5 пича и да ги хванете в крачка, но не посягай на човека, а просто целта е да сгащип твойта. Да не може да ти каже после "не е вярно".
    Яко ще се получи, ако ги следите известно време без да се показвате и я снимаш с телефона как го целува или нещо такова. После й се обади, питай я къде е, с кой е и какво прави. Като ти каже, че е с приятелката си, направи се, че й вярваш и тогава изскачате с батките! Наобикаляте ги да не могат да избягат и й показваш клипа. Ще бъде мммммега-якото!!! Даже ще се радвам да качиш и линк с клипа дето си я спипал!!!
    Точно.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата, а не на сървър. Дори да си "разбил" паролата и (по скоро си я разбрал от някъде, а не разбил), ти можеш да видиш единствено абонатите и, но не и чатовете.
    Т`ва да не ти е ФейсБОклук

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Хронологията в Скайп се съхранява на двата компютъра, между които се води чата, а не на сървър. Дори да си "разбил" паролата и (по скоро си я разбрал от някъде, а не разбил), ти можеш да видиш единствено абонатите и, но не и чатовете.
    Т`ва да не ти е ФейсБОклук
    Не може ли да се досетиш че съм разбрал паролата няколко дни преди този разговор, един път влезе ли се в този скайп разговора който се води независимо от кой компютър се съхранява и на моя компютър !?

МОМЧЕ СЪМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си