.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ние сме на по 19-20 какъв брак ви гони не знам..
    Ако си мислите, че като ви дойде времето да се жените, ще мислите така както сега, жестоко се лъжете...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ние сме на по 19-20 какъв брак ви гони не знам..
    Ако си мислите, че като ви дойде времето да се жените, ще мислите така както сега, жестоко се лъжете...
    Никой не е казал, че мнението ни не би се променило след 5-10-20 години, интересува ме мнението на хората от тази възраст конкретно. Ако исках да питам някой по-голям, щях да се обърна към определени хора във форума, които вече са сключили брак или към хора, които познавам irl.

След 18 всеки има правото да сключи брак (за преди това не съм сигурна, май имаше нещо със съгласие на родителите, но може и да се бъркам, затова няма да говоря), дали ще си на 18 или 28, ако не се случи нещо, което да те накара да мислиш, ще си все със същите разсъждения. Годините нямат връзка в случая. Поне не и според мен. Не е като да ви карам да се жените и т.н. сега- само искам мнение. Не знаех, че е толкова сложно.

Мерси на тези, които са писали и очаквам да видя и други отгвори.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Харесвам темата ти. Нещо различно.
    Мерси. И аз си я харесвам, хаха. ;д
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си