.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Исках да питам..сега момичето по-добре ли е?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке, и 4-те страни имат вина.
    Приятелката ти, защото се е напила и отишла в другата стая с момчето.
    Той, защото се е възползвал от пияното момиче.
    Вие, защото сте ги оставили да се оправят сами, макар да сте знаели за славата на момчето и нетрезвото състояние на момичето.
    Родителите на домакинята, защото са предоставили алкохол на партито на току-що навършилата им непълнолетие дъщеря.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    олеле
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на djipsito
    Мда, докато има срам, работата е спасяема.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Вие, защото сте ги оставили да се оправят сами, макар да сте знаели за славата на момчето и нетрезвото състояние на момичето.
    Родителите на домакинята, защото са предоставили алкохол на партито на току-що навършилата им непълнолетие дъщеря.
    Права си, бабо
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Mirrela. Виж мнението
    Исках да питам..сега момичето по-добре ли е?
    Да, тя вече е значително по-добре. Осъзнава малко по малко и съм сигурна, че... не би се повторило. Поне не скоро, т.е. докато не стане наистина готова.
    И благодаря ти, че попита

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ами да... за първите 3 се съгласих, но родителите й не са виновни. Нито моите, нито ничии родители. По-скоро са виновни онези, които донесоха алкохола... вече не съм сигурна кой беше.

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Мда, докато има срам, работата е спасяема.
    ЕСТЕСТВЕННО

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Just Smile :) Виж мнението
    По-скоро са виновни онези, които донесоха алкохола... вече не съм сигурна кой беше.
    Айде, бе?
    Сами сте си виновни, защото на своя глава сте пили.
    Ясно ми е, че даже под 18 се пие, пуши, прави секс и т.н., обаче щом не може да си държи
    устата и може би краката (не е сигурно, но не виждам друга причина да реве) затворени,
    ние нищо не можем да направим и очевидно и родителите имат някаква вина, щом се е
    напила до такава степен, че да прави глупости и после да реве заради тях.. мда.

Не се опитвай да я изкараш като жертва от ситуацията, защото не е ник'ва жертва.
    Момчето се е възползвало, но мацката сигурно го е направила, защото тя е искала тогава.
    *сън*

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Just Smile :) Виж мнението
    Ами да... за първите 3 се съгласих, но родителите й не са виновни. Нито моите, нито ничии родители. По-скоро са виновни онези, които донесоха алкохола... вече не съм сигурна кой беше.
    Щом алкохола не е предоставен от родителите - последното отпада.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Е не знам от къде ви е хрумнало тва за напиването но както и да е . Хубаво е че съжалява за стореното , може би ще я успокой факта че е била ПИЯНА тоест в безсъзнание и не се съобразяваш какво правиш когато си пиян . Иначе ако смята че ще бъде обсъждана - НЯМА това са тинейджърски глупости и всичко след време ще е вчерашна клюка , вече ще е безинтересна и ще се забрави (мое мнение без хейт)

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако видя своя приятелка, пияна и въргаляща се в легло с момче, на което така или иначе му се носи славата, въобще няма да я питам и да я карам да ми обещава, че "ще си остане девствена" а направо ще я измъкна от ситуацията. Независимо дали ще се сърди след това или не.
    Same 4 me! Преди доста време попаднах в подобна ситуация. Най-добрият ми приятел искаше да спи с 1 обща наша приятелка. Бяхме почти лАпета още. И двамата бяха пияни, а той дори и напушен. По 1 време влизам във WC, гледам - мадамата драйфа, а той зад нея. Помислих, че прави нещо, но се оказа, че само й държи главата да не се зарови в кенефа. Изкарах го от там и пратих 1 от другите момичета да я обгрижват. Пияни хора...!
    Да, ама пича реши, че ще прави бройка. Почна да върви след нея, да гледа кога ходи до тоалетната и такива. Накрая мадамата съвсем каталяса и отиде да легне на 1 от леглата, а той почна да прави планове да влиза. И... стигна се до там, че накарах 2 момчета да стоят пред вратата и да пазят докато аз не съм наоколо.
    Нямам против лАпенцата да се размножават, ама когато не са пияни. Дори и да са ми приятели, това пак важи!

Сега като препрочетох темата си отново... Да, май наистина е трябвало да вляза и да направя нещо. Само дето тогава мислех повече по-скоро за приятелството ни, отколкото за последствията от случката. За жалост, сега нищо не може да се направи, но за напред ще си знам.

Мега фен
    Град
    София
    Аз ще се изкажа като една видна дърта дама на 22 години, която има честта да отглежда едно прекрасно момиченце на 9 месеца. Това, че е жалка картинка е ясно на всички. Яд ме е, че времената вече са такива. Плаша се, че моето момиче може да стане такова. Не бих съдила родителите, тъй като съм сигурна, че вина може да има и у тях, но основно е извън дома....
    Авторке, и твоята приятелка , и ти ще пораснете. Ще минат години и тази случка ще е само спомен, за които я се сетите, я не. Единственото, което може да пробуди у нея след време е носталгия по невъзвръщаемото пропиляно детство..
    Още не е късно да започне да изживява детските си години подобаващо, но пък аз се съмнявам, че това ще стане.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Малки сте още, затова правите и грешки.
    Което не означава, че това ви оневинява или нещо подобно.
    Точно обратното е - с това не трябва да се бърза, защото може да има последствия.
    Не мога да разбера защо бързате толкова много да пораснете, защо е нужно да пиете до безпаметност, да правите свирки/секс, после да ревете и да съжалявате, като никой не ви е накарал насила?

На приятелката ти не може да се помогне, може само да мине време, за да успее да преглътне станалото и евентуално да се опита да не го прави отново.
    Освен това, малко контрол не би ви се отразил зле.

А авторката, наистина, ти защо не я хвана за ръката и не я изведе от там?
    Нищо хубаво никога не е последвало от две хлапета, сами в празна, тъмна стая.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цял роман изписан по тая тема за някаква глупост. Нищо страшно.
    Какво има толкова? Приятелката ти се е напила като свиня и е правила свирки на някакъв дечко. Момчето не е женкар, просто си го е търсил...
    А ти с какъв акъл караш момичето, пияно, да ти обещае, че нищо няма да правят?! Алкохол+момиче и момче- кво мислиш, че ще правят сами в стая..
    Малки сте, тя ще си намери друго момче, ще забрави тази случка.. тва е.

Като за начало- не се напивайте като свине на партита! На 14 сте, все пак. То за възрстни е вредно, камо ли за вас. Да не говорим и за алкохола менте, който пиете и т.н. А, и всички знаем, че под въздействието на алкохола правим неща,, които в трезво състояние не бихме извършили. А, що се отнася до приятелката ти- дано си извлече поука от станалото и следващия път да внимава с алкохола.

Аз лично не разбрах много, но ще съм благодарен да ми дообясните сюжета. Добрите или лошите спечелиха в крайна сметка?

Съжалявам ,но кое момче би погледнало сериозно една 14 годишна ?

Цитирай Първоначално написано от boryana_ll Виж мнението
    Съжалявам ,но кое момче би погледнало сериозно една 14 годишна ?
    Някой 12 годишен ще да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си