.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 163

Hybrid View

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^мда, знам за какво говориш
    лол то тва не е за хвалене
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Очевидно вече е окей.
    Другата опция е да си att. whore, което е по-благоприятното от двете.

Погледнах го набързо клипа, нямам време да гледам цялото.
    Няма да спра да ям месо, който каквото иска да ми казва, т'ва си ми харесва и ще си продължа.
    Сега някой ще ме нападне (предполагам) и ще ми каже колко е глупаво това, че ще продължавам да ям месо
    и други животински продукти, и не знам как се държат с животните в кланниците и т.н.
    Не е като животни да не са убивали хора.
    А ако някой ми каже, че пак хора са виновни и за това, да се застреля, моля!

Не ми пречи някой да е вегетарианец, веган, или там каквито се наричат/е/, но би било полезно,
    ако не го завират/е/ в лицето на другите хора.
    Това е същата история като с гейовете. "Ние сме различни и искаме гей паради!"
    /Нищо лично нямам против тях, не ме разбирайте грешно.

Абсолюююютно същото е и с веганите/вегетарианците. (част от тях, не всички)
    "Вижте ни, ядем това, което предците ни са ядяли - тревица, листа, ядки и плодове. Искаме да ни казвате, че правим добро за себе си и за животните.." (допълвам от себе си - .., които и без това се убиват от други животни/умират, но не.. няма нужда да ги ядем, защото сме благородни и мислим за здравето си и за тяхното и всички трябва да правите същото!)
    Глупаво е да се прави, а да не говорим за спора - той е безсмислен направо.
    Всеки да си яде каквото си иска, по този начин няма да накарате някой, който обожава месото да спре.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 01-29-2014 на 15:17
    *сън*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    няма да накарате някой, който обожава месото да спре.
    обожава? хм. ти ме изумяваш. в клипа мъжът казва: 'затворете едно 2-годишно дете в стая с ябълка и заек'. предполагам (ъф корс), той ще изяде заека и ще си играе с ябълката... . нуждата ни от месо ни е насадена. ние сме израснали с мисълта, че се нуждаем от него. наумили сме си, че сме хищници. навикът е много лошо нещо.

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението

Не е като животни да не са убивали хора.
    извинявай, но имаш ли си на идея колко тъпо е това, което казваш? хищниците? да, те са убивали. нз, аз не съм чувала за случаи на убити хора от кокошка или от овца.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    не е за казване може би имаш предвид? :Д

Мега фен
    Град
    <3
    нз, аз не съм чувала за случаи на убити хора от кокошка или от овца.
    и аз това обяснявам на бая хора..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    нуждата ни от месо ни е насадена. ние сме израснали с мисълта, че се нуждаем от него. наумили сме си, че сме хищници. навикът е много лошо нещо.
    Ако хората не бяха започнали да се хранят с месо, щяхме всички да сме с твоя акъл, или каквото там имаш в кратуната.
    Чувала ли си за еволюция и че маймуните хранещи се с месо/ловуват/ са много по-изобретателни/интелигенти от хранещите се с тикви ?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ако хората не бяха започнали да се хранят с месо, щяхме всички да сме с твоя акъл, или каквото там имаш в кратуната.
    Чувала ли си за еволюция и че маймуните хранещи се с месо/ловуват/ са много по-изобретателни/интелигенти от хранещите се с тикви ?
    пробвах с това не асимилираха
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си