- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
#love me, feed me, never leave me :d
Как сте, прекрасници? На мен напоследък ме се случват супер awesome нещица, което е готино, но се чудя кога всичко ще се прецака :/
Установих, че съм сравнително готин човек и че вече все повече хора го осъзнават ^_
Иииии вчера гледах "Thor" 2 на кино и беше супер.. много по-добре от първата част. И края, омг, края беше велик.. вече нямам търпение да гледам 3-тата част ^^ .. (която най-вероятно ще излезе след 2-3 години -.-)
Хапва ми се нещо шоколадово :3
Днес в една книжарница преоткрих книгата "Sex for dummies" и се чудя на кого от ретарднатите ми приятели да я подаря за Коледа :д
Спете спокойно, сексита С:
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
"Хелоин, хелоин!!" - викаше детето, което не можеше да казва 'Р'.![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Дам, особено при положение, че влизам във форума веднъж на високосна :д
До Коледа остават само 3 дни, а при мен няма и капка коледно настроение :/
Дават "Шоколад" :3
Вчера бях на първото си изчяло женско парти и честно казано надмина очакванията ми ^^
Chicks can be awesome too!
Разминават ни се графиците.
За коледно настроение не знам, мен ме е стегнала шапката от началото на декември.
Това брои ли се за коледно настроение?
Пак не е съвсем без нищо ..
И да, графиците съкват :д
...
ако някой от вас може да прави бананови палачинки, да знае, че го обичам :з
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Oh, hi (:
можеш ли да правиш бананови палачинки?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
едно време и шоколада беше по-вкусен, но в крайна сметка трябва да се радваме на това, с което разполагаме![]()
Защо повечето момичета, че и момчета напоследък, се притесняват супер много от това да говорят за секс и всички производни теми, като от километри си им личи, че само това им е в главата? Или защо когато някое момиче говори супер свободно на тази тема, насреща всички гледат с някакво недоумение, че чак и осъдително на моменти? Да им имам ограничената психика, отдавна стереотипите не са това, което са били преди.
*на това може и да не му се обърне внимание, просто трябваше да си го изкарам някъде, а сама пред огледалото би било леко creepy :д*
Не знам какви са ти познатите но аз си говоря напълно свободно по тази и много други теми.
най-редовно се изчервяват, забравят си граматиката и се усмихват глупаво с надеждата да преодолеят неловкостта в момента :д
разбира се, не всички са така, но масата са и това е изнервящо до известна степен
Що бе на мен ми са забавни подобни хора.
В подобно присъствие темата за секс си я засягам моментално и следя реакции.![]()
има и такива моменти, прав си :д
пък аз съм си home alone tonight и мисля да скипна до магазина за сладолед, да си заредя някой готин playlist и да си напълня ваната.. yep, that would be awesome! ^^
sometimes..
хелов, again ^^
първата смяна е нещо, създадено от много лоши хора :С
*вчера прекарах една значителна част от следобеда си в четене на статии от Cosmopolitan и от тогава имам чувството, че загубих доста ценни мозъчни клетки, които никога няма да си върна :д*
Finally се научих да правя палачинки и съм изключително щастлива от този факт.^^
Имам нужда да ми се случи нещо изумително и прекрасно.. нда.. като първият път, в който опитах захарен памук :з
Или да направя нещо ново.. Не, да отида някъде за 2-3 дни. Хайде да ходим на море, who's with me? :d
Ранното ставане ме кара да се чувствам непродуктивна.. това не е готино. Може би следобедния сън ще ликвидира това чувство :д
Тази тема е изключително скучна вече.. нищо, нали си е моя ^_
форума е умрял затова и няма много активност в твоята тема
но пък току виж ще се окаже единствената тема която посещавам напоследък.....
та извън темата, направи ми впечатление че изникна едно сериалче, в което се споменават отново мосоните
^they are everywhere :c
пък аз отново съм болна, говоря като развален миксер и имам чувството, че ако се закашлям още веднъж, езикът ми ще се откъсне -.-
в петък, вместо да празнувам Св. Валентин a.k.a Трифон Зарезан като нормалните хора, аз почти цял ден ще раздавам презервативи в Paradise... найс :д
fuck, имам нужда от лукче и шоколад.. амм много шоколад :з
of course, имам и да свърша 100 неща, но както обикновено, няма да свърша и 10% от всичко с мисълта: "и утре е ден"
Sup with you?
^^