.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 230

Тема: Браво!

Мега фен
    антракс... Вероятно знаеш, че не всички колели прасе са кадърни в работата си? Да, има решения на проблема. Обаче отново идва проблема с неграмотността и безпаричието за изпълняването им..
    Не можеш да сравняваш болката от 1 куршум, но 20 ? (като е голямо животното)
    Е, да.. не може да се сравняват, обаче тук като прочетох коментара на StringTheoryPracticist отново се позамислих.. От къде идват законите? Кой ги създава? Ами народа... И явно народа не е със 100% съгласие за някои работи.. Най-малкото, защото природата му е враждебна До няма 300 години в Европа са се правили ексекуции , публични.. с огромни мъчения, свинщини.. както ся във Северна Корея. Какво ли не е било.. И хората са се забавлявали от това.. масата им се е радвала, на кървищата.. Сега не е много по-различно.. И не малка част от хората тайно се прикрвиат и забавляват с чуждото нещастие, агресия (както всички филми) .. Тези малки нещица в гена ни.. колкото и малки да са. определят и цялостта ни

Мега фен
    само аурис е в час и стаа :Д

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Малко по-нагоре казах как си коли животните един дядо на село и съм убеден, че нищо не усещат... Не можеш да ми сравниш болката от куршум с тази от това да те тръшкат по земята докато не те потрошат... така ми се струва поне...
    Теб са те стреляли?? https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...RSFUloPpHoyOj_

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Лейдито - говори за социопати, пък се кефи на мизерията, сполетяла някакъв нещастник, вместо да й е тъжно. Ама за добър човек се има иначе.
    Мизерията не го е сполетяла от нищото, че да го съжалявам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    а Тори се чудя дали не са й правили лоботомия в някакъв момент в миналото.
    Това пък откъде го измисли?! Нашите са ме възпитали да не измъчвам животни, съжалявам.
    Котката на бабини седя десет години със сачма в едното око, щото била решила да си хапне гълъбче на улицата и някой комши я е стрелнал некадърно. Трябва ли да толерирам това?
    Спирам да споря, щото няма смисъл. Никой човек със нормално умствено развитие няма да млати животно в земята за забавление и после да го захвърли на боклука, не знам за какво намиране на семейство и работа ми говорите.

Мега фен
    Нашите са ме възпитали да не измъчвам животни, съжалявам.

Трябва ли да толерирам това?
    Не, ама 'щото фактически е ваша собственост и някой й е посегнал.

Никой човек със нормално умствено развитие няма да млати животно в земята за забавление и после да го захвърли на боклука
    И решението е да ги пращаме по затворите след като (по твои думи) са ненормални ?

Мизерията не го е сполетяла от нищото, че да го съжалявам
    Нда, сполятал го е глупав закон, прокаран от шайка слабоумни философи.
    Зачети Animal Liberation - ще те заболи главата от простотията (тия хора в някакъв измислен свят си живеят) и най-много да свърши като тоалетна хартия.

Всъщност влязох в Уикипедия да ти дам линк и реших да зачета статията. Интересно, но някой явно вече е написал точно това, което ви обяснявам, а и по доста по-интелигентен начин

Since the publication of Animal Liberation, Singer has received a wide range of philosophical challenges to his formulation of animal rights. In a lengthy debate in Slate Magazine, Richard Posner challenged that Singer failed to see the "radicalism of the ethical vision that powers [his] view on animals, an ethical vision that finds greater value in a healthy pig than in a profoundly intellectually challenged child, that commands inflicting a lesser pain on a human being to avert a greater pain to a dog, and that, provided only that a chimpanzee has 1 percent of the mental ability of a normal human being, would require the sacrifice of the human being to save 101 chimpanzees."

Град
    Варна
    Нда, сполятал го е глупав закон, прокаран от шайка слабоумни философи.
    Въпросът е защо мен не ме сполетява тази мизерия, този глупав закон, прокаран от шайка слабоумни философи? Защото не съм mentally challenged, за да изпитвам удоволствие от болката на беззащитно същество. Било то дете или куче.
    И вместо да задълбаваме в Animal Liberation, по-добре да поговорим за това що за осакатено същество трябва да си, за да измъчваш котка с ясното съзнание, че ѝ причиняваш болка. И да изпитваш някакво удовлетворение от това. Защото в ума на тези хора вече има нещо тотално сбъркано и то трябва да се лекува. Не ми е на мен мястото да преценявам по какъв начин.
    Не казвам, че законите са добре направени и че наказанията са справедливи. Казвам единствено, че трябва да има наказания.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Въпросът е защо мен не ме сполетява тази мизерия, този глупав закон, прокаран от шайка слабоумни философи? Защото не съм mentally challenged, за да изпитвам удоволствие от болката на беззащитно същество. Било то дете или куче.
    И вместо да задълбаваме в Animal Liberation, по-добре да поговорим за това що за осакатено същество трябва да си, за да измъчваш котка с ясното съзнание, че ѝ причиняваш болка. И да изпитваш някакво удовлетворение от това. Защото в ума на тези хора вече има нещо тотално сбъркано и то трябва да се лекува. Не ми е на мен мястото да преценявам по какъв начин.
    Не казвам, че законите са добре направени и че наказанията са справедливи. Казвам единствено, че трябва да има наказания.
    съгласен съм с теб но още не ни е дошло времето да мислим за това най-вече на фона на всичко което се случва в страната
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    съгласен съм с теб но още не ни е дошло времето да мислим за това най-вече на фона на всичко което се случва в страната
    и докато си повтаряме това, никога за нищо няма да му дойде времето...
    това е друга тема

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    со дееп

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    и докато си повтаряме това, никога за нищо няма да му дойде времето...
    това е друга тема
    важното е да се повтаря, за да имаме оправдание
    n00bs

Град
    системата дегоба
    ами тогава давайте да видим каква ще ви е първата стъпка няма нужда да ми я казвате искам да видя резултати
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Не, ама 'щото фактически е ваша собственост и някой й е посегнал.
    Наша собственост? Да фак?! Откога живо същество може да е нечия собственост, пък било то и котка, куче, заек, папагал, прасе, змия и така нататък? В 21 век сме, не в ранен Рим (например), където робите са се продавали и подарявали.

И решението е да ги пращаме по затворите след като (по твои думи) са ненормални ?
    Ми кво - да го караме да ходи всеки ден да се подписва в разни документи, че няма да прави същото отново и да се надяваме на добрата му воля? Или да му искаме една заплата, отново основавайки се на съвестта му?
    Когато едно дете е в опасност при родителите му, то се взема от тях от социалните работници, не се основаваме на съвест и обещания, че няма отново да го пребият до смърт.

Последното, което ще кажа, е че е едно да убиеш по възможно най-хуманния начин заради храна или защото животно заплашва живота ти, и съвсем различно да млатиш беззащитно, невинно същество за забавление и после да го метнеш в някоя кофа. В един момент котките и кучетата ще станат скучни и ще започне да тормози съпругата и/или децата си. А тогава?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Последното, което ще кажа, е че е едно да убиеш по възможно най-хуманния начин заради храна или защото животно заплашва живота ти, и съвсем различно да млатиш беззащитно, невинно същество за забавление и после да го метнеш в някоя кофа. В един момент котките и кучетата ще станат скучни и ще започне да тормози съпругата и/или децата си. А тогава?
    Това го повтарям от началото на темата, ама - нъц...

Аурисе, ако взема да троша кокалите на майка ти, дали ще си кажеш "Абе, майната му, кво толко, и да го вкараме в затвора, няма да се промени."?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Това го повтарям от началото на темата, ама - нъц...

Аурисе, ако взема да троша кокалите на майка ти, дали ще си кажеш "Абе, майната му, кво толко, и да го вкараме в затвора, няма да се промени."?
    Ей, дебил как може да говориш така за майка му? дори и ка'т за пример келеш.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Matthew Виж мнението
    Ей, дебил как може да говориш така за майка му? дори и ка'т за пример келеш.
    голяма е злобата в бг, брат

Мега фен
    Като стана въпрос за убийства на улични животни..
    Толерирате ли убийствата на улични песове, ако не са от самозащита, ами защото са толкова много, а държавата не ги контролира. Много хора убиват животни не от садо-мазо. Изнервят ги, пишкат им на главите и тнт. Например една птица, ако ти се настани на терасата и не те оставя да спиш.. Или пък някакви оси, или кучета.. Някои хора, които не обичат животните не издържат и стават инциденти . И кво правим тогава?

Мега фен
    Или на който не му изнася да се изнася?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Като стана въпрос за убийства на улични животни..
    Толерирате ли убийствата на улични песове, ако не са от самозащита, ами защото са толкова много, а държавата не ги контролира.
    Не ги толерирам. В тоя случай държавата трябва да бъде принудена да ги контролира. А хората трябва да поемат отговорността си. Защото една известна част от уличните кучета са такива, защото някой ги е изхвърлил.

Град
    системата дегоба
    Не ги толерирам. В тоя случай държавата трябва да бъде принудена да ги контролира. А хората трябва да поемат отговорността си. Защото една известна част от уличните кучета са такива, защото някой ги е изхвърлил.
    как ще ги контролира държавата я кажи как става контрола

Град
    Варна
    С кастрация, как.

Мега фен
    недей пиши повече смехории

Надавай се,че България ще контролира, ама си го запази за себе си.
    Щото не виждам някой в близките 50 години точно па кучетата да оправи.
    И още от време разделно сами се оправяме .
    Та , я кажи . в едно село, пълно с кучета, в което само се говори и ЛЪЖИ, че някоя организация ще поеме вината, а всъщност си подмятат топката... Някой се появи и сложи край на няколко кучешки живота (по агресивните) там. Обаче се появат журналистите.. и тоя отива в затовора като най-големия убиец на животни.
    Обясни ми логиката, но пак ти казвам. ако се надяваш.. недей кара и другите да се надяват

Град
    системата дегоба
    С кастрация, как.
    мен кучетата ме хапят не ме ебът

Мега фен
    С кастрация, как.
    Дори при пълна кастрация - няма да изчезната за по-малко от 20 години. И отново тъпаци ще си изхвърлят на вън животните. Не очаквай фантастична промяна.

Град
    Варна
    klimatronik, моля ти се, не извеждай темата в друга посока. И за това може да се спори, но не това беше основното. И ако си търсиш с кого да се заяждаш, чукаш на грешната врата. Няма да обяснявам на деца неща, които трябва да научат сами.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си