.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Тема: Браво!

Hybrid View

Супер фен Аватара на socareless
    става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от socareless Виж мнението
    става въпрос за случаите,в които човек може да направи избор(като си притиснат от обстоятелствата естествено,че целта оправдава средставата),а и чисто практически по-лесно можеш да убиеш животно по немъчителен начин,отколкото по мъчителен(в смисъл по-лесно и бързо ще ти е да застреляш песа или да му счупиш главата с паве,отколкото да го връзваш за кола и влачиш) ,така че невиждам защо ти е да го правиш по мъчителния,освен ако не изпитваш удоволствие от тва да наблюдаваш страданията на живо същество?въобще не става въпрос,че кучешки живот е по-ценен от човешкия и мн добре ме разбираш,ама се правиш на интересен
    ами като такъв реалист как ще вържеш живо куче така че да не те захапе?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си