- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Казармата, за и против.
ЗА
Против
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
в някои случаи е по добре да питате родителите си тва онва щото в тоя случаи изглеждате по глупави отколкото сте
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Българите могат да оцелеят само с диктатура яВнО
едва ли някой ще си признае че го е страх
нали Мите?
Смятам че еволюцията избързва хода за някои събития, както и навиците от едно време са се заточили като турски лукум, оставяйки шантава смес от от крайностти на непукизъм и вражда, което е доста комично, както се забелязва в ежедневието на всеки един човек.
Ако само можеше една личност да се оттърси от животинщината в най-злите й форми......
Ако страх значи да се изправиш срещу цяла държавна система, с която не си съгласен - да.
Очевидно е, че от позицията на човек на 14 не мога да разбера какво си мисли средният 18-годишен. Идеята за задължителен труд ми е противна, независимо дали е 2, 6 или 50 години, особено когато е за кауза, която не подкрепям.