.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Момичета

Супер фен Аватара на RiB
    Да приемем, че си пекан тип... ти се оплакваш от тея кучки, в същото време пеканите момичета се оплакват от курварите. Разбираш ли на къде бия?

angel123545
    Guest
    Аз се кефя на метъли :3

Мега фен Аватара на babity
    к'во значи някой да е суаг?

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    к'во значи някой да е суаг?

Аз пък оставам с впечатлението, че момчетата са к**вари и че те комплексират момичетата....аз съм на 16 леко пълничка, не се гримирам почти никак (само достатъчно), косата ми е начупена, а не изгорена от преси, не слушам чалга и не нося мини-полички, може би за това не съм си имала гадже....повечето които не излизат без 2 кила грим, супер клечки с мини-жупи са "обвързани" просто нормалните момичета остават незабелязани, заради надутите момчета, които могат да тръгнат само с някоя кифла....

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Rumsito10 Виж мнението
    Аз пък оставам с впечатлението, че момчетата са к**вари и че те комплексират момичетата....аз съм на 16 леко пълничка, не се гримирам почти никак (само достатъчно), косата ми е начупена, а не изгорена от преси, не слушам чалга и не нося мини-полички, може би за това не съм си имала гадже....повечето които не излизат без 2 кила грим, супер клечки с мини-жупи са "обвързани" просто нормалните момичета остават незабелязани, заради надутите момчета, които могат да тръгнат само с някоя кифла....
    Ахахахахахаахахаха.
    хахахахахахахахахаахаха
    Лице палма!

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ахахахахахаахахаха.
    хахахахахахахахахаахаха
    Лице палма!
    кое е смешното??

Мега фен Аватара на tori
    Защо си мислиш, че всяка леко пълничка мацка с малко грим е нормална? Ами слабите кифли с къси минижупи ненормални ли са? За 5-6 мнения повтаряш, че си на 16 и нямаш гадже долу-горе 4 пъти.

да де и това да не би да не е нормално? или вече трябва да съм си легнала с половината град......естествено, че ще кажа, че има хора като мен, които не са имали гадже и са нормални, без комплекси и не искат на всяка цена да си хванат някой, защото съм на 16 и ми е изтекло времето....не животът тепърва започва.....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Филма с модата важи за по-ранен етап. Когато става дума за 18+ хора е друго. Подход, отношение, самочувствие, увереност. Трябва да бъдеш интересен на момичето. Но винаги ще те усетят, когато се опитваш да се правиш на интересен, а в същото време си някъв глупак.
    Ако пискаш като момиченце, няма да привлечеш интерес. Не са ти виновни ултрас-наркоманите и swag-ерите, че не можеш...

Мега фен Аватара на tori
    Никой не казва, че трябва да си минала половината град или поне не помня да съм написала такова нещо. Само казвам, че твоите дефиниции за нормалност не са общовалидни и е смешно да се изтъкваш така. „Вижте ме - аз съм нормална, щото съм на 16, нямам гадже, леко пълничка и нося малко грим.“

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си