Хаха
102 хайде, ако обичаш без обиди. Избивай си комплексите някъде другаде.
1.Домашен любимец? Ако да какъв?
Имах папагали,ама умряха...сега искам куче!!!Ама голямо,не от лаещите мишки. Искам доберман, ротвайлер,немска овчарка, хъски ...нещо такова
2.Посочи ми дадена ситуация в която си сгрешила и си си признала?
За точна ситуация не се сещам,но преди редовно с майка ми за някакви шуротии спорехме, най-накрая винаги аз излизах кривата и ща н ща - признавах си 
3.Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?
Може би не трябва да казвам,че един ден дипломат ще ставам...можеш да се досетиш предполагам 
4.Ако животът ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? А заглавието?
Комедия с нотки на драма и фентъзи
"Трагикомичния живот на един особняк
5.Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?
Ооооо, айде да се изложа и публично във форума.Така, историята е следната, зима е , майка ми ме води на детска градина, а аз се тръшкам ,че искам да м води с шейната,да ама то навън има киша, не сняг. Аз обаче си се тръшкам, стигаме ние до градината и аз и казвам,че искам да ме вземе с шейната...тя естествено нищо не ми казва. Става 5 часа и майка ми ме взима без драгоценната ми шейна, и аз надувам гайдата, а живеем на 5 минути от градината.През половината път рева и се тръшкам по улицата, като навън са някакви минусови температури.И от яд, решавам ,че трябва да се спра точно насредата на улицата, да се пусна от ръката на майка ми, да се разкрача като крава и без дори да си сваля панталоните ...се изпиках...на улицата...в студа...майка ми естествено ме хвана на мръсно коте и ме завлачи вкъщи, после бях с пневмония,щото гъза ми беше замръзнал...но това си го спомням като бял ден///била съм на не повече от 4
6.Кое харесваш повече - големите шумни компании или тихите и малки?
Според зависи, големите шумни компании ме забавляват повече сякаш,но понякога в малките мога повече да се забавлявам. Не знам, до настроение ми е.
7.Какво предпочиташ - пикник на открито или събиране в заведение(бар и прочие..)?
По-скоро в заведение,на открито понякога ми е некомфортно.Но зависи,ако сме за риба някъде например - мило и драго давам да си седна я на одеалцето, я на някой сгъваем стол и да си цъкам така.
8.Шофьор ли си?Какво ти е мнението за прословутото твърдение, че жените не са добри шофьори?
Да,шофьор съм. Добре се справям,щом дори баща ми си дава драгоценната кола, без да се налага някой да ме придружава. Изрядна съм,не превишавам скорости, не се правя на Вин Дизел.Пък за жените шофьори не знам, аз познавам достатъчно отлични шофьорки.
9.Кои свои качества смяташ, че ти помагат в общуването с хората?
Говоря много...все нещо интересно ще кажа
Усмихната съм,което предполагам предразполага хората. Лесно завързвам разговор,дори и да ми е притеснено,не мога да стоя в "неловко мълчание"
10.Каква мислиш, че си била в предишния си живот?Или какво или кой?
Някоя откачена знахарка от Англия
поне в един хороскоп така бяха написали...иначе не вярвам в тези неща.
11.Какво много искаш да се научиш да правиш?
Да си задържам нервите, да не се напрягам толкова и да се науча да сменям гума на кола сама!
12.За какво все не ти остава време?
За себе си...малко да ми почине мозъчето
13.Какво не би направила никога в името на любовта?
Какво не бих...хм,много неща сякаш бих направила,но не бих изтрила някой от семейството или приятелите ми, заради "любовта".
14.Кога за последно си се изненадвала от себе си?
Продължавам да се изненадвам всеки ден
15.Успяла ли си да останеш неразделна с приятел/приятелка от детството?
Неразделна...имам приятелка, с която се знаем,откакто сме били в количките, не се виждаме често,защото и двете вече не живеем в Сопот, но винаги ,когато се приберем и се засечем се виждаме,излизаме,събираме се у нас,у тях...та..може да с каже