.
Затворена тема
Страница 58 от 354 ПървиПърви ... 84854555657585960616268108158 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 8834
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Shines Виж мнението
    Пак заповядай и благодаря, радвам се, че ти харесват . Супер много ми допадат отговорите (с риск да се повторя отново), тъй като имам чувството, че на повечето от тях все едно отговарям аз .

1.Кои качества искаш да притежава човека до теб?Да е с чувство за хумор, мнооого е важно това. Да е интелигентен, не мога да съм с човек,с който не мога да разговарям, да не е агресивен,не особено ревнив,защото това убива цялата връзка,да се интересува от много неща, да е мил и да помни важни за нас неща.Не искам тооолкова много
    2.Обичаш ли да бягаш от действителността?Да, обичам да си фантазирам някакви ситуации, които да ме разсеят от ежедневието
    3.Кое е нещото което никога няма да ти омръзне да правиш?Да обичам,да се раздавам за близките ми, да чета
    4.Кой е най-големият компромис, който си правила някога?Да преглътна егото си, за да запазя една връзка, сега осъзнавам,че това не си е заслужавало и не се получи.
    5.Сънуваш ли интересни сънища? И кой е най-странният ти сън?Как карам колата , а пред мен от нищото изниква тухлена стена, аз скачам в движение, като някой екшън герой Колата експлоадира, а аз съм невредима. Като се събудих се оказа,че една кола на съседния паркинг е гръмнала и бях леко стресната
    6.Кой е любимият ти плод?Банан и зелена ябълка, червен портокал също
    7.Кое е любимото ти цвете?Лилиум,Орхидея,Калии
    8.Коя е най-съкровената ти тайна?Мислиш ли,че ще я споделя точно тук
    9.Любима детска играчка?Нямам такава, от малка не отдавам значение на вещите и нямаше играчка , без която да не мога, или пък такава,която да съм избирала пред другите.
    10.Суеверна ли си?По-скоро не, от навик от майка ми съм придобила това"да чукна на дърво", но не му отдавам значение.
    11.Кажи нещо смешно! Любим твой виц?Падам си по черен хумор, много съжалявам за този, но ето :
    Как излизали евреите от Аушвиц?
    -През комина,през комина и дим да ги няма
    Sorry

12.Напиши кои са отрицателните ти качества и как околните се справят с тях?Хмм...нетърпеливостта ми - като ми кажат да се кротна и да не бързам толкова,което ме ядосва допълнително Това че на моменти съм маааалко прибързана в изказа си, груба съм дори, та майка ми най-редовно ми казва да броя до 10 и тогава да говоря,особено ,когато съм бясна.
    13.Какво би направила, ако намериш бебе пред входната ти врата?Ще го прибера, ще се погрижа за него,преди това ще звънна в полицията и после ще се опитам да направя всичко, за да не влезе в дом за сираци или поне да бъде осиновено по-бързо. Както и ако може да се установи,кои са родителите , да им се потърси отговорност.
    14.Кога за първи път целуна момче?Бааа, на 16...почти 17
    15.Наранявала ли си някого своите родители?Не мисля, а и не искам никога да го правя,защото няма да си го простя до живот
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    тоя шайнз ти е навит я се стегни
    деа оръфляка
    мислиш ли че шайнз ти е навит ?Не,не мисля.
    .
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    току що аках, стегнал ссъм се маХимално

Град
    Beyond reality
    току що аках, стегнал ссъм се маХимално
    Прекалено много инфо
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    а ти тука кво си споделяш лиубимите децки игра4ки ааааааааа тва не е ли прекалено ли4ностно

Повече от фен Аватара на insprbL
    Изпоти ли ти се дупето на горещия стол?
    Каде е това beyond reality?
    Харесваш ли дръм енд бейс? Въобще какво ти е отношението към електроната музика?
    Знаеш ли какво е трансцеденталност? Имаш ли паранормални и метафизични интереси? Ако е така разкажи за тях?
    Защо прекарваш толкова много време в този форум, имаш ли други интереси и хобита за свободното си време?
    Можеш ли да готвиш ()?
    Последно редактирано от insprbL : 02-15-2014 на 21:55

Мега фен Аватара на 102
    smellz like nolifer

smellz like nolifer
    парфюми има, баня ползват някой хора, импровизирай някак не се дави в собствения си сос

Мега фен Аватара на 102
    на мен ли лафираш безмоза4ен ?

еми не става ли ясно от това че те цитирам, мегафен?

Мега фен Аватара на 102
    ше цитираш
    като си оръфляк без собствени мисли

да така е, но пък на майкати мокрите фантази много добре ги възприемам в точния момент, не се чуди от каде и идва усмивката и надутата джука напоследък

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от insprbL Виж мнението
    да така е, но пък на майкати мокрите фантази много добре ги възприемам в точния момент, не се чуди от каде и идва усмивката и надутата джука напоследък
    ахаххааххахаха цитирам те да не го премахнеш клоун ;д;д;д ахаххахахааххах

Град
    Beyond reality
    Изпоти ли ти се дупето на горещия стол?Мне
    Каде е това beyond reality? В мазата
    Харесваш ли дръм енд бейс? Въобще какво ти е отношението към електроната музика?Не съм особен фен на дръм енд бейз, нито на електронната,но ако ми пуснат няма да си запуша ушите, ще го слушам и ще се забавлявам.
    Знаеш ли какво е трансцеденталност? Имаш ли паранормални и метафизични интереси? Ако е така разкажи за тях?За трансцеденталността- свързвам го с Кант по някакъв начин,но не съм навътре в материала, иначе никакви паранорлани интересни...
    Защо прекарваш толкова много време в този форум, имаш ли други интереси и хобита за свободното си време?Имам много интереси, хобита, но сега като съм в сесия това ми е разнообразийцето no life...just stuDYING
    Можеш ли да готвиш ()?Мога,да.
    .
    maDamn

пич по добре направо си го напиши в дневничето или лексикона

Град
    Beyond reality
    Please, STAHP
    maDamn

да ве сори просто заслужаваше момчето кратък урок по преценка
    иначе прякора ти от Хари Потър ли идва?
    надрусвала ли си се някога с нещо?
    Мислиш ли че имаш лек комплекс относно женствеността ти ?

Град
    Beyond reality
    да ве сори просто заслужаваше момчето кратък урок по преценка
    иначе прякора ти от Хари Потър ли идва?да
    надрусвала ли си се някога с нещо? не
    Мислиш ли че имаш лек комплекс относно женствеността ти ?не мисля
    .
    maDamn

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    102 да се счита за предупреден. При следваща обида към когото и да било, ще получи бан.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Beyond reality
    тцтц, а аз се зарадвах,че си ми задала въпрос
    maDamn

Супер фен Аватара на Shines
    тоя шайнз ти е навит
    деа оръфляка
    мислиш ли че шайнз ти е навит ?
    Хаха 102 хайде, ако обичаш без обиди. Избивай си комплексите някъде другаде.

1.Домашен любимец? Ако да какъв?
    2.Посочи ми дадена ситуация в която си сгрешила и си си признала?
    3.Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?
    4.Ако животът ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? А заглавието?
    5.Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?
    6.Кое харесваш повече - големите шумни компании или тихите и малки?
    7.Какво предпочиташ - пикник на открито или събиране в заведение(бар и прочие..)?
    8.Шофьор ли си?Какво ти е мнението за прословутото твърдение, че жените не са добри шофьори?
    9.Кои свои качества смяташ, че ти помагат в общуването с хората?
    10.Каква мислиш, че си била в предишния си живот?Или какво или кой?
    11.Какво много искаш да се научиш да правиш?
    12.За какво все не ти остава време?
    13.Какво не би направила никога в името на любовта?
    14.Кога за последно си се изненадвала от себе си?
    15.Успяла ли си да останеш неразделна с приятел/приятелка от детството?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Shines Виж мнението
    Хаха 102 хайде, ако обичаш без обиди. Избивай си комплексите някъде другаде.

1.Домашен любимец? Ако да какъв?Имах папагали,ама умряха...сега искам куче!!!Ама голямо,не от лаещите мишки. Искам доберман, ротвайлер,немска овчарка, хъски ...нещо такова
    2.Посочи ми дадена ситуация в която си сгрешила и си си признала?За точна ситуация не се сещам,но преди редовно с майка ми за някакви шуротии спорехме, най-накрая винаги аз излизах кривата и ща н ща - признавах си
    3.Ако притежаваше шапка-невидимка, къде би отишла?Може би не трябва да казвам,че един ден дипломат ще ставам...можеш да се досетиш предполагам
    4.Ако животът ти е филм, то какъв ще бъде жанра му? А заглавието?Комедия с нотки на драма и фентъзи "Трагикомичния живот на един особняк
    5.Разкажи някоя беля, която си направила като малка, за която сега като се сетиш ти става смешно?Ооооо, айде да се изложа и публично във форума.Така, историята е следната, зима е , майка ми ме води на детска градина, а аз се тръшкам ,че искам да м води с шейната,да ама то навън има киша, не сняг. Аз обаче си се тръшкам, стигаме ние до градината и аз и казвам,че искам да ме вземе с шейната...тя естествено нищо не ми казва. Става 5 часа и майка ми ме взима без драгоценната ми шейна, и аз надувам гайдата, а живеем на 5 минути от градината.През половината път рева и се тръшкам по улицата, като навън са някакви минусови температури.И от яд, решавам ,че трябва да се спра точно насредата на улицата, да се пусна от ръката на майка ми, да се разкрача като крава и без дори да си сваля панталоните ...се изпиках...на улицата...в студа...майка ми естествено ме хвана на мръсно коте и ме завлачи вкъщи, после бях с пневмония,щото гъза ми беше замръзнал...но това си го спомням като бял ден///била съм на не повече от 4
    6.Кое харесваш повече - големите шумни компании или тихите и малки?Според зависи, големите шумни компании ме забавляват повече сякаш,но понякога в малките мога повече да се забавлявам. Не знам, до настроение ми е.
    7.Какво предпочиташ - пикник на открито или събиране в заведение(бар и прочие..)?По-скоро в заведение,на открито понякога ми е некомфортно.Но зависи,ако сме за риба някъде например - мило и драго давам да си седна я на одеалцето, я на някой сгъваем стол и да си цъкам така.
    8.Шофьор ли си?Какво ти е мнението за прословутото твърдение, че жените не са добри шофьори?Да,шофьор съм. Добре се справям,щом дори баща ми си дава драгоценната кола, без да се налага някой да ме придружава. Изрядна съм,не превишавам скорости, не се правя на Вин Дизел.Пък за жените шофьори не знам, аз познавам достатъчно отлични шофьорки.
    9.Кои свои качества смяташ, че ти помагат в общуването с хората?Говоря много...все нещо интересно ще кажа Усмихната съм,което предполагам предразполага хората. Лесно завързвам разговор,дори и да ми е притеснено,не мога да стоя в "неловко мълчание"
    10.Каква мислиш, че си била в предишния си живот?Или какво или кой?Някоя откачена знахарка от Англия поне в един хороскоп така бяха написали...иначе не вярвам в тези неща.
    11.Какво много искаш да се научиш да правиш?Да си задържам нервите, да не се напрягам толкова и да се науча да сменям гума на кола сама!
    12.За какво все не ти остава време? За себе си...малко да ми почине мозъчето
    13.Какво не би направила никога в името на любовта?Какво не бих...хм,много неща сякаш бих направила,но не бих изтрила някой от семейството или приятелите ми, заради "любовта".
    14.Кога за последно си се изненадвала от себе си?Продължавам да се изненадвам всеки ден
    15.Успяла ли си да останеш неразделна с приятел/приятелка от детството?Неразделна...имам приятелка, с която се знаем,откакто сме били в количките, не се виждаме често,защото и двете вече не живеем в Сопот, но винаги ,когато се приберем и се засечем се виждаме,излизаме,събираме се у нас,у тях...та..може да с каже
    Последно редактирано от granger : 02-16-2014 на 09:24
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Плам, какво против лаещите мишки :д :д

Я сподели малко за отношението към кулинарията - готвиш, защото обичаш или защото се налага? Какво обичаш да хапваш? Ако ти идва приятел на гости с минимално предизвестие, какво ще му сготвиш? А на романтична вечеря? Твоята любов минава ли през стомаха Традиционалист ли си или обичаш да пробваш странни комбинации?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Сексуално задоволена ли си?
    Колко често правиш секс?
    А колко често искаш да правиш секс?
    Любима поза?
    Нещото в секса, което те отвращава?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Плам, какво против лаещите мишки :д :д Обичам големи кучета просто,онези дребните са ...сладки по някакъв си техен начин

Я сподели малко за отношението към кулинарията - готвиш, защото обичаш или защото се налага? Какво обичаш да хапваш? Ако ти идва приятел на гости с минимално предизвестие, какво ще му сготвиш? А на романтична вечеря? Твоята любов минава ли през стомаха Традиционалист ли си или обичаш да пробваш странни комбинации?Обичам да готвя, заради самото готвене.Обичам мусака да хапвам, традиционалист съм си не мога да отрека.Пълнени чушки също обичам да хапвам Ох, за приятел, без предизвестие, според продуктите ,с които разполагам, Нещо набързо на фурна, запечени картофи с подправки, сирена или нещо от тоя сорт, някой бърз кекс, нещо такова Моята любов не е минавала през стомаха,ама я търсим де Та,както казах съм традиционалист, но съм склонна и на експерименти, не мога да кажа,че не обичам нещо,докато не го опитам
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си