granger, отново благодаря за отговорите! Беше ми изключително приятно докато ги четях

.
Това ще бъде последната "партида" въпроси от мен, тъй като вече наистина станах доста досаден (за което се извинявам).
1.Обичаш ли да ти дават съвети?
По-скоро не, обичам да разчитам на собствената си преценка, само майка ми ме "напътства", но отново аз взиам крайното решение, може би само на нея се доверявам напълно за съвети.
2.Страхуваш ли се от самотата?
Разбира се, кой не се страхува от това?
3.Коя е любимата ти част от деня?
Един слънчев следобяд би ме ощастливил
4.Обичаш ли да си център на вниманието, когато си в компания?
Ами обичам да, смея да кажа,че ми се получава
5.Коя е последната книга, която си прочела?
Хм...последните няколко са "Хобитът" , "Общо учение за държавата" , а сега "Обща теория на правото" 
6.Кога за последно беше на заведение, бар?
Вчера бях на кафе, а на бар...месец някъде...реве ми се - сесия,бате
7.Колко деца би искала да имаш?
3, момчета 
8.Как изглежда мечтаното жилище за теб (къща/апартамент)?
Мезонет на последния етаж на сграда в центъра. С френски прозорци, за да виждам красивата гледка, ако може да гледа към Витоша.С 2 спални, голяма кухня и всекидневна.
9.Би ли живяла в чужбина?
Бих, но не мисля,че бих могла за постоянно
10.Коя от седемте книги за Хари Потър ти е любима? Също така и екранизация?
"Затворникът от Азкабан" и за двете се отнася. Тогава магията започва.Не знам, за мен това е най-приятна.Вплита самата лична история,но не е толкова тъжна все още...
11.Кое е мястото, на което се чувстваш най-добре?
Вкъщи...или в ръцете на любимия,ако има такъв.
12.Ако трябва да опишеш с цветове живота си, кои ще бъдат те и кой какво символизира?
Ох, труден въпрос, Има малко червено,щото съм малко рязка и импулсивна на моменти, розово,защото съм оптимист, малко сиво,защото не всичко ми се получава. Но като цяло може да са и цветовете на дъгата,защото има от всичко по много.
13.Оптимист или песимист си в трудни ситуации?
От оптимист,преливам в реалист 
14.Овладяваш ли се в лоши ситуации или изпадаш в паника?
В лоши ситуации КПД-то ми се вдига на максимум.
15.Харесаха ли ти въпросите, които ти задавах от самото начало на горещия стол до сега?
Да , бяха ми изключително интересни и приятни.