- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Момче вземи се стегни и бъди мъж. Има ситуации в , които е жалко да си добър и смирен.
Лично за мен самият факт,че си молил и плакал говори лошо за теб. Не толкова ,че си ял бой.
Ако съм на мястото на гаджето ти бих се срамува ,че приятелят ми няма топки да отвърне ,а се излага .
Да, може и мен да ме набие, ама минимум носа му щеше да е като майска роза, пък ко ще и да ми е начупил ребрата после... Няма да коментирам лазенето и молитвите...
А и друго има... Щом ти е ясно, че не можеш да се биеш и те е страх, не се правиш на мъж, а правиш така, че да избегнеш боя. Като си тръгнал да се отваряш, бъди готов за бой, не да му цитираш "Моята молитва"...
Последно редактирано от an7raks : 02-21-2014 на 19:46
Извинявал се е
Моя грешка
Но пак не ми промня мнението
А бе чак лазене и молитви....малко изопачаваш, вярно че си ме наби и не успях нищо да направя, но пък чак лазене....още малко ще кажеш, че и съм му близал обувките...не е така. А и къде изобщо видя, че съм се правил на мъж и да съм се отварял, изобщо не съм се отварял, той търсеше конфликта, не аз, той се отваряше.....да и да добавя, че си казах, че си се уплаших, признах го, тоест не исках да се бия, казах, че си ми беше наясно, че той може да ме набие и не съм искал аз боя, не е било аз да се правя на отворен и да са ме набили за което, да съм си получил заслуженото....той се правеше на отворен и си ме и наби де, така е, но не си прав, че съм си го търсил.
Последно редактирано от sweet_boy : 02-21-2014 на 20:11
......казах му „Имам очи, гледам…”, ........
..... аз също го блъснах........
...........адох отбой отвсякъде и започнах да се извинявам и да му казвам да престане „съжалявам….престани…сти га…” някакви такива, вече хич не желаех да се правя на мъж......
Добре де, съгласявам се донякъде, но все пак това не е да съм си търсил аз боя и да съм се отварял аз, както ти го изкарваш, а си е повече, като да не му мълча съвсем, не е като да си го търся сам....а ти едва ли не това каза, което не е същото и не отговаря на истината. Аз не съм от хората, които си търсят боя и се правят на отворковци на другите, просто му отговорих, това е.
Това "Имам очи, гледам" поднесено от треперещ гласец си е направо просене на бой в очите на такива...
Имам предвид, че щом си позволяваш да отговаряш по такъв начин, бъди готов за бой... Щом те е страх, можеше да идеш при него и да поговорите на 4 очи, че не искаш проблеми и т.н. Ама на 4 очи, не пред аверчетата му.
Да, имам приятели....но и той има и какво, да се дебнем, да се бием и до къде така? Пък и казах, че искам само да ме остави намира, не да го размазвам аз. А и колко пък е достойно, да караш приятели да бият някой, понеже ти не можеш и тоя някой те е набил, както си го пише по учебниците, така да се каже, и тоя някой е по-малък от тебе....и за всичко това да кажем и приятелката ти разбере - че караш някой друг да бие някой, който ти не можеш???? Еми аз се надявам тя да приеме факта, че съм миролюбива личност и не съм отмъстителен, ако карам някой да го бие, изобщо няма да докажа това....даже по-срамно е и повече ще се изложа, не мислиш ли?
Защо продължаваш да ИМ се връзваш на тези биячи тук? Не им отговаряй изобщо, така трябва да постъпваш с всички, които ти досаждат и провокират. Пълен игнор.
Аз предлагам темата да се заключи вече.
РЕДАКТИРАНО
Последно редактирано от toad : 02-22-2014 на 13:55
Авторе историята ти показва две неща:
Колко ни е прогнило обществото и в каква боклукчийска държава живеем - щом различните биват бити.
Но това като го пиша не значи, че мога да приема факта че не си му шибнал един в голямата кратуна на тоя отворко.
Това дето го говорят по-горе колегите за алфи/бети/гами и тн. Мисля че няма отношение щом момичето е тръгнало с теб, те познава до известна степен и горе-долу и е била наясно с това, че не си от типа "биач" .
Но, тук идва но-то. Един мъж трябва да обича няколко жени в живота си , и съответно да ги защитава. И това което не ми харесва в историята ти е не че не си го набил , а че не си оказал поне някаква съпротива.
Това ми е мнението , но вече е минало - така че просто продължи напред.
Успех![]()
Надали... Ако ще и да го убие, приятелката му все ще си спомня онзи момент, когато му се е молил в краката... Няма смисъл да се занимава с глупости.. По-добре да не допуска ситуацията да се повтаря занапред, а миналото си е минало... Не е толкова срамно да те набият, колкото да не се съпротивляваш и да се молиш. Винаги ще има някой по-силен от теб и приятелката ти трябва да е наясно с това, но да "биеш отбой" и да се молиш, след като си се направил на мъж на думи...
Важното че всичко е наред, пък относно магията при мен имаше ефект. Не само, че не ми посегна никога повече, но и станахме едни добри приятели. Но щом мислиш че са глупости тогава да те ебава и пак, и пак, и да цивриш кат мухльо.
Последно редактирано от Lighting : 02-22-2014 на 14:00
Ок, така е, но ние, човешкото общество не сме лъвски прайм, или пък стадо зебри и за това не е редно да действаме, като тези животни. Радвам се за теб, че можеш да се защитаваш и, че не те закачат, явно си голяма работа, само се надявам да не използваш това срещу слабите хора. Но не всеки може да се защитава и да се бие, както вече не веднъж казах, някои хора са просто по-нежни и слаби от други, аз явно съм от тях, щом лапета ме бият и им плача. А пък за оръжия и тренировки, за да го пребивам и чупя китката.....ами хиляда пъти казах - нямам такива намерения, нито способности, дано не ме закача повече само. Иначе съд!!!
Разбери, че момчето преди това не се е било. Няма опит в боя и е нормално така да стане. Следващият път ще се подобри и накрая ще ги бие наред. Трябва негов познат да го научи или да изучава боен спорт и ще може да се защитава. И аз мисля, че е трябвало да настоява другото момче да бъде изключено, защото предупреждението за мен не е наказание. А това безпричинно да се бият слаби хора от по-силни показва колко са страхливи силните. Защо този силния бияч не нападне силен като него. Защото е страхлив и знае, че, като нападне слаб ще победи и няма как да загуби.