.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    sofia

Да се пробвам ли

Здравейте, ето я и моята история. Момче съм на 18 години и харесвам едно момиче, което е колкото мен. Преди харесвах най-добрата й приятелка и тя това го знае. С момичето си споделяме много и много лични неща също (и за секс, и за всичко). Тя си има някакво момче (не правят секс все още, някакво неангажиращо е все пак де), но много се чудя дали да пробвам с нея. Замислял съм се щом толкова много ми споделя дали ме има просто като много добра приятелка, или за нещо повече? Най-странното, е че тя МНОГО МНОГО МНОГО рядко ми пише първа. Знам, че момчето трябва да поеме инициативата, но тя не би ми писала примерно в рамките на седмица, ако не започна аз чата. Според вас как да постъпя? Тя самата иска нещо сериозно, а това, че излиза от време на време с това момче, то е супер несериозно.
    Последно редактирано от AirCrafter : 02-28-2014 на 18:40

Супер фен Аватара на paradosou
    Yep.
    И пиши какво е станало .

Мега фен Аватара на babity
    Задължително се пробвай. Ама да не стане от единия ден както и разправяш, че ще си сцепиш бфф-то, на другия да и се обясниш в любов.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Пробвай, нищо не губиш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пробвай.

Супер фен Аватара на Shines
    И аз бих те посъветвал да пробваш.

Ако искаш нещо повече от това да си й приятелка (да ти споделя) не й пиши, а направи нещо реално...

Щом я харесваш задължително се пробвай !

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от AirCrafter Виж мнението
    Замислял съм се щом толкова много ми споделя дали ме има просто като много добра приятелка, или за нещо повече?
    Според мен те има просто за приятел, но това не значи да не пробваш. Пробвай се.
    Най-странното, е че тя МНОГО МНОГО МНОГО рядко ми пише първа. Знам, че момчето трябва да поеме инициативата, но тя не би ми писала примерно в рамките на седмица, ако не започна аз чата.
    Остави чата, на живо излизате ли заедно?
    Тя самата иска нещо сериозно, а това, че излиза от време на време с това момче, то е супер несериозно.
    Кое му е несериозното?

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Опитай, и да кажеш какво е станало.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пробвай де нищо не губиш

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Според мен те има просто за приятел, но това не значи да не пробваш. Пробвай се.
    Остави чата, на живо излизате ли заедно?
    Кое му е несериозното?
    Да излизаме. Не много често де, но излизаме. Ситуацията е малко сложна, но ще я обясня. Значи (в момента съм 12ти клас) от 8ми клас си харесвам нейната най-добра приятелка Мими (примерно), но по стечение на обстоятелствата Петя разбра за Мими някои неща, които е правила скришом от нея и не й ги е казвала и т.н. Аз разбрах от Петя, че Мими ме е лъгала в продължение на 2 години, но нищо не е ставало между никого. Оттогава насам в рамките на 1 седмица с Петя започнахме да се виждаме по 1-2 пъти седмично, преди това двамата сме излизали само 1-2 пъти. Аз още, като разбрах за Мими какви глупости и неща е правила и не ми е казвала за тях, аз я отписах изобщо от хората, с които дружа, както и те вече не са най-добри приятелки. С Петя обаче както бяхме приятели, така нещо в мен просто трепна и си я харесах супер много !

Несериозното на нейния й приятел, е че той е на 23, тя на 18 и се виждат от време на време просто ей така, за да се поцелуват малко. Тя не от типа момичета, които биха пуснали на дадено момче за седмица-две. Според мен би изчакала поне още 2-3 месеца. И те дори и не са във връзка, нито са приятели с привилегии, нито ходят, нито нищо, просто се забиват да го кажа така.

И наистина в случая ми е супер странно как да подходя, когато се "пробвам". Директно с целувка? С разговор? Супер странно ми е, защото според мен тя мисли, че нашите отношения са просто приятелски. От друга страна аз не искам да я губя като приqтел, а й тя знае, че аз съм харесвал Мария и някак излиза, че едва ли не аз се пробвам с всяко момиче, а то изобщо не е така.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами нормално си е да се виждат от време на време и да не правят секс, то така се почва сериозна връзка, а не виждат се, стават неразделни и почват да правят секс постоянно. Ама както и да е, това не е важно в случая, просто ми стана интересно, защото на мен ми звучи в реда на нещата.

По принцип не съм привърженик на разговорите, а на действията, но щом сте приятели ми се вижда по-добър вариант да поговорите.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    не
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си