.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 172
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Бихте ли простили изневяра ?

Здравейте, въпроса ми е достатъчно ясен, бихте ли простили изневяра.Аз съм момче така че моля предимно момчета да отговарят, но може и нежната част да отговаря
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

то няя нищо лошо в тва

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Не помня.

Да, бих простила. Особено, ако връзката ми е сериозна и държа на нея.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на xoxi
    Едва ли.

Не бих простил!
    Според мен, ако една връзка е достатъчно силна не би се прибягвало до изневери. А това да простиш зависи от това колко я/го обичаш и инатът ти.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от gamblerpimp Виж мнението
    то няя нищо лошо в тва
    Да,няма лошо. Само дето в такива ситуации разкарвам гаджето на момента. Да си изневерява на воля,но не на мен.

LondonEye
    Guest
    Не ...

Не мисля, че бих.

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Да, бих простила. Особено, ако връзката ми е сериозна и държа на нея.
    Ако връзката е сериозна за теб и държиш на нея, не би ли те наранил факта, че за него не е и ти е изневерил с някоя?

Точно ако връзката ми е сериозна и е от дълго време не бих простила.

Аз бих, ако е откровен с мен и си признае веднага. В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала. Ако има и втори път, обаче, едва ли ще съм толкова дзен.

А пък ако съм разбрала от друго място, конфронтирам го и той започне да лъже и маже, директно бих му била шута.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Преди бих отговорила,че в никакъв случай не бих.Сега и аз не знам

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    По-скоро не.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Винаги съм си мислила, че не бих простила, обаче като се замисля не съм сигурна. Понякога като ти опре запалката до задника (я хвърляш и бягаш ) започваш да мислиш и по-компромисни варианти от иначе крайното ти мнение по въпроса (какъвто и да е той, дори да не става въпрос само за това).
    Та, мисля че може би бих простила с 300 зора, но ще ми е наистина супер трудно и едва ли връзката ще издържи още дълго, най-малкото защото никога не оставам длъжна.
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако връзката е сериозна за теб и държиш на нея, не би ли те наранил факта, че за него не е и ти е изневерил с някоя?
    Понякога любовта ти е по-силна от това. Изневярата е грешка като всички други и не виждам защо да не простиш, ако видиш, че човека до теб наистина се разкайва. Да не говорим, че след връзка 5-6 години примерно, да не говорим пък за бракове, това е напълно нормално.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на tori
    Зависи от ситуацията и човека. В настоящата си връзка не бих или бих с 100000 зора.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На мъртвец всичко се прощава.

Сега сериозно - не бих простила. Дали сме отскоро заедно или от няколко години за мен няма значение.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Еми, сега и да кажа, че не бих, като ми дойде на главата не знам какво бих направила. То на думи е лесно, ама като обичаш някого не става както си го мисли. Сега, например, разбирам колко много неща съм прощавала на последния човек с който съм излизала и как не е трябвало, ама тогава не е имало кой да ми го каже.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не! Това е все едно да се откажеш от себе си.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала.
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук).
    За разпада на отношенията са виновни двама, но за изневярата само един. Като не получава нещо от теб, нещо му/ѝ липсва, показва малко доблест, става и си заминава, прекратявайки връзката, а не прави курвеснки номера и толкова.
    Та, против съм, единственото нещо, което не бих простила.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Cооkie Виж мнението
    В крайна сметка, за да го е направил, вероятно има нещо, което аз не съм му дала.
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение.

Не бих и не мисля, че отношението ми по този въпрос може да се промени в близките поне 10тина години. Май-малкото, не бих била с човек, който не е способен на уважение, себеуважение и на качествена комуникация, които са едни от есенциалните предпоставки за изграждането на добрата връзка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Понякога любовта ти е по-силна от това. Изневярата е грешка като всички други и не виждам защо да не простиш, ако видиш, че човека до теб наистина се разкайва. Да не говорим, че след връзка 5-6 години примерно, да не говорим пък за бракове, това е напълно нормално.
    Грешка, която е напълно съзнателно направена. Какво, когато си е лягал с мадамата не е знаел, че след това ще съжалява ли, или не е знаел за твоето съществуване? Може и така да е, ако приятелят ти е пълен идиот, който помни колкото шимпанзе. И ако след 5-6 години съм му омръзнала и му се иска нещо ново, да ходи и да си го намери, но мен повече да не ме закача. Една връзка се гради с години и има спадове, караници и моменти, в които не можеш да понасяш другият, но това не означава просто да се предадеш и да си легнеш с някоя за разнообразие.
    А ако има замесени и деца, директно се развеждам с него. Децата винаги знаят какво се случва, независимо дали го показват или не. Това не е примерът, който бих желала те да имат и да прощават и търпят само защото и "мама го е правила"

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не бих простила.
    Когато един човек обича някой, то той няма да тръгне да прави каквото и да било с друг. Първо, че е неуважение към партньора, второ че е доста долна постъпка. Нищо не оправдава изневярата. Който каза онова "значи аз нещо не съм му дала" (по мое мнение), е доста в грешка. За такива случаи, хората имат едно нещо, което се казва уста. Прави се един сериозен разговор и проблема с вземането и даването се решава. Ако не може да се реши или се наранявате един друг именно с тази изневяра или си тръгвате и двамата най-малкото с достойнство и уважение. С премълчаване връзката загубва цвета си и нещата вече не са толкова розови, колкото в началото. Трябва да има комуникация, ако я няма, то всичко е обречено. Тогава, ако държите на човека, трябва да се надявате на чудо да ви спаси връзката(т.е. да се опитате да промените това, което ви пречи да сте щастливи).
    *сън*

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, не знам защо, ама в този час съм на мнение, че женската изневяра е по-тежка от мъжката...

Иначе по-скоро не бих, правила съм грешката да я "простя", ама то такова нещо само на думи се прощава, после винаги ти остава в съзнанието и го помниш.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Ауу, великото оправдание на всички мъже (да си развяват оная работа наляво и надясно) , както и на всички жени (успокояващи се, че те са виновни, а мъжът до тях не е боклук)...
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение...
    Много обичам да ми се говори за "всички".
    Не намирам нужда и смисъл да се обяснявам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си